Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 hasan ali 1m alırken ona yedek diye alınan ismail 1,75 alıyorsa kötü transferdir. ismail 11'de oynayacaksa daha da kötü transferdir. binaenaleyh ismail kötü bir transferdir. valla bence haters gonna hate takılıp hiç açıklama yapmasa daha iyiymiş zira kutlamada bağıra çağıra, sevinç içinde küfrediyor sdfsf. bu maaş bütçesi konusunda aziz nasıl bu kadar geniş davranabiliyor bu arada? hadi geçen sene anladık bu sene ffp de var. hadi nani gitti diyelim wiel, rvp, kjaer, skrtel 4-5-6 bandında kadronun kalanı da öyle 1,5m'a felan oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 1.5 bile çok ismaile, kötü transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 S-H said: 1.5 bile çok ismaile, kötü transfer. deme öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sol bek denilen bölgeye coentrao'yu falan almadığın sürece ztn istediğin kadar para dök belli bir yere kadar etkisi olucaktı takıma. bence bu şekilde bedavaya hasan ali'yi zorlayabilecek bir adam alınması gayet iyi transfer şu ffp muabbeti varken. ama tabi bu transferi bedavaya yaptıysak ön tarafa alınması gereken hucumcu oyuncu transferinin çözülmesi lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 S-H said: 1.5 bile çok ismaile, kötü transfer. Mahmut Uslu Türkiye nin en iyi sol bekini aldik dedi. neden öyle diyorsun ki şimdi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sakatlık yaşamazsa tr liginde iş yapar parası beni taraftar olarak ilgilendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 birde nasıl oluyor şu iş anlamadım, kimle görüşmeye başlasak 1-2 gün sonra imzalıyoruz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 biyikli iyiydi ya..ayni heyecani uluslararasi yasatiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Arkadaş kimsenin de parayla işi yokmuş. Neden ayrılıyorlar takımdan anlamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 5,5 vermişsiniz adama vallasizde batıcanız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yok 20 verdik amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Skrtel için la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 de esas kaleci sorunumuz olabilir gibi..forvet zaten kangren.. rvp icin hala urkek alisamadi kaynasamadi ne isim var diye dolaniyor diyorlar tvden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 @JamesPearceEcho Fenerbahce confirm £5.5million signing of Martin Skrtel from Liverpool. Good deal for everyone. Been a great servant. #LFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Of enfes kazık rakam doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Poundmus bi de sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 pound dusuyor neyse ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 fener son kurşunu sıkıyor galiba. aziz tribünler ile de kavgalı, kombine satayım forma satayım olayı da işe yaramaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Fener baya maaş temizledi ama. Meireles,GG,Caner,Alves,Nani,Markovic. Diego da yolcu. Şu an aşağı çekmişlerdir maaş toplamını. Bonservis için de Nani'nin ekmeğini yiyorlar normal. Fakat kanatlarda Volkan Şen, Aatıf ve yarım kanat Alper kaldı sanırım sadece. Forvet arkasında adam da yok. 3-4-3 gibi birşeyler deneyebilir Perreira Emenike'yi tutacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 nani'nin 8,5m değil mi zaten bonservisi sözleşmede, skrtel + şeşuyla bitti zaten o. maaşı aşağı çektiler de çektikleri yer bile yüksek, son transferlerle eski yerine pek de uzak değildir şu an. artı imza paraları var, açıklanmadı bile miktarları. aziz kurcalayacak bir şeyler bakalım ama ffp cezası en sonunda fb'ye de gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ekonomi profesorleri ya bu çocuklar burda harcanmayın beyler dışarıya açılın safdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Fistan said: sakatlık yaşamazsa tr liginde iş yapar parası beni taraftar olarak ilgilendirmiyor e yani parasını ben vermiyorum da beşiktaşın 1m verdiği adama niye bi çuval para veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Çünkü onlar Gökhan Gönülü transfer ettiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 S-H said: Fistan said: sakatlık yaşamazsa tr liginde iş yapar parası beni taraftar olarak ilgilendirmiyor e yani parasını ben vermiyorum da beşiktaşın 1m verdiği adama niye bi çuval para veriyoruz? maaşı hakkında resmi açıklama var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar