Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40321820?p=2 azizde ağlamaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Liebe said: Ben arfanın uçak rötar mı yaptı Eden Hazard'ın Fenerbahçe'ye gelmesini bekliyodur. ISISISISIS Zegna said: irfan can ı basaksehir nasıl aldı ya? cok begenmiyorum ama olurdu sanki. bu takıma ekici iyi olabilir bu arada. ya da yabancı bi 10 numero artık sart İrfan Can transferi Başakşehir'in bu zamana kadar ödediği en büyük bonservise denk geliyor. Şaka gibi ama adamların rekoru 1 milyon 750 bin Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 goksel akıllı adam, bizim tatlı su barzosu gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 said: Zorya Luhansk, oyuncuları Oleksandr Karavayev'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı. Altı aylık kiralanmış, opsiyon vs. var mı şimdilik bilinmiyor. http://www.transfermarkt.com.tr/oleksandr-karavaev/profil/spieler/59322 transfermarkt'a da düşmüş hemen. Bu arada o da Shaktar'dan kiralıktı Zorya da, Shaktar geri çekip Fener'e vermiş. Sobol'da da aynısı olacak. Adamlar resmen en etkili isimlerinden ikisini anında çektiler. Büyük darbe indi Zorya'ya SADSDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ben beğenmiştim fb maçlarında bu arada, bir de zorya - manu maçını izlemiştim. tabela yapamaz ama alan açsa yeterli. ayrıca volkan ya da alper'in yerine lens'in karşısına beyinli birini koymak ciddi anlamda iyi iş olacak. FB'nin en büyük sıkıntısı 11 kişilik kadroda Lens hariç top taşıyacak adamın olmaması. +1 sorunları çözmez ama bir tık daha rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 fb yine kanat almış çok sıkıntısını çektikleri bölgeydi iyi olmuş. adamın profil foto en iyi bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Ama fenerin kanat degil orta saha lazım degıl mıydi suanda ellerinde kanatta oynayabiliecek o kadar cok oyuncu varki diger bölgelere bile bu kanat oyuncularını yönlendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bienvenu vakası olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Hayaller Ben arfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 '' Kulübümüz Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’in oyuncusu Oleksandr Karavayev’in ligin ikinci yarısında kulübümüze kiralanması suretiyle transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır. '' Bu bir. İki oyuncu daha var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Bi orta saha alırsak işe yarayanından ligin ikinci yarısı digitürk alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ilk maç yine sıkıştıracaklar iki tane, dekoderi kırıp atacaksın camdan. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 taison soylentisi var, 3 m euro onermisiz. shaktarda kabul etmis, taisondaymıs durum. bu kadar terore gelirse iyi.. sagda lens solda taison ossurtur valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Esh said: ilk maç yine sıkıştıracaklar iki tane, dekoderi kırıp atacaksın camdan. yapma. Genelde ilk yarı başında böyle oluyor diye almadım bu sene, zaten tırt olacak diye düşünüyordum ama Dick amca toparladı takımı. Bir orta saha ile rahatlayabiliriz gerçekten. Bir de web alıyorum, en kötü monitörü kırarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi dick amca toparladı diyorsunuz da, geçen sezonla bu sezonu karşılaştırıyordu geçen biri. geçen sene ile bu sene atılan gol sayısı daha az, toplanan puan daha az falan filandı, hani kadro yapısı değişmediği için dick de pereira da olsa aynı tas aynı hamam, geçen sene herkes ortasahadan şikayet ediyordu, e bu sene orta saha yine aynı yine defansif, ki hani hücumcu orta saha alalım diyorsunuz da bu da sistem değişikliği demek elinde adamlar varken dick hala 3 defansif orta saha ile çıkıyor, çünkü türkiye ligini tanıdı başlarda kastı biraz hücum oynatayım diye ama burası hollanda değil patladı, sonra bildiğin pereira sistemine döndü. lens birçok maçta ulti açtı, hakeza musa; onlar da olmasa ilk yarıyı çok daha geride bitirirdi fenerbahçe. o yüzden hani dick'te de bir şey yok. sistem hocası değil takıma level atlattıracak. şg öyle mesela, conte bu sene chelsea'de yaptı, mourinho o tarz ya da ne bileyim lucescu, guardiola. ama dick'te ben o ışığı göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 UEFA eleme maçına 2 gün lig maçına 4 gün kala goreve gelen adam ne sistemi kuracak ki? Kadroyu tanıması 3 ay zaten, en azından kısa sürede bu kadroyla oynanacak doğru oyunu buldu, seneye kalırsa o zaman bakarız sistem kurabilecek mi diye. Şenol sistem demişsin, hangi sistemmis o? Geçen sene ki futbol ile alakaniz mi var? Sosa+gomez+töre 64 gol/asist yapmış, ekstradan performansı almışdir adamlardan, ki Şenol'un alametifarikasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 "geçen sene futbol ile alakanız mı var?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Dick bir şey yapmadı ki bir de? Kendi sistemi tutmayınca klasik savunma bazlı takıma geri döndü. VP ne oynattıysa onu devam ettiriyor. Güvenli kale, bir şekilde gol zaten atıyorsun rakiplerin %80'ine TR de. %20'sine kaybetme yeter. Dick Advocaat bir yerlerde bir etki bırakabilecek çapta hoca değil. Tek sevdiğim yanı var ama hak edene forma veriyor. Ligde Avcı dışında bu konuda net en adili, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Tyrion said: UEFA eleme maçına 2 gün lig maçına 4 gün kala goreve gelen adam ne sistemi kuracak ki? Kadroyu tanıması 3 ay zaten, en azından kısa sürede bu kadroyla oynanacak doğru oyunu buldu, seneye kalırsa o zaman bakarız sistem kurabilecek mi diye. Şenol sistem demişsin, hangi sistemmis o? Geçen sene ki futbol ile alakaniz mi var? Sosa+gomez+töre 64 gol/asist yapmış, ekstradan performansı almışdir adamlardan, ki Şenol'un alametifarikasi bu. abi beşiktaş değil sadece, bursa'da da aynısı trabzon'da da aynısı adam sistem getiriyor. da neyse olay şenol değil fenerbahçe last year vs. fenerbahçe this year. yani dedeye fazla güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ugur meleke Oleksandr Karavayev`i sag bek oynatmak icin aldilar dogrudan senerin yerine dedi,eger tutarsa gokhan gonul gibi etki yapar onundeki lens ile.Ben arfa nin tr de basarili olacagini sanmiyorum,keske biraz daha yasli kendini kanitlamis birini alsak,karakteri oturmus 30 yas civarinda,Ben arfa gelip istanbul gecelerine akinca kazim kazim gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 geldi de akması kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kara zaten sağ bekmiş orjinde, srna'dan forma çalamadığı için kiralık gönderiliyormuş sivrilsin, pişsin diye. zorya da yokluktan açık oynatılmış ve başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ekici geliyor galba bu arada. stoch ya da aatıf ts ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ekici nedir ne degildir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 http://ortakalan.com.tr/Upload/Haber/11933.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar