Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık MSI GE72 Laptop / K95 RGB Mekanik / EVGA GTX 980Ti SC+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ViForVictory said:

İnsanlara hakaret edip iftira attığı için banlanacak ben istiyorum diye değil.

Wild yancı appeared lol.

Iftira nerde? "Degisimden degilse fiyat iyi" mi iftira?
Mesaj tarihi:
di said:

ViForVictory said:

İnsanlara hakaret edip iftira attığı için banlanacak ben istiyorum diye değil.

Wild yancı appeared lol.

Iftira nerde? "Degisimden degilse fiyat iyi" mi iftira?

Önceki başlığı okursan görürsün şikayet etmiştim ama okumadıysan demek. Ki anladığım kadarıyla bir kaç üyeye daha yapmış bunu, birisiyle mahkemelik olmuş, diğerini forumdan kaçırmış.
Mesaj tarihi:
senle butthurtmak için bi muhabbetim bile olmadı. niye güzel fiyatmış satılır diyen insan fikrini belirtiyor ben de belirtiyorum.

baltanın tadını dişlerinde hisset. bura paticik dostum. biz burada yenileri sevmeyiz, agresif yenileri çok severiz ama <3
Mesaj tarihi:
Adamın konular hep kavga dövüş. Gelene geçer atarlanıyor vallahi. Bi sakin ol güzel kardeşim, bi nefeslen, takma herşeyi kafana, boşver de, up yaz geç gitsin.

Geçen konuda dava açacağım bile dedin. Bu konuda biraz sakin ol artık. Editör'de yok bak. Sinirlenme. Güzel güzel satmaya bak sen.
Mesaj tarihi:
Korkularınızdan kaçmayın. Siz kaçtıkça onlar kovalar. Bak hala editörün adını sayıklıyorsun. Korkularınızla dövüşün. Onlara meydan okuyun. O zaman ancak gerçekten kurtulabilirsiniz.

p.s bu arada editör yörünge dışında
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

Korkularınızdan kaçmayın. Siz kaçtıkça onlar kovalar. Bak hala editörün adını sayıklıyorsun. Korkularınızla dövüşün. Onlara meydan okuyun. O zaman ancak gerçekten kurtulabilirsiniz.

p.s bu arada editör yörünge dışında

Şey gibi olmuş bu abi. Nihat amca hani bir an böyle eser ona kaçmayın korkularınızdaan der gibi. kalsdklakl Seviyoruz seni reiz.
  • Yeni Oluştur...