Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıhhi Tesisatçı Lazım - Ankara

neutrino

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

Patiler selam, mutfak lavabosu+bulasik makinesi gideri tikanmis. Ne yaptiysam acilmadi, cankaya icin dogru duzgun iş yapan, kazikci olmayan usta lazim, öneri varsa memnun olurum.

Ne yaptıysan açılmadı ise ne yaptığını biraz anlatsaydın belki daha yapabileceklerin olabilir. Lavabo-aç bunlardan biri değilse dene, ancak lavabolarda U boru olur ve dipte tortu birikir lavabo aç'tan sonra da, bir poşeti gider kenarlarına serp, kaynar su dök 1 lt. Sonra havalandır ortamı ve dışarı çık. 1 saat sonra sadece kaynar suyu tekrar dök U borudaki kalan tortu için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun lavaboda değildi abi, dün öğleden sonra tıkandı zaten, bulaşık makinesinin tahliye suyu mutfak lavabosundan gelmişti. Mutfak lavabosyula bulaşık makinesinin giderleri duvarın içinde birleşiyormuş sanırım.

Önce gittim lavabo aç aldım, %99 hidroklorik asit mi ne, döktüm işte bolca kaynar suyla. Fokurdadı köpürdü ama kaldı öyle. Bulaşık makinesi tarafını açtım haliyle, eve bi miktar pis su aktı, hanım rage quit attı tek kaldım haliyle sdf

Sonra gidip şu lavabolara sokulan demir lavabo açma aparatlarından aldım.

şundan

http://www.gozdenalbur.com/myassets/products/885/pr_01_6885.jpg?rev=1453780703

Bu da kar etmedi, gidere soktum ileri geri ittirdim, sokup çıkardım falan leş gibi su aktı bir litre kadar. Açıldı sandım açılmamış.

Pis kokudan, bokla püsürle uğraşmaktan bıktım en son buraya yazdım. Armut.com demişti bi arkadaş, armut.com'dan hala teklif gelecek, iptal ettim onu sabah sdf Baktım teklif gelmiyor arattım google'dan, bi tane makinesi varmış bu işin. Adam sırf bunu yapıyor, pazar akşam 21:30'da aradım "geleyim abi" dedi. 200 liraya yapıyormuş. Verdim kurtuldum. Mis gibi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklıydı aslında ben biraz onun suçu diye yüklenmiştim :D

Halloldu şimdilik, adam bugün gelir diye düşünüyordum pazar akşamı geldi halletti iyi oldu. kırık dökük olduysa duvarın içine sızıyorsa da umrumda değil abi zaten 1,5 aya taşınıyorum benden sonra bok bassın sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...