souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Rıdvan Dilmen, Levent Özçelik'in sunduğu Futbolun Zirvesi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 2019'da TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı. Ayrı başlık bile açılır. adsadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 hakkat ayrı başlık ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 souldarkorn said: Rıdvan Dilmen, Levent Özçelik'in sunduğu Futbolun Zirvesi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 2019'da TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı. Ayrı başlık bile açılır. adsadsda abi ben şeyi anlamıyorum. bu adam kanser değil miydi? lan kanser oluyosun, kanseri yeniyosun. hayatın anlamını çözemedin mi ya hala? hala bir güç hırsı hala bir iktidar yalakalığı. bırak abi işte "lanet olsun atom fiziğine de profesörlüğüne de" de. hadi haftada 1-2 televizyona çık sonuçta seviyorsun bunu da belli ki ama bu hırs nedir yani? zaten kenara köşeye zibil gibi para stoklamışsındır, bence televizyona bile çıkmasına gerek yok dünyayı gez anasını satayım başka bir şey yap çılgınlık yap lan life is too short daha ne olacak kafana dank etmesi için. Edit: sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ya da öleceğini düşünüyor ve bir hayalini gerçekleştirip öyle gitmek istiyor olabilir.Bilemeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi 2019 diyor, bilemedim.. o da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Tff başkanı olursa şaşırmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 All > demirören Sıkıntı yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 COLOUR AND BRAND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 İyi ki hakem türkçe bilmiyor ne sövdü be volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ahahah mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bu emenike tam keko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Liebe said: İyi ki hakem türkçe bilmiyor ne sövdü be volkan Abi su bana uefa ve ingilizce mektup olayını hatırlattı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 kaybetcez galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Fb atar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Avrupada fb yi destekleriz. İnş kazanır fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Stringray said: COLOUR AND BRAND Abicim burada neye laf ediliyor? Color vs. colour Color and colour are different spellings of the same word. Color is the preferred spelling in American English, and colour is preferred in all other main varieties of English. The distinction extends to all derivatives of the word. Colored, coloring, colorer, colorful, and discolor are the U.S. spellings, and coloured, colouring, colourer, colourful, and discolour are preferred outside the U.S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kanuni said: Stringray said: COLOUR AND BRAND Abicim burada neye laf ediliyor? Color vs. colour Color and colour are different spellings of the same word. Color is the preferred spelling in American English, and colour is preferred in all other main varieties of English. The distinction extends to all derivatives of the word. Colored, coloring, colorer, colorful, and discolor are the U.S. spellings, and coloured, colouring, colourer, colourful, and discolour are preferred outside the U.S. Abi........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 aynen yani adam ingilizceyi ingilizlerden öğrendiyse normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abi anlatsana goremedim ben. Kocaman yazmis altina colour and brand diye. Hata nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 low bait abi. gelme hemen Liebe said: Kanuni said: Stringray said: COLOUR AND BRAND Abicim burada neye laf ediliyor? Color vs. colour Color and colour are different spellings of the same word. Color is the preferred spelling in American English, and colour is preferred in all other main varieties of English. The distinction extends to all derivatives of the word. Colored, coloring, colorer, colorful, and discolor are the U.S. spellings, and coloured, colouring, colourer, colourful, and discolour are preferred outside the U.S. Abi........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 pardon low bait degilmis AHAHASHFASDJHBASJFABSDHFJ Kanuni said: Abi anlatsana goremedim ben. Kocaman yazmis altina colour and brand diye. Hata nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ayakkabımın rengini ve markasını yazın demiş adamlar da aynı senin gibi anlamamış mal gibi brand and colour yazmışlar :( Ben de bait mi diye düşünmedim değil ama baya ciddiymiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bait ise üzüldüm Değilse daha çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Özlemişiz şu gollerini be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 stoch temiz yazdi. bu adami niye harcadilar acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar