Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 hearthstone’da kasıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 zaidral said: Ya oynadigim tek oyun hearthstone zaten. Kardesime vereyim madem odev falan yapsin :( %50~ indirim vardi calisanlara, ondan hp. %50 indirim efsoymuş yalnız. bu arada aldığın laptop hakikaten oyun için değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 hp ye bok atanlar omen brandinginden haberdarlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 omen branding geçen seneki nesilde baya kötüydü abi, acayip ısınıyorlardı ve fazla kalınlardı. çok da aham şaham değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 photographer said: yongalar mobil gözetmeksizin dizüstlerine geldiğinden beni "gaming laptop lol" diyenleri anlamıyorum. Ya bilmiyorlar ya da çok yaşlandılar. Geliyor da laptoplardaki ısıyı dağıtmak sıkıntı olduğu için ya gülle gibi ve çok kalın oluyorlar ya da ince ve hafif downclock'lu oluyorlar. Birebir denklik çoğu laptop için söz konusu olmuyor. Fiyatın desktoplara göre 1.5-2 katı aralığında olmasına ve overclock yapılamamasına girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 fiyatlar 2 kat değil 1.5 kat civarında artık uste vs. ayrıca overclock da yapılabiliyor. kaldı ki fiyatların aynı olmasını beklemek saçmalık zaten, laptop dediğin şey desktop yerine alınabilecek bir şey değil, ihtiyaç farklılığına göre bir seçenek. ben sürekli yer değiştirdiğim için, her yerde oyun oynayabilmemi sağlayan güzel bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 @paradoksalkedi senin bana 1.5 yıl önce 1800 e sattığın laptopta 960 yok muydu (Şimdi kuzende dizi seyrediliyo kendisiyle sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Valeron said: zaidral said: Ya oynadigim tek oyun hearthstone zaten. Kardesime vereyim madem odev falan yapsin :( %50~ indirim vardi calisanlara, ondan hp. %50 indirim efsoymuş yalnız. bu arada aldığın laptop hakikaten oyun için değil abi. omeni de aldim bugun. kasimda amsterdama gidip gelicem, bir sey isteyen olursa siparis alinir. king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 gaming laptop bu. Diğer herşey çöp https://youtu.be/bnpoAIfUWIk?t=11s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Şunun dizaynı güzeldi, akordiyon gibi açılıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 1060 uzeri herhangi bi laptop, gaming laptoptur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 klavyesinden dolayi ben rahat edemiyorum laptop'ta oynarken. o konuda da bi farklilik var mi gaming laptop'larda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 şu modüler laptop olayını bir türlü beceremediler. şöyle bir sistem yapmak çok mu zor. Oyun oynamak isteyince tak modülü fişi, portability isteyince çıkar götür istediğin yere. https://i.hizliresim.com/YOlqbE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ekran kartlısını yaptılar onun işte erkan kartını bir box ile laptopa bağlıyorsun şu an sıkıntı o kutuların fiyatının ekran kartı kadar olması ama biraz düzenim fln oturunca yapıcam öyle bişi muhtemelen, keza deep learning zımbırtılarına haycan gibi gpu işlem gücüne ihtiyacım olucak. Sırf onun için de pc toplamak mantıklı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Güzel düşünmüşler. Gerçi laptop alanlar yer kaplamasın diye alıyor aleti, işe yarıyacağı kesin bazıları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 senko said: ekran kartlısını yaptılar onun işte erkan kartını bir box ile laptopa bağlıyorsun şu an sıkıntı o kutuların fiyatının ekran kartı kadar olması ama biraz düzenim fln oturunca yapıcam öyle bişi muhtemelen, keza deep learning zımbırtılarına haycan gibi gpu işlem gücüne ihtiyacım olucak. Sırf onun için de pc toplamak mantıklı olmayacak. Deep learning için bilgisayar kuracağına amazondan, googledan gpulu makine kirala. Günlerce bilgisayarını kitleyecek işleri yapmak istemezsin kişisel bilgisayarında. Bir de eşşek ölüsü gibi bir laptop taşımak istemeyen, ama fan sesine de takmayacak biriyseniz MSI'ın Ghost serisinden bilgisayarını (GS60) 1.5 seneyi aşkın zamandır kullanıyorum (2 kilo bilgisayar, ekran kartı da gtx970). Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 toggie said: klavyesinden dolayi ben rahat edemiyorum laptop'ta oynarken. o konuda da bi farklilik var mi gaming laptop'larda? full mekanik klavye var. https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-series/predator21x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Phoenixlin said: senko said: ekran kartlısını yaptılar onun işte erkan kartını bir box ile laptopa bağlıyorsun şu an sıkıntı o kutuların fiyatının ekran kartı kadar olması ama biraz düzenim fln oturunca yapıcam öyle bişi muhtemelen, keza deep learning zımbırtılarına haycan gibi gpu işlem gücüne ihtiyacım olucak. Sırf onun için de pc toplamak mantıklı olmayacak. Deep learning için bilgisayar kuracağına amazondan, googledan gpulu makine kirala. Günlerce bilgisayarını kitleyecek işleri yapmak istemezsin kişisel bilgisayarında. Bir de eşşek ölüsü gibi bir laptop taşımak istemeyen, ama fan sesine de takmayacak biriyseniz MSI'ın Ghost serisinden bilgisayarını (GS60) 1.5 seneyi aşkın zamandır kullanıyorum (2 kilo bilgisayar, ekran kartı da gtx970). Tavsiye ederim. son baktığımda biraz daha pahalıya geliyordu amazon vs ama artı tarafı dediğin gibi kendi bilgisayarını kitlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar