Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 "Max Damage" said: Aziz Yıldırım'ın kendi eliyle kurduğu MHK'sı komple Fetocu çıktı. Tarafsız şekilde eskiye dönük araştırma yapılsın ben de isterim. Mesela vesikalı Galatasaray düşmanı polis eskisi Bünyamin Gezer soruşturma kapsamında TFF'deki görevinden istifa etmiş. Adnan Polat döneminde çalınan şampiyonluklarımızda parmağı olan bir adam bu. Her şey çıksın ortaya. evet feto'nun kulubunu ele gecirmeye calisip 1 yil hapis yatirttigi adam feto'culari -artik hangi baglantilarsa onlar- MHK'ye yerlestirecek.
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Peregrin said: "Max Damage" said: Aziz Yıldırım'ın kendi eliyle kurduğu MHK'sı komple Fetocu çıktı. Tarafsız şekilde eskiye dönük araştırma yapılsın ben de isterim. Mesela vesikalı Galatasaray düşmanı polis eskisi Bünyamin Gezer soruşturma kapsamında TFF'deki görevinden istifa etmiş. Adnan Polat döneminde çalınan şampiyonluklarımızda parmağı olan bir adam bu. Her şey çıksın ortaya. evet feto'nun kulubunu ele gecirmeye calisip 1 yil hapis yatirttigi adam feto'culari -artik hangi baglantilarsa onlar- MHK'ye yerlestirecek. Galatasaray 4. yıldızı takınca Aziz Yıldırım resmen MHK değişecek dedi ve Yusuf Namoğlu görevi bıraktı. Yerlerine gelen adamlar kriptoymuş demek ki. Şimdi Namoğlu tekrar göreve geldi ama Aziz Yıldırım yine rahat bırakmaz. Ayrıca o adamlarla sonra ters düşmesi Aziz Yıldırım Fetocularla muhabbet kurmadığı anlamına gelmez. Ergenekon düzmecesi olduğu dönem Zekeriya Öz ile yemek yiyen, maç yapan Aziz Yıldırım'dı. Keza cemaatin has adamı İhsan Kalkavan ve Mehmet Ağar ile Bodrum Nusret'te yemek yiyen de yıkılmaz kale Aziz Yıldırım'dı.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Peregrin said: "Max Damage" said: Aziz Yıldırım'ın kendi eliyle kurduğu MHK'sı komple Fetocu çıktı. Tarafsız şekilde eskiye dönük araştırma yapılsın ben de isterim. Mesela vesikalı Galatasaray düşmanı polis eskisi Bünyamin Gezer soruşturma kapsamında TFF'deki görevinden istifa etmiş. Adnan Polat döneminde çalınan şampiyonluklarımızda parmağı olan bir adam bu. Her şey çıksın ortaya. evet feto'nun kulubunu ele gecirmeye calisip 1 yil hapis yatirttigi adam feto'culari -artik hangi baglantilarsa onlar- MHK'ye yerlestirecek. Şunun aynısı devlette olmadı mı? Kendi elleriyle yerleştirdikleri adamlar ele geçirmeye çalışmadı mı devleti?
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sadece mantıksız geldiğinden söylüyorum he. Hiçbir fikrim yok aziz cemaate takılmış mı takılmamış mı.
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Fistan said: ne kullanıyorsun ? Mesajın içeriğine cevap veriyorsan ver yoksa uza.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 adamı hapse attırdılar 1 yıl sen hala fetocularla ilişkili falan diye safsatalar sunuyorsun lol o kafa neyin kafası onu soruyorum ahaha
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Fistan said: ne kullanıyorsun ? yol al
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sen kimsin ya yancı mı geldin :d
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Yahu be adam fotoğraf ortada işte. Herkesin, bak burası önemli herkesin bir dönem cemaat ile bağlantısı oldu. Nihat Özdemirleri, Cihan Kamerleri kim aldı yönetime? Emre Belözoğlu 8 sezon formanızı giyip kaptanlığınızı yapmadı mı? Hülasa Hakan Şükür ve tayfası yüzünden suçlanacaksak diğer kulüplerin yaptıkları da ortada. Bak mesela Beşiktaşlılar summonlanmasın diye İhsan Kalkavan'dan falan bahsetmedim bile.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Vasfi said: Fistan said: ne kullanıyorsun ? yol al
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 beyler sonuc olarak neye karar verdiniz; akpci saray takimi miyiz, isgalci fransiz mi yoksa terorist fetocu muyuz? su an ibre fetoye kaydi saniyorum? hadi dagilin buradan da ekmek cikmadi size ozellikle feto konusunda fenerbahce cok daha zararli cikar. besiktasi zaten cok sallayan yok liverpool macina kadar avrupada futbolcu diye taniniyordu besiktas asdfas. altini kazirlarsa ne isimler var biliyoruz neler cikacagini oradan da. hadi baska seylerle ugrasin.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yarinki macta cok pis besiktasa oynayasim var ya hayirlisi..onlarin da forvet kanser..gs in da defans abu hadjar..
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sana mi sorcaz neyle ugrasacagimizi. UZA
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 FETO degil TAFO full kupayla fotosu yok tafonun niyeyse sdfsdf.
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 farkettiyseniz baş parmak 1i dier parmaklar 4ü simgelio 14 ağustos..
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 taffarel zaten apar topar gitmedi mi darbeden sonra? kim bekliyordu gitmesini? büyük resim gün geçtikçe belirginleşiyor.
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 "Max Damage" said: Fistan said: ne kullanıyorsun ? Mesajın içeriğine cevap veriyorsan ver yoksa uza. o adamlar aziz yildirim'i 1 yil hapis yatirdilar, fenerbahceye operasyon duzenlediler. ha ama fotograf koyulacaksa en guzelleri var elimizde. direkt elebasindan http://i.imgur.com/0tt5U9w.jpg http://i.imgur.com/tHxCPqu.jpg http://i.imgur.com/DbcbvN0.jpg
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 şu ilk resimde takkeli olan vale mi?
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ünsal ve şükür ü bilmeyen yok zaten.ünsal zaten dün kandırıldım demiş :P arif i bilmiyordum ama şükür bir sürü oyuncuyu fetocu yapmıştır zaten.emre ninde feto ile alakası varsa şükür den dolayıdır büyük ihtimal
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 futbolcuların neci olduğu kimle takıldıkları kendilerinin bileceği iş. ama şurda 3 sene öncesine kadar herkesin yarandığı amcamıza yıllar önce yanaşmış adamları suçlamak ve galatasaray'ın kupalarının o sayede olduğunu iddia etmek mallıktır.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Kanitlar ortaya cikmadan önce; abilere sohbete gidip sonra kpss'de derece yapanlarin sorulari caldigina inanmak mallık miydi ? Adamlarin nerelere erişimi oldugu belli Yarın bir kanıt cikar ortaya yazdıklarınıza pisman olursunuz
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Eger KPSS derecesi olan abinin SAT'den de 1600 aldıgını biliyorsan mallıktır tabi. (KPSS - lig sampiyonlugu , SAT - UEFA Kupası. Gönderme anlasılmamıstır falan boyle acıklamak lazım.)
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 baska herhangi bir takimdan birileri var mi abi gorunurde fotolarda yoksa feto cimbom ozel etabi mi yapmis..
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 lisenin altinda pensilvanyaya uzanan yollar varmis.
Öne çıkan mesajlar