Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK FINAL - GALATASARAY - FENERBAHCE / 5.26.2016

valequenta

Öne çıkan mesajlar

simdi bu fenerbahceyi de bir arada tutamazsin..azicik parlayanlar kendini avrupaya atacak...yabancilar zaten kendilerini kovdurmak icin ugrasiyor..cok feci yusufluyorlar..hani bize normal geliyor artik belki de..otobuse ates edilmesi..her gun birilerinin olmesi ulkede bombalar filan..10 numara buyuk geliyordur..

e basgan malum ..ustune mali yasaklar..cok feci durum..
Sosyal ağlarda paylaş

70-80 milyon euro ile fenerbahçe dünyanın en süper altyapı tesisini kurar , la masia veteranı hocalardan bi kaç tane kapar önümüzde ki 100 senelik iş yapmış olurdu. Onun yerine bunu yaptı.

Bizde yine ballıyız , fener 60 dakika basıp bi tane yaslayamadı bize. Hele ki bizim savunma gibi tırt savunmaya. Bizim TD maçı vermek için kastı ama Fenerin TD daha çok kaybetmek istiyomuş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 1 bu adam 2 teyyo... Böyle bir çile görmedim yaşamadım ya ben...

Aziz Yıldırım: "2000 yılında Fethullah Gülen'in dua ederek Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe spor kulübüdür. Bizim oyuncularımız Final-Four oynadı."
Aziz Yıldırım: "Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten."
Aziz Yıldırım: "Mete Kalkavan ilk yarı kötü yönetiyordu. İndim aşağı yüzüne söyledim, ondan sonra tavırları değişti."

Aziz Yıldırım: "Aziz Yıldırım şike yapmadı. Aziz Yıldırım şike yapsaydı bu 5 yıl içinde her türlü belge ortaya konurdu."
Aziz Yıldırım: "Bir kişi benim şike yaptığımı ispat etsin kendimi köprüden aşağı atarım."
Aziz Yıldırım: "Şikeyi yapan Galatasaray. Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray. 8-0'lar filan. Gençlerbirliği oyuncularının söyledikleri..."

Aziz Yıldırım: "Bir Türkiye Kupası vardı, kaybettik. Bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek. Bunlar önemli değil."
Aziz Yıldırım: "Daha önemli şeyler var. Anamıza 15-20 bin kişi küfrediyor anamıza. Hiç Fenerbahçe seyircisi küfrediyor mu? Yok, etmiyor."
Aziz Yıldırım: "Dün basketbolda Galatasaray antrenörü seyirciyi tahrik etmek için elinden geleni yapıyor. Kazanamayacak çünkü biliyor."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...