calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kayıp bir yıl zararın olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Valla ben de öyle düşünüyorum da sanki karambolde bu sene FB şampiyon olacak da ihale bu adama kalacak diye hissediyorum geldiğinden beri sdafsdfsda Yalnız PR'ı da son dönemlerde çok güzel yapıyor kulüp. 10 numarayı hemen RVP'ye verip, üstüne Alex'le diyaloga sokması taraftarı tekrar gaza getirdi. Bi anda unutuldu her şey. RVP zaten kulüp üstü adam normal yani her yaptığına rağmen affedilmesi de taraftarın tekrar her şeyi unutum olumlu moda geçmesi cidden mükemmel organizasyon ya sdafsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 fenerbahce kulubunde o kadar pr'dan anlayan adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 4-3-3 oynayacakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 4-3-3 Bereket Zdeněk Zeman geldiğinde takımda olan ahlaksız oyuncular şimdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/590x0/57b458a067b0a936c8acb893.jpg Cekete dikkat! Yazık olucak adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mustafi > Liverpool Ömer Toprak var sırada, onu da beceremezse Arsenal buraya doğru bi teklif atar artık. Yalnız bitti, Arsenal'e hayırlı olsun denen adamı bile elden kaçıracak kadar çaptan düştüyse bu takım harbi yazık ya sdafsafsad Zerre üzülmüyorum gerçi beter olsunlar da o bunakla devam ettikleri sürece asadfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Invincible iken takım bırakacaktı zirvede Wenger. Kronik 4. bir takım yarattı seneler içerisinde. Chelsea'nin ve City'nin sermaye takımı olarak bir şekilde rol çalması da tabii ki bir etken ancak bunca senedir şampiyon olamamaları büyük çapsızlık. CL'ye girmiyorum bile; ya Bayern ya Barça çekip eleniyorlar fiks son-16 veya 8'de. İşin kötü yanı transfer yapmıyor diye eleştiriliyordu fakat gidip Mesut'a 50, Xhaka'ya 45 vermeye de çekinmiyor. Geçen sene Tottenham ve Leiceter ile şampiyonluk yarışı verip yine olamadılar; bu sene Liverpool'un da gerisinde kalacaklar. Ama hala baktığın zaman uzakdoğuda, ABD'de orada burada Manu ile birlikte en popüler takım onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Fener'in başlıkmış ya bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 fenerin dogal elendigi rakip arsenal oldugu icin burada tartisilmasi dogal. bu sene arsenal bir surprizle 4. olmayip 2. oldugu icin bizim rakibimiz olamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ilgili ceket silsilesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yeni hocanın gelişiyle + 3400 adet kombine satılmış.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 millet avukat seysi gormeye mi merakliymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 RvP ilk 11 de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Maç kaçta bi de hangi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 9 da d smartda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kjaer kadroda yok sakat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Monaco maçında sakatlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CqJ1btQWIAAS6gW.jpg en azından josef yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ister misin iki tane taksinlar burada da avukati tekme tokat kovsun aziz sdghsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ulan bee..kaptanlari kim kallstrom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 dick hızlı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 atif atti.. fener 2. yi kacirdi..fernandao.. fenerin defans yine sallantida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Topalin pozisyon cok netti harcadi resmen. Emenike sahada yok, h.ali de bizi şişirmeye devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ben kombine almaya gidiyorum😬.Yazin kenara RvP gol krali bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar