Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Herkes bu günün geleceğini biliyordu zaten. Ama bu günün gelecek olması BJK'nın Eto'o için çingene taktiğini kabul etmeleri anlamına gelmiyor. Bir takımın ekonomik buhranından faydalanıp bedava adam kapatmak için baskı yapmak da Antalya başkanının yaptığından daha az çomarlık değildi. Bunu kabul etmedi adam, ekonomik krizi gerekirse çekerim dedi (ve çekiyor) ama taviz vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Lan siz tineri fazla mı kokladınız naptınız? Adamlar İstanbul'dan her gün içinde olduğum klübüm maddi durumunu daha iyi biliyor. Eto'o nun parası ödendi canım kardeşlerim, Eto'o nun kafasını karıştıran eski başkan ile iati. Zira Eto'o satıldığı an ikisi de pay alacak. Antalyaspor'a satışından %30 gibi bir pay kalacak. Ayrıca süresiz kadro dışı kalmadı, çıkıp kafasına göre açıklama yaptığı herşeyi kendine göre oynayan -hani şu Bjklilerin renkli basın dediği - istanbul basınına malzeme verdiği için ihtar çekildi. Şımarık İstanbul çocuğu halleriniz yok mu bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben yazmıstım önce etoonun alacagı yok diye ama hala wot döşeyip kıçından senaryo yazanlar devam ediyor etoo ne alacagım var dedi ne de baskanın alacagı ödendi açıklamalarına itiraz etti ama açıp bi okumadan senaryo yazmaları güzel yine komik oluyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 olurmu wot yaziyor adam yanlis olamaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yav he antalyaspor'un durumu çok iyi, tüm oyuncuların idari personelin maaşı vs. tıkır tıkır ödeniyor. bu sezon kümeye oynuyorlar zaten eto'o da kadro dışı kalırsa net düşecek takım. biraz akıllansınlar da fenerli ergen başkan yerine düzgün biri gelsin, bir şehir takımı daha lig çöplüğüne gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yazık ya kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Abi madem kulubun icindesin, soylesene neden kadro disi birakildi bu adam? Merak ediyorum gercekten, gazetelerdeki neden fazla sacma cunku. Eto her turlu hakli duruyor su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 adam yazmis iste neden kadro disi kaldigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Istanbul basinina malzeme vermek demek ne demek abi adam ne dedi? Dur bende arastirayim bi madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Stringray said: yav he antalyaspor'un durumu çok iyi, tüm oyuncuların idari personelin maaşı vs. tıkır tıkır ödeniyor. bu sezon kümeye oynuyorlar zaten eto'o da kadro dışı kalırsa net düşecek takım. biraz akıllansınlar da fenerli ergen başkan yerine düzgün biri gelsin, bir şehir takımı daha lig çöplüğüne gitmesin. antalyaspor finans mudurusun galiba, bu kadar bildigine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben yakin zamanda etonun basina bir aciklamasini falan bulamadim. En yakini agustosta falan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 öyle bir malzeme verme olayı yok zaten, klasik küçük anadolu takım taraftarı söylemi istanbul basını falan oradan ayrıştırabilirsin dsfsda parası ödenmedi bu arada tamamen, aylık olarak alacakları şuan düzenli olarak gidiyor ama ekonomisi süper kuvvetli antalyaspor'un sezonluk gelirlerinin %40'ını Eto'o'nun maaş gideri götürdüğü için kurtulmak istiyorlar. Yani evet, şuan ödeniyor olması sezonu çıkaracağı anlamına gelmiyor ki şuan kulübün geleceği tamamen kapalı gözüktüğü için sıkıntısı büyük. İstanbul basını da yazmıyor bunu, bizim bağlantı da olduğumuz yöneticisi bizzat 2 ay önce söylemiş... Bir sikten anlamayıp ve bilgisi olmayıp sektör içinde olup, bilgi alan adamları küçümseme huyundan da vazgeçin. Mal gözükmekten başka işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Rewendor said: Herkes bu günün geleceğini biliyordu zaten. Ama bu günün gelecek olması BJK'nın Eto'o için çingene taktiğini kabul etmeleri anlamına gelmiyor. Bir takımın ekonomik buhranından faydalanıp bedava adam kapatmak için baskı yapmak da Antalya başkanının yaptığından daha az çomarlık değildi. Bunu kabul etmedi adam, ekonomik krizi gerekirse çekerim dedi (ve çekiyor) ama taviz vermedi. Hacı olayda çingene taktiği denir mi bilmiyorum ama baskı yapma vs. yok. Hani defalarca yazdım da tekrar yazayım. Kabullenmek istemeyebilirsiniz olayı ama BJK tarafından yapılan bir baskı yok. Çünkü transfer yöntemini teklif eden Eto'o ve menajeri BJK'ye, BJK de eğer bonservissiz olayını dediğin gibi halledersen gel bize yoksa para falan vermeyiz diyor. Sözleşmesi vs. hazırdı, anlaşıldı evet. Ama öyle baskı yapma vs. durumu yok. Zaten disiplin kurulu da herkesten aldığı ifadeler doğrultusunda bir şey yapmaya gerek duymadı. Bitti gitti. Zaten Sosa satılınca ve parası gelince o defter kapandı. Eto'o serbest kalsa da girmezler bizimkiler artık o yükün altına eğer Aboubakar büyük patlamazsa vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Antalya 2 dönem transfer cezası aldı bu arada sdfsdfasd deliorman transferinde usülsüzlük nedeniyle :( devamı gelecek diyorlar maddilerden de sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Twitter'daki opta'ya sor etkinliğini daha sık yapsınlar. Çok beğendim. **Bu sezonİkili mücadeleyi en fazla kazanan futbolcu #optayasor 59 - Ceyhun Gülselam, Süper Lig'de bu sezon en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu. Mancini. **3 - 2014-15'ten bu yana Süper Lig'de en fazla çalım atan kaleci @1_Muslera_25 (onun dışında birden fazla çalım atan yok). Maceraperest. ahahahha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ceyhun GS'deyken en çok hakkı verilmeyen adamların başında geliyordu ya, ben aşırı beğeniyorum. Hatta bir ara Bilic istiyordu bize de tatava yapıyordu taraftar, rotasyonda her şekilde deli iş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 kalesine 300 kere gelinince gayet doğal 59 tane top çalması. senin öve öve bayıla bayıla bitiremediğin linnes gibi işte bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ceyhun'un kalitesinin ve oyuna katkısının onunla alakası yok ama öyle düşünmeye devam edebilirsiniz asdfds Bu arada Karabük ligin kendi alanında en az topla oynatan takımlarından biri, orta alanda da en çok oynayan takımlarından biriydi. Bilmeden öyle atlamamak da gerek böyledir diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Gördüğüm kadarıyla Ceyhun sadece DMC oynamıyor zaten orada, Selçuk stili oynuyor biraz daha. Rotasyonda iş yapacak, ucuza yedekte tutulacak adamdı Ceyhun, gitmesine karşıydım ben de GS'den. Gidecekse de 2-3 sene daha beklenir, bir yol olmadığı görülür öyle yollanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Aynen daha hareketli oynuyor. Dönem dönem oyun kuruculuk da yapıyor. Bayağı etkili ya Karabük'te kalitesini gösteriyor. Almanya da kafasını toplaması bayağı etkili olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ceyhun, Mehmet Güven, Musa Çağıran falan ligde deli iş yapıyor. Bank Asya topçusu dediler sürekli ama bu tip 1-2 adam Tolga'nın, De Jong'un rahat rotasyonu olurlardı. Jem Paul Karacan'dan falan iyilerdi her türlü Ceyhun'u bitiren Mancini'nin oyun sisteminde takoz orta sahaya tek uygun olan adam olmasıydı. Sürekli oynadı ve düzenli olarak sıçtı yanında Melo olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 simdi ingiltere premier haftanin gollerini seyrettim de..komple utandim ligimizden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 artık özetler trt deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 330bin nüfuslu İzlanda'nın Fransa'da 20bin taraftarı vardı Başakşehirspor lider, hava güzel, günlerden pazar, Başakşehir stadında 3bin kişi varö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 eee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar