neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Patiler selam, mutfak lavabosu+bulasik makinesi gideri tikanmis. Ne yaptiysam acilmadi, cankaya icin dogru duzgun iş yapan, kazikci olmayan usta lazim, öneri varsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 armut.com var hizmet piş ağzıma düş gir anlat ne istediğini, tekilifleri al beğendiğini çağır. Eşe dosta anlat hava at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Sagol bakayim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 dün attım kartı kelgökmek tesisat var emek tarafında nette bulursun uygundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 çatalsizlardan hayır gelmez ama soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sen istiyor usta çatalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Abi tikandiysa lavabo aclarin pro versiyonu var onlardan kullan betonu bile sokuyir. Once elinle temizle alabildigin kadar sinra dok gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 neutrino said: Patiler selam, mutfak lavabosu+bulasik makinesi gideri tikanmis. Ne yaptiysam acilmadi, cankaya icin dogru duzgun iş yapan, kazikci olmayan usta lazim, öneri varsa memnun olurum. Ne yaptıysan açılmadı ise ne yaptığını biraz anlatsaydın belki daha yapabileceklerin olabilir. Lavabo-aç bunlardan biri değilse dene, ancak lavabolarda U boru olur ve dipte tortu birikir lavabo aç'tan sonra da, bir poşeti gider kenarlarına serp, kaynar su dök 1 lt. Sonra havalandır ortamı ve dışarı çık. 1 saat sonra sadece kaynar suyu tekrar dök U borudaki kalan tortu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nooldu lavobo? Merakta biraktin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sorun lavaboda değildi abi, dün öğleden sonra tıkandı zaten, bulaşık makinesinin tahliye suyu mutfak lavabosundan gelmişti. Mutfak lavabosyula bulaşık makinesinin giderleri duvarın içinde birleşiyormuş sanırım. Önce gittim lavabo aç aldım, %99 hidroklorik asit mi ne, döktüm işte bolca kaynar suyla. Fokurdadı köpürdü ama kaldı öyle. Bulaşık makinesi tarafını açtım haliyle, eve bi miktar pis su aktı, hanım rage quit attı tek kaldım haliyle sdf Sonra gidip şu lavabolara sokulan demir lavabo açma aparatlarından aldım. şundan http://www.gozdenalbur.com/myassets/products/885/pr_01_6885.jpg?rev=1453780703 Bu da kar etmedi, gidere soktum ileri geri ittirdim, sokup çıkardım falan leş gibi su aktı bir litre kadar. Açıldı sandım açılmamış. Pis kokudan, bokla püsürle uğraşmaktan bıktım en son buraya yazdım. Armut.com demişti bi arkadaş, armut.com'dan hala teklif gelecek, iptal ettim onu sabah sdf Baktım teklif gelmiyor arattım google'dan, bi tane makinesi varmış bu işin. Adam sırf bunu yapıyor, pazar akşam 21:30'da aradım "geleyim abi" dedi. 200 liraya yapıyormuş. Verdim kurtuldum. Mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 iyi günde kötü günde değilmiydi bu iş, rage quit neymiş, çok ayıp halloldu mu peki? yoksa 200tl'ye anlaştın bekliomusun? bi de umarım boruda çatlak, patlak oluşmamıştır uğraşlarınız sırasında. sonra türlü sürprizlerle başınız ağrıyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Haklıydı aslında ben biraz onun suçu diye yüklenmiştim :D Halloldu şimdilik, adam bugün gelir diye düşünüyordum pazar akşamı geldi halletti iyi oldu. kırık dökük olduysa duvarın içine sızıyorsa da umrumda değil abi zaten 1,5 aya taşınıyorum benden sonra bok bassın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sıhhi olmayan tesisatçı uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Neden olmasın? http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB18Or1IpXXXXXqXVXXq6xXFXXX3/Sexy-Super-Mario-Bros-Cosplay-Costumes-Dress-Cute-Naughty-Plumber-Dresses-Halloween-Costumes-for-Women-Red.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bende de var manyaklik. Sabah kalktim ilk merak ettigim nooldu adamin lavobosu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Huzurlu uyuman için sabaha kalmadan yaptırmıştım oysa, yazmayı unutmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar