Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Suyun kalitesiz olduguna mi isaret? Musluk suyu kullaniyorduk, suyun icinde yuzen beyaz tortular meydana gelmeye basladigi icin icme suyuna gectik ama simdi birkac kaynatmadan sonra daha beter tortulanmaya basladi. Oyle ki artik tabani beyaz bir tabaka ile kaplaniyor. Bu sudaki kalsiyum vb minerallerden mi kaynakli? Suda gereksiz oranda fazlalar mi yoksa normal mi? Bu suyu tukettigimiz icin zamanla bobrekler taslanir mi diye endiselendim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 arada bi yıka aleti. kireç çözücü kullan. iyi durula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sularınız kireçli böbrek taşı yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Arada sirke koy suyla birlikte kaynat. Beklet biraz alir o tortuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Zaten yapiyoruz da, pek zaman gecmeden tekrar bu hale geliyor. Korktum simdi, icme suyunu degistirelim madem oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kirec dedigin suyun icindeki karisik bagli mineraller iste Magnezyum kalsiyum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kirecli su icmek iyidir yalniz. Kotu birsey degil. Ille kafaya taktiysaniz ters ozmozla ayristirirsiniz da yagmur suyu icmek gibi olur minerlsiz su icmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 içme suyu kullan ve çaydanlık içi temizleyici al fazla kimyasal olmayanlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kullandigimiz icme suyu buna neden oluyor zaten Kettle'i temizleriz sorun degil de, bu akdar cabuk kireclenmesi acaba ictigiiz suyun bobreklerimize zararli olduguna mi isaret onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 fazla kalsiyum taş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 kaynatma zaten su yumuşatma prosedürlerinden biridir. Kireç giderimi (yani sudaki çözünmüş mineralleri) oluyorsunuz. Suyun ısı arttıkça mineral doygunluğu artarak fazla gelen mineralleri dşarı bırakır. Benden bu kadar eyyoram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 tek çözüm, LİMON TOZU.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar