Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta: "Dallas, Castillo için bizden 5 milyon euro peşin olarak istedi."

Muharrem Usta: "Gerekli ücreti Dallas'ın hesabına yatırdık ancak Dallas kulübü hala bize oyuncuyu göndermek istemediğini söylüyor."

Muharrem Usta: "Castillo Trabzonspor'da oynamak için can atıyor. Dallas'ın ücret arttırması sonrası, artan ücreti kendi maaşından kestirdi."
Mesaj tarihi:
Transferde resmi olarak 3.14 milyon euro olarak mı ne duyurulmuştu. Demek orada da arttırma yapmışlar.

FM'de böyle biri oyuncunu ister x miktara, sen Y miktar yaparsın pazarlıksız kabul ederler. Sonra düşünceler kafanı kemirir "Lan daha çok istesem verirler miydi acaba" diye. İptal eder, tekrar teklif atarsın falan. İşte o olmuş sanırım Dallas'lı yöneticilere sdfdsfds
Mesaj tarihi:
ilk sene bizde böyle idik sonra ikinci senesi bonservis geliri gelirse bilmem kaçını harcıya biliyordun.. allahtan bu sene bu dertler bitiyor
Mesaj tarihi:
Trabzon bu sene ya tamam ya devam zaten.

Oyle bi oyuncu alma sekli yok. Ama genel borcu uc buyuklere gore az oldugu icin rahat at kosturuyo gibi gorunuyor.

Atiyorum inceleme siniri -200m dolar olsa trabzonun geliri olmasa da gideri de anormal degil, sinira henuz ulasmamistir belki
Mesaj tarihi:
ya mümkün değil son senelerde isimli oyuncu getirmek için gereksiz harcamalar yaptılar. cardozo filan fena paralar kazanıyor trabzondan. bu oyuncuları yollamadan 10m euroluk transfer yaptılar şimdiden bu işin sonu nereye gidecek
Mesaj tarihi:
trabzon nasıl olsa avrupa yok diye mi bu kadar saçma harcama yapıyor?

bir de bu ffp olayı sadece bjk için geçerli gibi? gs bonservislere, fb yıllık ücretlere paralar saçıp duruyor? nasıl iş bu anlamadım sfdsd
Mesaj tarihi:
2.5 milyon euro Burak'tan kazandılar. Öyle bi kotaları var. Transfer sezonu bitene kadar da işte aradaki farkı kapatmaları gerekiyor. 7.5 milyon euro kimi satıp kazanacaklar merak ediyorum...

Umarım patlarlar ya. Bu sezon transferleri, kadro yapılanmalarını vs. takdir etsem de satışı bitirmeden önceden riske girmek harbi büyük kekoluk. Mesela ben TS ile iş yapacak kulüp olsam bu kozu kullanıp bayağı bayağı sömürmeye çalışırım.

Eylül'e doğru el mahkum denklemek için adam satmak zorunda kalacaklar ne verirse millet...
Mesaj tarihi:
Trabzon'u Halilhodzic bitirdi. Sanırım 20 tane falan adam aldı, hala kadro yetersiz diyordu en son çeyrek mafya başkan atarlanmıştı buna daha ne istiyorsun ulan diye. İşte o sezon bonservislere toplam 35 milyon euro mu ne harcamışlar.Kıyaslama yaparsak Fenerbahçe'nin geçen sezon RvP'ler, Nani'ler coştuğu yaz harcanan para 41 milyon euro. Yine 2013/14'te Ünal Aysal'ın eleştirildiği yıl harcanan para 41 milyon euro. Trabzon'un çapına göre o 35 muazzam abartı bir harcama
Mesaj tarihi:
Türkiye Futbol Federasyonu’nda sürdürülen FETÖ/PDY soruşturmasında
MHK’nin 9 üyesinden 5’inde örgüt bağlantısının tespit edilmesi
camiada şok etkisi yarattı..

http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20160803/yeni_mhk_listesi_mitin_elinde.html

Yavaş yavaş gerçeğe doğru ..
Mesaj tarihi:
Trabzon Castillo'yu bitirmiş sonunda, anlaşmışlar Dallas ile sdafsd

3 milyon dolar kiralama parası, sene sonuna kadar da 1 milyon dolar ödeyerek bonservisini alabiliyorlar.

500k dolar için mi ağlamış Dallas'takiler, harbi vizyonsuzluk ya...
Mesaj tarihi:
said:
Anlaşmaya göre Trabzonspor Castillo'nun kiralanması için 3 milyon Dolar'ı yatırdığını ve bir milyon Dolar daha vermesi halinde oyunucunun satın alma hakkına sahip olduğunu açıkladı

Super bir sezonun ardindan ben trabzon'da oynamak istemiyorum dese napicaklar acaba.
Mesaj tarihi:
Süper bi sezonundan sonra ölüsüne 7-8 milyon euro veren bi takım bulurlar çok rahat. İstemezse paşa paşa satılır.

Uyum sağlayıp sağlayamayacağı çok önemli. TS en son bu tarz bi transferi Teofilo ile yapmıştı. Eleman sokarım bu şehre diyip depresyona girmişti. G. Amerika dönünce tekrar kendine gelmişti asdfsds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...