Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Sdghagdjs Olm van gaal dir hiddinktir begenilmemis diye haber vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 vitor haber vermeden portekiz e gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Silahla tehdit etmislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 benjani said: vitor haber vermeden portekiz e gitmiş. Yarim saat once tesislerde yoneticiler ile gorusuyor diye haber gectiler. Ne boktan spor basinimiz var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CpuoPrdXEAEV4vL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Çakal ya bu Aziz.Dışarıdan koymuştur parasını cebine,bu olayı bahane ederekte tazminatsız gönderip ffp ye takılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Esh said: Sdghagdjs Olm van gaal dir hiddinktir begenilmemis diye haber vardi Gördük Hiddink'i milli takımda. Adam hiç uğraşmadı, en ufak bir müdahalede bulunmadı takıma, Oğuz'a yaptırdı kadroyu, kıçını kaldırıp evinden dışarı çıkmayıp milyon dolarları attı cebe, gitti. FB'ye gelse de çok farklı davranmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ahah çakal da çakallık sökmez herkese. adam beni ve yardımcılarımı tehdit ediyorlar görevimi yapamıyorum demiş. tüm gazetelere çıkar artık az aklı olan teknik direktör fb'ye gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 görev mi yapıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 O ayri mevzu, adami tehdit etmek ayri mevzu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 yalniz beni tehdit ediyolar demisse gercekten, tazminat davasi acar kazanirlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Aziz cebine para koydu gönderdi ardından da çakallık yaptı kafası tam senaryo da, ümit özat gelirse gerçekten bir anlamı yok bu senenin. Şampiyon dahi olsak. Keyif verecek bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 abi vitor geri zekalı değildir anlamıştır durumu. adam son çare ülkesine gittiyse aziz mafyayı işin içine katmıştır kesin. herif canını kurtarmaya kaçmış fb hala mobbing ile tazminatsız eleman çıkarmaya kasan patron kafasında sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Yalnız ümit özat gelirse çekirdek alır izlerim mısır patlağı da yetmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 https://twitter.com/Fenerli_Ressam/status/764401930907086848 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ha bi de şunu anlamıyorum abi. hepiniz işçi değil misiniz? adamı işe almışsın cv'sine bakıp. sonra da x sene senle kontratımız var kardeş demişsin. işler istediğin gibi gitmeyince de vay efendim tazminatsız çıkış. neden x sene imzalıyorsun o zaman kardeş diye sorarlar adama, vitor bok gibi oynattı eyv, ama sözleşme var ortada. fenerbahçe köylü mantığıyla mobbing'in allahını yaptı. evden çıkartmalar bilmemneler. lan ben olsam, gitmiyrim la derim volkan'ı forvet çıkartırım saraçoğlu'da linci göze alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cpu5soDWYAAHdZI.jpg https://pbs.twimg.com/media/Cpu5u0FWgAAmEKO.jpg yüzler gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 valla mobbing cok esnek bir kavram. vp'nin 1 yil rvp'ye uyguladigi da mobbing olabilir o mantikla, caner'e uyguladigi da. ama fenerbahce simdi bu adama tazminat oder yine davalar mavalarla. yalniz tehdit demisse odemez kesin heeheh. insalla demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Iste buna fanatiklik deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fizban said: valla mobbing cok esnek bir kavram. vp'nin 1 yil rvp'ye uyguladigi da mobbing olabilir o mantikla, caner'e uyguladigi da. ama fenerbahce simdi bu adama tazminat oder yine davalar mavalarla. yalniz tehdit demisse odemez kesin heeheh. insalla demistir. rvp'ye nasıl mobbing uygulamış acep? ya da caner'e? oynatmak zorunda mı bu adamları, gomez geldi bizde 1 ay oynamadı çünkü hazır değildi, hayır haksız mıymış oynatmamakta, sonraki haftalar gördük rvp'nin halini. siz değil miydiniz hasan ali caner'den üstün vs vs diyen? adamı evden at, önceden anlaşmış olsan da, gel bizim normalde kaldırdığımız yerde kalacaksın de, bak 1 hafta kalmış ligin başlamasına. üstüne yok yardımcılarını yollarız yok bilmemne, tehdit işin uç boyutu, ki ben sanmıyorum. pereira'nın yaşadıklarını yaşayan herhangi bir çalışan tazminatlı çıkış alır abi sorry, ha dediğim gibi ben olsam inadına gitmem, takımın içine sıçar öyle giderim tazminatımla. vurup öldürecek değiller sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Hasan ali canerden üstün diyen Fenerbahçeli varsa 3 4 sene bıraksın takımı, bi soğusun bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 valla baya vardı hatta birçok kişi diyordu. geçen sene caner karısından ayrıldı falan. burada, çevremde ve medyada birçok kişi hasan ali bu sene daha iyi kafasındaydı. bence de caner çok daha iyi komple bi bek. ha bi de edit olarak yani diyelim caner on numero hasan ali de bok gibi, oynatır abi adam td sonuçta. sen de tercihlerine başarısına göre yollarsın ya da takımda tutarsın. böyle saçma hareketlere girişmenin alemi yok. ben ta geçen sezon başında ortasında her yerinde söylüyordum ki çoğumuz diyorduk pereira kötü td diye. fenerlilerin birsürüsü de toz kondurmuyordu pereira'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Salla derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 adam haklı beyler said: 1- gökhan gönül'ün takımda kalmasını istedim. sattılar. onun yerine bana sormadan van der wiel'i aldılar. 2- ben porto'dan maicon'u istedim. onlar kjaer'in aynısı skrtel'i aldılar. 3- bir sabah ismail'i (köybaşı) aldıklarını söylediler. ben orta sahada da oynayabilecek bir sol kanat oyuncusu istiyordum. 4- '10 numaraya gerek yok sana roma'dan salih'i aldık' dediler. salih'in roma'da iki sezonda 10 maç oynamadığını söylediğimde, kızdılar. 5- 'stoch'tan yararlan' dediler. ben 'kimse yararlanmamış, kimse istemiyor' dediğimde, 'sen de farkını göster' dediler. 6- aatıf'ı aldılar. stoch, volkan, alper'i orada oynatabileceğimi, 10 numaranın işime daha çok yarayacağını söylediğimde dinlemediler. 7- gittiği her yerden gönderilen emenike'yi bana 'kurtarıcı' diye sundular. 8- ilk günden beri robin van persie'nin kompleksleri ile uğraştım. 'gönderin' dedim, dinlemediler. 'o, bu takımın yıldızı' diye takılı kaldılar. 9- fernandao 100 kilodan fazla. bana, 'bu zayıflayacak!' dediler. ben diyetisyen miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar