Catze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bu da paticik muhtarı :D sdfsdf la herkes bi garip yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 sende bi garipsin Catze minecraftaki evini yıkacam asfajskfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ViForVictory said: İnsanlara hakaret edip iftira attığı için banlanacak ben istiyorum diye değil. Wild yancı appeared lol. Iftira nerde? "Degisimden degilse fiyat iyi" mi iftira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 di said: ViForVictory said: İnsanlara hakaret edip iftira attığı için banlanacak ben istiyorum diye değil. Wild yancı appeared lol. Iftira nerde? "Degisimden degilse fiyat iyi" mi iftira? Önceki başlığı okursan görürsün şikayet etmiştim ama okumadıysan demek. Ki anladığım kadarıyla bir kaç üyeye daha yapmış bunu, birisiyle mahkemelik olmuş, diğerini forumdan kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fiyatlar güzelmiş. çabucak satarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 çok pahalı, satamazsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 LoL butthurt much? Paran yetmiyorsa yardımcı olurum kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 senle butthurtmak için bi muhabbetim bile olmadı. niye güzel fiyatmış satılır diyen insan fikrini belirtiyor ben de belirtiyorum. baltanın tadını dişlerinde hisset. bura paticik dostum. biz burada yenileri sevmeyiz, agresif yenileri çok severiz ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Adamın konular hep kavga dövüş. Gelene geçer atarlanıyor vallahi. Bi sakin ol güzel kardeşim, bi nefeslen, takma herşeyi kafana, boşver de, up yaz geç gitsin. Geçen konuda dava açacağım bile dedin. Bu konuda biraz sakin ol artık. Editör'de yok bak. Sinirlenme. Güzel güzel satmaya bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mode-z sağolsun Editör ve avanesini görmüyorum kaç zamandır <3. Siz de kurun, kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Korkularınızdan kaçmayın. Siz kaçtıkça onlar kovalar. Bak hala editörün adını sayıklıyorsun. Korkularınızla dövüşün. Onlara meydan okuyun. O zaman ancak gerçekten kurtulabilirsiniz. p.s bu arada editör yörünge dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 KillJoy said: Korkularınızdan kaçmayın. Siz kaçtıkça onlar kovalar. Bak hala editörün adını sayıklıyorsun. Korkularınızla dövüşün. Onlara meydan okuyun. O zaman ancak gerçekten kurtulabilirsiniz. p.s bu arada editör yörünge dışında Şey gibi olmuş bu abi. Nihat amca hani bir an böyle eser ona kaçmayın korkularınızdaan der gibi. kalsdklakl Seviyoruz seni reiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar