karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Yasine af çıktı diye haberler dolanıyo nette. Asdf. Tam yeto yönetim. Ayrıca yanılmıyosam dakika başına gol/assist oranı en yüksek adam Podolski. Devre arası satılmamalı şampiyonluk hedefi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Alfred said: Podolski ancak almanya milli takımında oynar arkadaşlar; başkada reale koysan bile sırıtır; Evet efsane bitiricilik; efsane fırsatçılık, pozisyon alma 10 numero; ancak; Yavaş, Orta Karar Pas, Adam geçme yok, Eski dayanıklılığı yok; istek yok; 4 3 3 e olmaz, 4 1 2 2 1 e olmaz 4 2 1 2 1 e olmaz; aha belki 4 4 2 onda da adamın kendi ağızından açıkmalası var ben kanadım diye onda da sırıtır. Podolski günümüz futbolu için vasat bir futbolcudur; istediğin kadar kas bir cacık olmaz. Yerin dibine soktuğumuz Yasin'in katkısı podolskiden bir milyon kat daha iyidir. O sebeple 10m değil 1m ye satabilirsen sat kurtul; Elde olanlar yeter aslında Türkiye için. Öte yandan adam gerçek anlamıyla kanat forvet işte. Kanat gibi sürekli adam geçip orta açmasını beklememek lazım. Adam kanattan ani driblingle dalıyor ceza sahasına, orayı karıştırıp efsane bitiricilikle atıyor golünü. Eskisine göre esas eksiği 90 dk boyunca sürekli yaptığı bindirmeleri artık yapmıyor (veya yapamıyor) oluşu. Ama her türlü skora yaptığı katkıyla sahada yer alması gereken bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Rodrigues KAP'a bildirildi. 3.5 milyon euro bonservis, sonraki satıştan %20 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış. 675.000 bu sezon, kalan sezonlarda garanti 1,350 milyon euro Oynadığı Süper Lig ve UEFA organizasyonlarında alınan her puan için 4.000 euro da maç başı verilecekmiş. Bu Dursun'ların başka bir niyeti yoksa ciddi anlamda geri zekalı olduklarına inanmaya başladım yalnız, 3.5 milyon euro bonservis cidden çok fazla. Maaşta vs. sıkıntı yok bence çok iyi bir sözleşme imzalanmış ama işte o bonservis ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yasin i ciddi ciddi affedicekler sanırım.hayatımın hiç bir bölümünde yönetimden bu kadar nefret etmemiştim helal olsun sana dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Eğer sezon sonu sözleşmesi falan bitmiyorsa yarım sezonda forvet olmadığı halde 6 gol 8 asist yapmış ilk 11 adamını devre arasında transfer etmek için fena değil yahu para? Adamı hiç izlemediğim için sadece stat üzerinden değerlendirme yaptım. Yalnız "şu anki halinde gelişimi durmuş Bruma" gibi bir laf etmiştin, o seviyedeki adam için yine iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ben kaçırdım yalnız yasin olayını. napmış yine bu ibişte kadro dışı kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi yunan ligi ya. gerçi dark baya sert girmiş dursun brothers'a göre iyi rakamlar bence. ha gs'nin parayı stopere gömmesi lazım o başka mesele, bu transferin gerekliğine anlam veremedim. keza bjk'nin mitroviç transferine de anlama veremiyorum. keza fb'nin kanat oyuncusu almasına da. bu ara dönem hepsi sıçacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Lucas Neill gibi veya Ujfalusi gibi orada tecrübeli iş bilir bi adam olmadıkça defans kurgusunu oturtmak mümkün değil. De Jong da beklenenin çok altında şu ana kadarki performansta. İsminin hakkını henüz veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 De Jong toparladı ya son maçlarda. Selçuk kanserini aşabilsek yanında Tolga veya X bir oyuncu ile orta sahayı adam ederiz. Ama kim gelirse gelsin takımın merkezinde Selçuk olunca iştahı kaçıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Yeni kanat oyuncusuna verilen paralar iyiymiş ya. Erene Serdara Donka Tarıka vs. verilen paralardan sonra iyi bi transfer olmuş. İhtiyaç var mıydı tartışılır ama hem Bruma-Podolski satmak için hem de Yasin kadro dışı falan olunca aldılar herhalde. Bundan önce ortasaha göbeği, cb ve düzgün lb transferi yapsalar daha iyiydi. Artık Linnesi de 11 de görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ben 4.5 seneye takıldım abi. 4.5 sene kontrat mı yapılır 26 yaşında adamla... İyi oynasa zam isteyecek veya gitmek isteyecek, kötü oynasa kontrat parasının tamamını isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Formda ilk onbir oyunucusunu dendiği gibi sözleşmesi bitmiyorken aldıysak normal bir para. Yoksa saçma tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bedavaya oynayacak olm adam daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Rewendor said: Eğer sezon sonu sözleşmesi falan bitmiyorsa yarım sezonda forvet olmadığı halde 6 gol 8 asist yapmış ilk 11 adamını devre arasında transfer etmek için fena değil yahu para? Yasin'i sözleşmesini feshedip geri mi almış gs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Yasin değil Rodriguez için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abi biliyorum da yasin de bu sezon 8 gol 1 asistle oynuyor ki oynadığı maç sayısı da düşük, onu demek istedim. pun intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Zaten itirazım yok ona da. Yasin'in çok yetenekli olmamasına rağmen oyun tarzı ve yetenek dağılımıyla tam bir TSL ideal futbolcusu olduğunu, takıma yaptığı katkı olarak çok ucuza oynadığını söyledim bikaç sayfa önce. Avrupa'da sizi taşımaz, ama lig için ideal kanattır Yasin, her kadroya lazım. Hedef CL bile olsa ligde rotasyon ve oyuncu dinlendirmek için gözün kapalı forma vereceğin yedek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bu yasin geçen dandik kupa maçında üçüncü lig oyuncusunun tendonuna basan, sahadan çıkarken de üzerine tüküren yasin mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 karbeyaz said: Yeni kanat oyuncusuna verilen paralar iyiymiş ya. Erene Serdara Donka Tarıka vs. verilen paralardan sonra iyi bi transfer olmuş. İhtiyaç var mıydı tartışılır ama hem Bruma-Podolski satmak için hem de Yasin kadro dışı falan olunca aldılar herhalde. Bundan önce ortasaha göbeği, cb ve düzgün lb transferi yapsalar daha iyiydi. Artık Linnesi de 11 de görmek istiyorum. İhtiyaç vardı abi tartışılmaz, sadece öncelik sırası olarak ilk değildi. Carole dışında tüm kadro kenardan orta özürlü, buna rağmen Eren yine iyi gol attı. Oyun planı yüzünden Umut Bulut muamelesi görmeye başladı adam, Poldi kaleye gitme odaklı, Yasin zaten sürekli kontrat kovalamak için direkt skora gimeye çalışan bir adam. Rodrigues'in ceza sahasına isabetli orta özelliği kuvvetli en azından istatistiklere bakınca. Kadrodan kimse gitmese bile ihtiyaçlar dahilinde bir transfer; Sinan'ın çöküşü ve Josue'nin sağ kanatta hiç düşünülmemesi yüzünden zaten kanat rotasyonumuz dardı Ali Ece tarzı yazayım bi de; adam Cape Verde çocuğu; Bruma gibi Portekiz sömürgesinden orijinli, iyi anlaşırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Stringray said: bu yasin geçen dandik kupa maçında üçüncü lig oyuncusunun tendonuna basan, sahadan çıkarken de üzerine tüküren yasin mi bu arada Evet. Yani kısmen evet, tükürme olayı en son net değil belirsizdi baktığımda, görüntüler çöptü sonra takip etmedim. Tendon olayı yapılacak iş değil. Adamın kişiliğini veya cezalık hareketlerini değil takıma katkısını tartışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Uçan kuşa yıllık 2 milyon euro bağlıyorlar, biz bu kadar skor yapıyoruz oynadığımız paraya bak isyanı o. Kulüp mali adaleti sağlayamayınca herif de isyanlarda. İşin kötü yanı adamı elden çıkarmak istesek bile o kadar değersizleştiriyoruz ki kendi oyuncumuzu; Rusya'dan 3-4 milyon euro bonservis ederi varken Hamza'ya veririz kiralık yıllığını da ödeyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ben tartışırım ihtiyaç varmıydı asdf. Çünkü net bi ST mesela bence daha önemli kanattan şu anda. Boş kaleye gol kaçırmayan kale sahası içinden. Carole çok acaip bi topçu ama defansif yönü çok zayıf. Arkasına yerden sert atılan toplarda saçmalıyor sürekli. Fenerin attığı golde mesela arkaya kaçırdığı top. Aklımda 1-2 pozisyon daha var ama hatırlamıyorum hangi maçlar. Adam rakibin oyununu güzel gösteriyor her maçta. Takımın öndeki baskısız oyunu da buna etken olabilir ama genede defansif olarak kötü. O yüzden en azından yedek bi lb. Takımda en iyi işleyen bölge kanatlarken kanata öncelikli takviye yapmak saçma. Eğer satılacak birisi yoksa özellikle. Şu anda takımda en işe yarayan 5 oyuncu Muslera, Sniper, Yasin, Bruma, Podolski. Takım işi kanatlar + Wesley ile götürüyo zaten. Daha öncelikli eksiklerimiz var. Cb ve orta saha gibi. Hatta St bile 2. öncelik. Çünkü yanılmıyorsam Chedjou kupaya gidiyor ve 5mlik Serdar sezonu kapattı. Cb baya baya şarttı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 karbeyaz said: Ben tartışırım ihtiyaç varmıydı asdf. Çünkü net bi ST mesela bence daha önemli kanattan şu anda. Boş kaleye gol kaçırmayan kale sahası içinden. Carole çok acaip bi topçu ama defansif yönü çok zayıf. Arkasına yerden sert atılan toplarda saçmalıyor sürekli. Fenerin attığı golde mesela arkaya kaçırdığı top. Aklımda 1-2 pozisyon daha var ama hatırlamıyorum hangi maçlar. Adam rakibin oyununu güzel gösteriyor her maçta. Takımın öndeki baskısız oyunu da buna etken olabilir ama genede defansif olarak kötü. O yüzden en azından yedek bi lb. Takımda en iyi işleyen bölge kanatlarken kanata öncelikli takviye yapmak saçma. Eğer satılacak birisi yoksa özellikle. Şu anda takımda en işe yarayan 5 oyuncu Muslera, Sniper, Yasin, Bruma, Podolski. Takım işi kanatlar + Wesley ile götürüyo zaten. Daha öncelikli eksiklerimiz var. Cb ve orta saha gibi. Hatta St bile 2. öncelik. Çünkü yanılmıyorsam Chedjou kupaya gidiyor ve 5mlik Serdar sezonu kapattı. Cb baya baya şarttı şu anda. Abi çoook farklı bakıyoruz :D... Bana gore de Sniper la Podolskiyi hızlıca göndermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Sene sonu 2sini de gönderelim parasını verene. Yaşları malum. Onda sıkıntı yok zaten. Devre arasında göndermek şampiyonluktan vazgeçmektir. O yüzden yazdım öyle uzun uzun. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ne şampiyonluğu abi asfljkahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar