benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Fistan said: ali koç zaten aziz bırakınca azizin adayı niye şaşırdınız ki buna zaten aday olacak aziz bırakınca sıradaki başkan öyle değil
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 e abi gs'liler gelip fener başlığında fener savunuyorsa, valeq kafasında adamlar fener iyi rakipti ciciydiniz siz, şu tinerciler gitsin siz gelin pls diyorsa böyledir bu (ha bu son 3-4 haftadır her yerde böyle sadece valeq falan da değil) güçlü olan tarafa karşı cephe alınır. şu anda da ciddi bir dominasyon var, geçen senenin %50'sini oynamamamıza rağmen. fener gs falan rakip değil zaten bu sene şu futbolla başakşehir ciddi korkutuyor ama.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 souldarkorn said: BJK de yılların ezikliği sonrası gelen sınırsız bir özgüven var. Normal karşılamak gerek. https://pbs.twimg.com/media/CoEgh6gWEAUDG8E.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 applev0dka said: http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/19/fenerbahce/fernandao-17261 boby dixon 3lüğü ile fark 8e indi yahu 11 puan arkasından gelip şampiyon olduğumuz takım mı puan farkıyla dalga geçiyor LOL
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 konuştuğunuz futbol fenere taç verdi, fenere kırmızı vermedi, fenere karşı penaltı çalmıyolar falan :D edit: bu arada gs'liler feneri falan savunmuyor ki, bıkmışlar sizin her topicteki çamurluğunuzdan. fener-gs maçı farketmiyor, her maçta aynı muhabbet el verilmedi, kırmızı verilmedi, sizin söyledikleriniz verilse fb-gs sezon başına 34 kırmızı-34 penaltı yemesi lazım, bjk'nin de en az bi 50 penaltı falan atması lazım.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ha 5 kırmızı kartla tanrı hakem statüsüne yükseltilen, bundan sonra her maça vericez denilip aynı yıl içinde hakemlik hayatı bitirilen tetikçi cem papila sayesinde kazandığınız şampiyonluk mu? hayır gidin azize falan saldırın, cidden bu ligden size bu sene de ekmek çıkmaz.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Arka sayfadaki Göt oluşundan sonra hala yazabiliyor mu bu futbol cahili ya =( nasıl bir yüzsüzlük kardeş ben anlamıyorum
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 S-H said: konuştuğunuz futbol fenere taç verdi, fenere kırmızı vermedi, fenere karşı penaltı çalmıyolar falan :D penaltı yok diyen adamla futbol tartışmam zaten. o pozisyon ne olursa olsun penaltı. kasti kolunu uzatıyor, uzatmasa da penaltı. ha dersin ki nolacak işte penaltıydı ama vermedi hakem, ona eyv derim. zaten çok goygoy yapmadım penaltı muhabbetine ama penaltısını yedi dedim. ama penaltı değil derseniz objektiflik sıfır demektir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 yüzsüzlük arayan aynaya baksın. rakibe olunca sayfalarca ağlayıp kendine olunca eki eki diye gülen adamlar bize yüzsüzlükten bahsetmesin. 10 açıdan izlemiş de karar verememiş de, kararın kolaylaşsın diye video koydum izle işte
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Liebe said: Arka sayfadaki Göt oluşundan sonra hala yazabiliyor mu bu futbol cahili ya =( nasıl bir yüzsüzlük kardeş ben anlamıyorum kardeş rıdvan 5 milyon tl alıyor benle aynı şeyi söylüyor. yanlış biliyormuşuz, doğrusunu görünce kabul ettik. sen apple koymasa böyle bir kuraldan haberin yoktu ya hadi neyse. ha şikayet ettim bu arada, göt olmak falan. sene sonunda göreceğiz kimin ne olduğunu diyeyim sadece.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 calimero said: S-H said: konuştuğunuz futbol fenere taç verdi, fenere kırmızı vermedi, fenere karşı penaltı çalmıyolar falan :D penaltı yok diyen adamla futbol tartışmam zaten. o pozisyon ne olursa olsun penaltı. kasti kolunu uzatıyor, uzatmasa da penaltı. ha dersin ki nolacak işte penaltıydı ama vermedi hakem, ona eyv derim. zaten çok goygoy yapmadım penaltı muhabbetine ama penaltısını yedi dedim. ama penaltı değil derseniz objektiflik sıfır demektir. ben maçı bile izlemedim zaten penaltı yok demedim, maçla ilgili bişey de yazmadım. ama sizin yazdıklarınıza göre her hafta net 1 penaltı-kırmızı atlanıyor.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ortada olan pozisyonlar için tartışırız geçer gideriz ama kitapta yazan kuralı bile bilmeden mal gibi afedersin gelip artistlik yapıp üzerine rezil olmana aldırmadan gelip hala ahkam kesersen götüyle güler burda herkes. Neyse futbol konusunda muhattap alınmaman gerektiğine milyonuncu falan kanıt olarak kayıtlarımızda dursun bu da.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bak ben sadece penaltı var dedim. sonrasında yazdığım uzun yazı maç üzerine. konya'nın kötülüğü üzerine falan. ama gelip sen ya da başkası konuyu buraya çekerse, penaltı da tartışılır, ha tartışılacak yanı yok. neyse 11. hafta görüşürüz. bu hafta çok büyük şansa maç kazandınız, gs maçından sonra görelim bu başlığı ve tabi ayrıca sene sonunda. td değiştirerek de bir şey olmuyor artık.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Akan gozyaslariyla barajlarimizi doldurdurk cok sukur.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 calimero said: Liebe said: Arka sayfadaki Göt oluşundan sonra hala yazabiliyor mu bu futbol cahili ya =( nasıl bir yüzsüzlük kardeş ben anlamıyorum kardeş rıdvan 5 milyon tl alıyor benle aynı şeyi söylüyor. yanlış biliyormuşuz, doğrusunu görünce kabul ettik. sen apple koymasa böyle bir kuraldan haberin yoktu ya hadi neyse. ha şikayet ettim bu arada, göt olmak falan. sene sonunda göreceğiz kimin ne olduğunu diyeyim sadece. Sana dememiştim sen elma gibi artistlik yapmadın en azından hatanı da kabul ettin ama kuralı bilmesem böyle atlamazdım hadi farzı misal atladım efendi gibi haklıymışsın bilemedim kusura bakmayın derdim senin gibi...
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Liebe said: Ortada olan pozisyonlar için tartışırız geçer gideriz ama kitapta yazan kuralı bile bilmeden mal gibi afedersin gelip artistlik yapıp üzerine rezil olmana aldırmadan gelip hala ahkam kesersen götüyle güler burda herkes. Neyse futbol konusunda muhattap alınmaman gerektiğine milyonuncu falan kanıt olarak kayıtlarımızda dursun bu da. mal falan ikinci defa şikayet ediyorum. bak kardeş, senin tanrı olarak baktığın ridvan dilmen de dedi bunu, ki kural kitabını hatmetmiş gibi bana burda bıdı bıdı yapma. sen bu kuralın olduğundan dahi habersizdin. biz en azından biliyorduk da eksik biliyormuşuz, ha yanlış bilebiliriz daha sene başında değişen bir kurakl bu kural kitabı okuyarak değil televizyondan dinlediğimiz kadarıyla biliyoruz kuralları, onlar da yanlış aksettirmiş olabilirler. senin gibi buz gibi penaltıyı 2012314 kere izleyip acaba mı desem, topun üstünden atlayan oyuncuya kırmızı mı desem demiyoruz en azından. kural oysa o, yanlış biliyormuşuz kabul ettik. Edit: e bana demiyorsan, apple yazmıyor ki 3 sayfadır falan kime gelip yok göt oldun hala yazıyorsun falan diyorsun?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ortada bir hata yok kuralı koydum işte. senin varlığından haberin olmayan kuralı koydum. sana göre durmuyordur vurmadan önce, bnaa göre duruyordur, baştan kuralın varlığını inkar edip sonra yorum kısmında artislik yapmak da sana yakışır zaten
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Su forumda FB'lisi GS'lisi ortak bir sekilde BJK'lilerden dert yaniyorsa bunun birlik olmaktan cok olayin sikintisinin cidden Besiktaslilarda olmasiyla alakasi var. Hayir gucluye karsi bir olma durumu da degil, dedigim gibi her halukarda her ihtimalde bir FB taraftari GS'nin yerine BJK'nin sampiyon olmasini ister. GS icin aynisi gecerli. O yuzden kimse BJK'ye karsi birlik filan olmaz, oyle bir dinamik yok Turkiye'de. Ama ben bu foruma bu nickle 2009 yilinda da yazmistim BJK ve hakem aglamalariyla ilgili. O zaman bunun adi "ince ince kiyiyorlar" di. Yani surda herkes belli bir seviyede insanlar egitimli yabanci dil bile.. En ufak pozisyonlarda bile objektif olamamak beni rahatsiz ediyor. Kahvedeki tribundeki adamdan bir farkimiz olsun. Herseyde bir artniyet arama taca faule bile itiraz etme. Surdakilerin yarisi hayatinda hali saha maci bile yonetti mi acaba. Hakemlik cok zor is beyler. Televizyondan izlemeye benzemez. Bu ulkede dogru olan tek sey 3 buyuklerin her turlu korundugudur. Hadi diyelim FB-GS daha cok korunuyor olsun. Ancak dunyanin her yerinde olan bir kural varsa o da guclu olanin daha cok korundugudur. Su an BJK en gucluyse o daha cok korunur, FB olunca FB, GS olunca GS. Italyada Juventus olur, bilmem nerde baskasi. Surda hepiniz sabahtan aksama iddaa oynayip avrupadan mac izliyoruz. Ne hatalar cikiyor. Kimsenin art niyetli oldugunu dusunmuyorum. Kimse bu ulkede sistematik birilerini sampiyon yapmaz/yaptirmamaya calismaz. 34 haftasonunda hakedip de sampiyon olmayan takim yok. Yillardir BJK'nin hakki cok yenermis de oyleymis boylemis de catir catir sampiyon da oluyor bu ulkede Besiktas. Yillarca beceriksiz yonetiliyordu su an mis gibi yonetiliyor. Birakin hakem isini de futbola donun. Bugun Konya cidden bisiy oynamadi. Ama Avrupayi kaldiramiyor Anadolu takimlari o cok net.
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 jimnastik kulübü niye bu kadar ağlamaya meraklı?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 biri 7 santim legit pozisyon için ofsayttı beşiktaşlı aydınustu falan filan diye ortalığı inletir. biri kendine çalınan pozisyonun 1e1 aynısı rakibe olunca emin olmak için 10 açıdan izler ama emin olamaz objektif olup penaltı diyemez. doğruları söyleyen insanlar ağlıyor olur. güzel kafa
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 @sotto sadece bu forumda değil eksisozluk vs her yerde dönüyor bu muhabbet. biz 10 senedir ağlıyorsak neden son sene bu kardeşlik? neyse o konuyu geçelim, kimin kimle kardeş olduğu bizi bağlamaz, da yazın acaip hatalı. hakemler hata yapmaz demiyoruz hakem hata yapabilir ama türkiye kadar eyyamın olduğu hakemler sayesinde şampiyon olunan lig de avrupa'da yoktur. bunu sadece beşiktaş-gs-fenerbahçe üzerinden konuşmuyorum özellikle anadolu takımlarından bahsediyorum. trabzonspor kadar geçen sene doğranan takım yoktur mesela. hadi tamam güçlü korunur demişsin de bunun futbol oynamakla alakası yok, medyada güçlü olan, mafya olan, eli uzun olan korunuyor türkiye'de. ve 34 hafta boyunca hakedip de şampiyon yapılmayan takımlar zibil gibidir. bir de şampiyonluğu falan geçtim geri kalan sıralamalarda neler dönüyor neler, hakemlik zor meslek ona kabul. hakemler hata yapabilir ona da kabul. ama türkiye'deki sadece hakem hatası değil eyyam, bilinçli maç çevirme vs. ayrıca bu maçta hakem değil konuşulması gereken NET bir penaltıyı vermediyse de, eyyamdır klasik alışılmıştır, ayrıca hakem iki tarafa da bok gibi maç yönetti. faullerle oyunu birsürü kesti falan filan ama hakem tek konuşulması gereken olgu değil, olabilir görmemiştir ya da eyyam yapmıştır, yememiştir bilemeyiz. ama şuraya futbol konuşmaya gelmişken, hakaret vs hoş değil. ayrıca şu maç kazanılmış olsa da fener çok kötü oynadı, lens'in şapkadan tavşan çıkarmasıyla galip geldi. bunları konuşması özeleştiri yapması da fenerbahçe taraftarının takımları lehine olacaktır. yoksa siz kötü dediniz diye biz kötü olmayacağız, puan kaybetmeyeceğiz.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Beşiktaşlılar neden başlığı boş tartışmalar ile doldurmuş ?
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 apple kusura bakma da soz konusu futbol oldugunda olaylari hep kendi gozunden goruyorsun. Cidden en alakasiz pozisyonlara bile itiraz eden birisin, her mac attigin 10 mesajin 8 i hakem hatasiyla ilgili. Ve bunlar hep BJK aleyhine. Cidden tek tek takip etsem eminim cogunda onemli olabilecek seviyede bile birsey yoktur. Ha senin disinda sacma sapan bir suru yorum yapan yok mu? Var tabi. Adam yukarda Konya'li nin eline top carpiyor onu niye yazmiyor demis, bir insanin elini daha fazla kapama ihtimali yok futbolda. Bunlar rahatsiz ediyor. Avrupa futbolunu bokuna kadar biliriz, her maci izleriz neler goruruz ama soz konusu kendi takimimiz olunca kafayi yiyoruz. Bir anda komplolar, sikeci hakemler, ayarlanmis maclar. Boyle onyargiyla izlersen maci her dudukte birsey cikarirsin. Anlam yuklemek istedikten sonra gerisi kolay. Yok onu rakibe vermiste aynisi vermemis filan. Bunlar mac icinde boyle hakem tarafindan kolay ayirt edilemez. Pozisyonlarin kategorisi yok anlik mudaheleler. Hakemlerin arada eyyama yoneldigini kabul etmek ve buyuk takimlara daha zor duduk caldiklarini (dunyanin her yerinde boyledir dedigim gibi) kabul etmekle beraber ben cidden hakem tarafindan katledilen az mac izlemisimdir. Var midir vardir. Ama boyle su macta atiyorum dunku Antalya macinda veya baska macta yapilan hatalar dunyadaki her macta oluyor. Istisnasiz. Kaldi ki bunlarin hata olmasida takilan takim gozlugune gore degisiyor. O zaman kimi baz alacagiz?
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ali Koç'u duyanın çenesine vurmuş, fark 8'e indi falan diye sallıyor :D. Meydanı 2 sene boş bıraktık herkes bi havalarda :) sürün olm keyfini, az kaldı geliyoruz!
Öne çıkan mesajlar