Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ben portekiz ligini çok takip etmiyorum ya :( şampiyonlar liginde gördüklerim sadece. talisca'yı da gs maçlarında izlemiştim.

genel olarak bilen arkadaşlardan vs. okuduklarım yanında bir de ekipteki portekiz ligini takip eden çocuklarla görüşmemden sonra işte birkaç şey diyebilirim ancak.

hepsi sosa'dan iki üç kat daha iyi hücumcu olduğunu ama savunmada leş attığını söylediler. Hatta Oğuzhan - Talisca oynarsa ŞG'nin geride çok açık verip, orta alanda savunma gücünün sekteye uğrayabileceğini vs. söylediler. Savunmaya katkısı yok.

Kafaca dengesiz bi adam, GS maçında da görmüştüm zaten maç içinde bi anda silinip oynamıyor falan. Çabuk konsantrasyon kaybediyor. Sezon içinde de üst üste maçlarda vs. böyle olabiliyor. Antremanlarda vs. isteksizliği yüzünden çok olay olmuş Benficada. Yani temelde kafası gidik olduğunda sorun çıkartma potansiyeli yüksek bir oyuncuymuş. Ama tabii sezon geneline vurduğumuzda Benfica'da az oluyormuş.

Bir de Jesus döneminde çok az olmuş bu olaylar. Kendisini iyi anlayan bir hoca ile daha az sorunlu çalışıyor vs. diyorlar. Yine iş ŞG'de bitecek dediler.

Deli şutları var, kaleyi gördüğü yerden yokluyor ve top hakimiyeti iyi. Uzun-kısa pasları aynı derecede kaliteli ve pas dağıtmayı da seviyor. Rivaldo'ya çok benzetiliyor hatta birebir aynı adam diyorlar. Zaten hücum konusunda eleştirilecek tek bir noktası yok. Hücumda her şeyi üst sınıf yapıyor. Boyu sayesinde 3 farklı mevkiide oynayabiliyor vs...

İki sıkıntısı varmış işte herkes aynı şeyi diyor. Defansif olarak aşırı zaafları olan bir oyuncu ve mental sorunları var. Zaten 25-30'a transfer olmuyorsa bu adam sırf bunlar yüzünden diyorlar.

Bakalım umarım tutar bizde, masrafsız olması güzel. Yedek otursa bile koymaz. Ben şahsen aşırı derecede memnun kaldım.

sahte 9 numara diyorlar genelde evet. böyle oynatılırsa maçına göre atiba - oğuzhan - tolgay başlayıp tolgay - talisca değişikliği yapılabilir. direk değil de tolgay ile değişimli oynamaları ikisinin de performansını tetikleyebilir.
Mesaj tarihi:
No name bi zenciyi 2 yıl kiralayınca rivaldo+sosa+ibra diye çoşmuş taraftar. lol beşiktaş kafası çogüzel.
Şg çok haklıymış ağlamakta.
Sosa gitti, Talisca geldi. Gomez yerine Benteke ismi dolaşıyo falan. Çok net taraftarın çenesini kapama hamleleri.
Hala stoper yok, Gökhan İnler İstanbula geliyo diye haberler.
Zaten sezonun içinde belli olacak balonun sezon öncesi patladığı.

Meanwhile: http://www.hurriyet.com.tr/muzemizde-kupa-koyacak-yer-yok-40198543
Mesaj tarihi:
kayserili said:

No name bi zenciyi 2 yıl kiralayınca rivaldo+sosa+ibra diye çoşmuş taraftar. lol beşiktaş kafası çogüzel.

Ne içtiysen ondan istiyorum kardeş torbacının iletişim bilgilerini öm at

Sdaha iyi ofansı olan ama defansa katkısı sıfır olan, mentalite sorunları yaşayan bir adam dendi

Kayseride nerden buluyorsunuz böyle kaliteli malları anlamış değilim. Ben hollandada kafamı bu kadar güzel yapamıyorm asdf
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş: "Takımla ve durumla ilgili durum değerlendirmesi yaptım. Ancak başka yerlere çekildi."

Şenol Güneş: "Başkanın ve benim istifam isteniyormuş, bu iş bu kadar kolay mi? Başka bir arzunuz var mi?"

Şenol Güneş: "Bu ülkede kaos var. En güzel şey susmak sanılıyor, o yüzden bilim adamları susuyor bu ülkede."

Şenol Güneş: Güneş de bize lazım, Orman da bize lazım."

Şenol Güneş: Hoca'nın istifası, Başkan'ın istifası.. Yok yaa.. Başka ne istiyorsunuz?

Şenol Güneş: Gitmemi isteyenlere de söyleyeyim, en az bir yıl daha Beşiktaş'tayım. Kovsalar da gitmeyeceğim.

Şenol Güneş: "Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız. Özgür insanız, özgürlükten yanayiz."
Mesaj tarihi:
Aynı Aziz taktiği ya. Ama Aziz en azından başarısızlık gelince izliyodu bu yolları.
Beşiktaş çıtayı yükseltmiş baya.
Sene başından görüp, hazırlığını yapıyolar şimdiden.
Mustafa Kemalin çocuklarıymış. Futbol oynuyosunuz. Duyanda Diyarbakırda hendekleri bozdular, darbeyi önlediler sanacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...