applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 its happening Fırat Günayer @firatgunayer 9 dk.9 dakika önce Guardiola adamdır:)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Planlı programlı basın toplantısı flaş karar diye vermek ve buna sevinip haz almak dfsdfdsfsda Sosa'nın 7.5 milyon eurosu direkt keriz parası ya, muazzam oldu. Çin'e bile bu kadara satamazdık. Yolu açık olsun. Emeği çoktu şampiyonlukta ama yolumuza bakma zamanı artık.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://twitter.com/ersoy_ozdem/status/765944528054456321 nasri mi lan ? asdsafasfs
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 valla o sdsafsafa
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mangala ile de opsiyonsuz kiralık görüşme varmış. İkisi gelse. VAYAMAN
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Abi imkansızı kovalıyoruz. Vakit kalmadı, güzel bütçe de var şimdi. Olacak adamların peşinde koşmak lazım
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 şenol hoca iyi gazladı başgan oradan bayağı sağlam bir adam almadan gelmeyecek sanki sdfds
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 3 transfer gelmezse büyük patlıcaz
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 SG istifa ederse asıl o zmn tam patlarız.Son basın toplantısı cok sıkıntılıydı olur mu olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mechul Haberci @mechulhaberci 2 dk.2 dakika önce Hazır mısınız önümüzdeki 8 güne? Atılacak imzalar tüm Beşiktaş taraftarının içine su serpecek, renkliler kuduracak. :) Mechul Haberci @mechulhaberci 2 dk.2 dakika önce Şenol Güneş gitsin diye dua eden, gitti diye haber yapan embesiller önümüzdeki 8 günde sessizliğe gömülecek. Mechul Haberci @mechulhaberci 39 sn.40 saniye önce Arkanıza yaslanın ve keyifle Beşiktaş'ın transfer şovunu izleyin. :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bu arada Mangala ve Nasri ile görüşme harbi olmuş ama ben olmasına pek imkan vermiyorum. Nasri belki ufak bir ihtimal ama Mangala'yı bizden önce havada kapacak en az 10 tane Avrupa'nın iyi baş altı kulübü çıkar. Henüz TR'ye düşmeyecek kadar iyi durumda Mangala kendisini Guardiola City'de istemese bile. Talisca da mesela görüşüyoruz falan ama o da çok zor iş, şahsen bitirilirse o da büyük transfer olur. Şuan para geliyor diye bizimkiler iyi gaza geldi ama bitmeden fazla havaya girmemek gerek. Kovaladığımız adamlar cidden çok üst sınıf adamlar kolay bitirilecek gibi değiller. Aboubakar bile çok zor ki şuan en çok onda yol kat edildiği söyleniyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Artık oluru olmazı kalmadı bir an önce kimi alıyorlarsa alsınlar Son haftaya kalıyor her sene transfer bu ne amk asdf
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 fena taktık değil aslında. duruma bakılırsa benfica, porto, manchester city gibi iyi kulüplerin kadro genişliği nedeniyle oynatmayacağı kaliteli oyunculara sarıyoruz. talisca opsiyonsuz, sonraki satıştan %20 pay deniyor bakalım.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 abi son 12 gün var transfere. 3 transfer gelmesi çok zor.Forvet transferiyle yetincez galiba.Bir de kiralık bir isim olur transfer biter.Yazık oldu fiko başkan üzdü bu defa.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ya gencler raadolun, 10 isimle görüşüyordur bizimkiler her mevki için biri olmazsa biri olur.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 talisca 2 yıllık kiralık, opsiyonsuz. satıştan %20 pay haberi var. vardır elbet benfica'yı takip eden, var mı sosa'nın yerine gideri?
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 calimero said: ya gencler raadolun, 10 isimle görüşüyordur bizimkiler her mevki için biri olmazsa biri olur. la olm stoper lazım, orta saha lazım, kanat lazım, forvet lazım hahaha zaten alınması gereken min. 4 oyuncu var. 10 isimle görüşmek bile az. 10 gün mü ne kaldı lan dellendirme adamı calmieoro
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Stringray said: talisca 2 yıllık kiralık, opsiyonsuz. satıştan %20 pay haberi var. vardır elbet benfica'yı takip eden, var mı sosa'nın yerine gideri? Dark wot doser simdi
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Talisca çok iyi transfer ebubekirde gelirse tam olur.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 @cicibeybe abi sosa olayı biraz sallantıdaydı. stoper ve forvet için en az dediğim gibi 10 abartı olsa da 5 kişiyle görüşüyolardır. kanat olayını ben hep söylüyodum milletin ağzına yeni dolandı, ama kesin gerekli. Alınmazsa nolur? geçen seneden kötü olmaz kanat performansı, beklerimizin kalitesi çok arttı zira. adriano kanat oynayabilir, işte tosiç olduğu kadar idare eder onun ileri konduğu maçlarda. ofansif ortasaha da bilemiyorum sosa bir gidici bir kalıcı olduğu için muhtemelen onla ilgili de farklı opsiyonları vardır yönetimin. ben diyorum abi, ilk 3 hafta feda edilebilir bi tek konya maçı var diğerlerini rahat alırız zaten, son hafta beklenince kaliteli oyuncuları bedavaya alabiliyosun. 1 haftaya görürüz bizimkiler bombaları patlatacak. gomez'in yeri zor dolar ama geri kalan mevkilerde ben rahatlıkla diyebiliyorum bizimkiler sağlam transferler yapacaklar. gomez kalibresinde olmasa da sağlam bir forvet gelsin zaten bizim takım attırır ona golleri np, o açıdan da içim rahat.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 DarKRideR said: Stringray said: talisca 2 yıllık kiralık, opsiyonsuz. satıştan %20 pay haberi var. vardır elbet benfica'yı takip eden, var mı sosa'nın yerine gideri? evet abi seni bekliyoruz dark. videolardan görüldüğü kadarıyla hayvani şut çekebiliyor ve frikik kullanabilyor arkadaş, fiziği de sağlam. sosa'nın yaptığı hücum presi yapabilecek mi ve bizim orta sahadaki pas trafiğine katılabilecek mi? bunlar varsa sosa'yı aramayız.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Sosa iyiydi de INANILMAZ BI ON NUMARA da degildi. Bi alex degildi hani
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 abi alex gibi değildi tabi de onun bir tık altındaki adamdı. Takım oyununa katkısı çoktu.Asist öncesi pasların çoğu sosadandır mesela
Öne çıkan mesajlar