Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Formalar güzel. Kol detayları falan iyi olmuş. 3rd kit yine alakasız renklerle tüm kulüplere çıkaracak Nike aynı formadan. Bize de mor yine, alternatif rengimizin turuncu olması iyi olurdu. Aslında Galatasaray Nike'ın A-class yani özel tasarım grubunda 12-13 takım olan Barcelona, City, Psg falan, buna rağmen yine o istenilen düzeyde formalar çıkmıyor.

Ben yine de Nike'ın antrenman kitlerini merak ediyorum, Galatasaray'ın eşofman üstleri falan çok efsane senelerdir

Bu sene Nike lansman yapmadı kendi sitesinden de tanıtmadı sanırım. Hali ile Elite kategoriden düştüğümüzü düşünüyorum Dursun Şarküteri sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'den herhangi bir oyuncunun 30m'e satılacağını sanmıyorum. Yani Cristiano + Messi + Pele + Bale + Maradona'nın birleşimi bir oyuncu olsa dahi Türkiye'den çıkışında 30m vermezler. Çünkü Türkiye'nin maddi durumu belli. 20m beeelki.

Ha Bruma böyle devam ederse bir sonraki satışı kaç m olur onu hiç bilemem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Achievement Unlocked: Pass more than 300 in first half.

Abi dakika 11 ile 18 arasında sürekli pas yaptılar. Ha biraz bal yapmayan arı modundaydılar, biraz da morinyonun klasik alan kapatma anlayışının sonucuydu ama çok bariz Riekerink etkisi.

Cemali'den hiç memnun değilim.

http://i.hizliresim.com/WYMlGE.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

neden manchester ile hazırlık maçı yapıyorsunuz?

Çünkü yapabiliyoruz?? Birleşik Çemişgezek ile oynarsak takımın iyi ya da kötü olduğuna dair hiç bir fikrimiz olmaz.

Hem organizatörler iyi para da veriyolar. Biz de çok fakir bir takımız.

Serdar aziz. Temsili değil

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...