Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
caner gg'den bile daha iyi transfer olur net şekilde. hele beşiktaş'ın türk futbolcu ihtiyacı ve 451'de adriano'yu lm oynatabilme şansı varken.
takımındaki sol bek rotasyonu ibrahim köybaşı - hasan ali kaldırım, carole - hakan balta olanlar eleştirmesin bir zahmet. trabzon'un bile sol bekleri birkaç gömlek daha iyi gs ve fb'den. caner bu takımlara gelse direk 11 yazılır.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

adam her sayfaya aynı şeyi yazıyor, gidiyor geliyor bakıyor kimse sallayıp cevap vermemiş yine yazıyor falan sdafa sen neden adam yerine koydun ki :(

bu arada nasri City kadrosundaymış, dün Fırat, Nasri ve Caner hazır, ikisi birden mi yoksa sadece birisi mi yönetim karar verecek, %kac city %kac Beşiktaş ödeyecek herşey hazır diyordu

nasri noldu bu arada, sonradan oyuna girmiş yardırmış diyolla. guardilo'nın da tweet'i vardı west ham maçından sonra karar vericem diye nasri, bony ve bir oyuncu için daha. bizimkiler kesin anlaştı mı manchester ile? hani son anda bir cayma olup patlamayalım. Ha bir de bony+nasri gelirse çok tatlı olur tabi :P
Mesaj tarihi:

bayağı yardırdı kenardan girip, bu adamı bize yar etmezler dedirtti.

göz koyduğumuz her oyuncu da değerleniyor arkadaş, yurtdışından bile yavşıyorlar. şimdi aklına gelmiş nasri.

Mesaj tarihi:
kayserili said:

Benim amacım Beşiktaşı aşağılamak değil. Olası olanlardan bahsediyorum. Grubu Napoli 1. sırada, Benfica 2. sırada bitirmesi daha olası. Yapamazsınız demiyorum. Yaparsanız çok büyük iş başarmış olursunuz, tebrikler diyorum.
Konya deplasmanında 1 puan iyiyse Dinamo Kiev deplasmanında da 1 puan iyidir. Benfica-Napoli den 1 puan çok ekstra büyük başarıdır Bjk için. Onu söylüyorum.
Umarım ki sizde farkındasınızdır zaten tüm klüp olarak.
[video]https://m.youtube.com/watch?v=mvLsyuRsi5U?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
calimero said:

applev0dka said:

adam her sayfaya aynı şeyi yazıyor, gidiyor geliyor bakıyor kimse sallayıp cevap vermemiş yine yazıyor falan sdafa sen neden adam yerine koydun ki :(

bu arada nasri City kadrosundaymış, dün Fırat, Nasri ve Caner hazır, ikisi birden mi yoksa sadece birisi mi yönetim karar verecek, %kac city %kac Beşiktaş ödeyecek herşey hazır diyordu

nasri noldu bu arada, sonradan oyuna girmiş yardırmış diyolla. guardilo'nın da tweet'i vardı west ham maçından sonra karar vericem diye nasri, bony ve bir oyuncu için daha. bizimkiler kesin anlaştı mı manchester ile? hani son anda bir cayma olup patlamayalım. Ha bir de bony+nasri gelirse çok tatlı olur tabi :P

Valla ben begendim iyi oynadı 1 tane %100 kacirdi 3 pozisyona girdi 10dk icinde.
1 tane asistlik pas atti direkten dondu silva'nin şutu
3. Golde de isin icindeydi yine.

Pep zaten kalip bize yardim etmek isterse kalabilir demis.
Ama orda yedek kalmakla burda kahraman olmak arasındaki tercih on kalmış.

Benim okuduğum hem nasri hem caner hazir.
Yonetim vazgeçmediği sürece bu transferlerin yatmasi mümkün değil ama iste sola iki adam alsak mi almasak mi diye düşünüyorlarmis.

Valla ikisi de is yapar her türlü gelsinler.
Nolito cikinca en ucta bile oynadi Nasri
Mesaj tarihi:
Bu arada Nasri bence Sosa'nın yerine de düşünülüyor, o yüzden Caner ile illa ikisinden birisi diye bakmak çok saçma. Kariyerine AMC olarak başlamış bir oyuncu Nasri her ne kadar son yıllarda genelde sol kanat oynasa da.
Mesaj tarihi:
http://pbs.twimg.com/media/Cq-iuLbWIAAHBdq.jpg

Meali, Stanciu için Bükreş'e 10 milyon euro önermişiz başkanı açıklamış. Ama Anderlecth'in teklifi daha iyi gelmiş. 9.8 milyon euroya aldı onlar ama ödeme planı bilinmiyor. Tahminen peşin ya da peşin kısmı bizimkinden daha yüklüdür.

Başkanın dediğine göre biz 3.5 peşin, kalanı yıl sonunda ödemek üzere teklifte bulunmuşuz.

Mükemmel transfer olurdu. Sosa'nın yerine koyar, 1-2 sene sonra her şekilde üstüne 4-5 koyar satar çarkı döndürürdün...
Mesaj tarihi:
Llama said:

oğuzhan 2 hafta yok şimdi

Çok kötü oldu ama Tolgay Atiba'nın yanında denenebilir, çünkü 10 numarada çok etkisiz Tolgay.
Tolgay'ı yine 10 numara yapıp, Atiba-Necip yaparsa yine kanser oluruz.
Tolgay-Atiba yapıp, çift forvet çıkmak daha mantıklı geliyo.
Mesaj tarihi:
beyler neyse ne.Benim gözüm nasride filan değil.Gelir gelmez nabalım.

En azından forvet alındı, hem de mükemmel bir forvet.

Stoper de alınırsa ligi götürür kadro.Talisca forvet arkasını toparlar zati.
Mesaj tarihi:
ligi zaten hertürlü götürür iskelet kadro, şl inde gruplardan cıkarsak (en kötü eufa) ki fener o grupdan cıkamaz gibime geliyo, yayın geliri hooopp diye cebe indirmek lazım

ha bana kalsa direk concede çekelim ŞL den paramızı alıp lige focus gogo

tüpcünün itelediği borç aklıma geldikce, atademirerin dolmuşda uzatacakksınnn şişkoooo aklıma gelio
Mesaj tarihi:
Stoper lazım, bi sürü adamların peşindne koştular nasıl hiçbirini almadı bu fiko anlamadım. Gil denen adam için anlaşma sağlandı ama teminat bulunamadı falan diyolar mesela, ne kadar dogru bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

besiktas nasil teminat bulamiyor ya, olur mu oyle sey.

uefa yaptırımı var adam diyor ki oyuncu sat o para ile al
ondan zaten devamlı kiralıyoruz
seneye de kalkıyor bu ceza rahatız
Mesaj tarihi:
abi sosa satılınca bizim stoper işi çok budaklandı. para gelince hedef yükseldi ama sonra araya caner ve nasri girince tekrar vites küçüldü felan. pepe, vida, kompany sakho, indi, abdennour konuşulurken artık messias, erik johansson ya da atınç'ın kiralanması vs konuşulmaya başlandı. manoel messias + atınç alınacak gibi duruyor ama en azından abdennour gelseydi çok iyi olacaktı.

teminat sorunu yok beşiktaş'ın bu arada.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...