Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Valla ben de öyle düşünüyorum da sanki karambolde bu sene FB şampiyon olacak da ihale bu adama kalacak diye hissediyorum geldiğinden beri sdafsdfsda

Yalnız PR'ı da son dönemlerde çok güzel yapıyor kulüp. 10 numarayı hemen RVP'ye verip, üstüne Alex'le diyaloga sokması taraftarı tekrar gaza getirdi. Bi anda unutuldu her şey. RVP zaten kulüp üstü adam normal yani her yaptığına rağmen affedilmesi de taraftarın tekrar her şeyi unutum olumlu moda geçmesi cidden mükemmel organizasyon ya sdafsadf
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafi > Liverpool

Ömer Toprak var sırada, onu da beceremezse Arsenal buraya doğru bi teklif atar artık. Yalnız bitti, Arsenal'e hayırlı olsun denen adamı bile elden kaçıracak kadar çaptan düştüyse bu takım harbi yazık ya sdafsafsad

Zerre üzülmüyorum gerçi beter olsunlar da o bunakla devam ettikleri sürece asadfsdfas
Sosyal ağlarda paylaş

Invincible iken takım bırakacaktı zirvede Wenger. Kronik 4. bir takım yarattı seneler içerisinde. Chelsea'nin ve City'nin sermaye takımı olarak bir şekilde rol çalması da tabii ki bir etken ancak bunca senedir şampiyon olamamaları büyük çapsızlık. CL'ye girmiyorum bile; ya Bayern ya Barça çekip eleniyorlar fiks son-16 veya 8'de.

İşin kötü yanı transfer yapmıyor diye eleştiriliyordu fakat gidip Mesut'a 50, Xhaka'ya 45 vermeye de çekinmiyor. Geçen sene Tottenham ve Leiceter ile şampiyonluk yarışı verip yine olamadılar; bu sene Liverpool'un da gerisinde kalacaklar. Ama hala baktığın zaman uzakdoğuda, ABD'de orada burada Manu ile birlikte en popüler takım onlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...