Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:

oh be eto gelmiyor

https://pbs.twimg.com/media/CpVgoM_XgAEH41O.jpg

XD su geldi aklıma resmi görnce
[video]https://youtu.be/8DnKOc6FISU?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
FİKRET ORMAN: "Eto'o bize gelmek istediğini söyledi. Biz de bunun üzerine 'al bonservisini, gel' dedik. Bunun dışında bir temasımız olmadı."

FİKRET ORMAN: "Antalyaspor bize 'gelin görüşelim' diyor. Ne görüşeceğiz? Para + oyuncu verecekmişiz. Yok öyle bir şey!"

FİKRET ORMAN: "Eto'o'yu istesek yok Kerim Frei'ı verin, üstüne 3 Milyon verin, bizi tanıyan bilir. Biz böyle bir şey yapar mıyız ya?"

FİKRET ORMAN: "Buradan deklare ediyorum, biz Eto'o ile alakamızı kestik."
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

geldigi gun dunya lideri dunya sampiyonuna geldi diyecektiniz lan sdjfndsjk

http://www.turizmdebusabah.com/haberpics/picsnew/76040.jpg

hazırlamıştım bile görseli, yazık oldu :(
Mesaj tarihi:
başgan hayatta bonservis vermez eto'o ya, zaten ilk başta bonservisini alırsan gel demiş. antalya da bonservissiz bırakmaz, yalan o iş yani.

o değil biz neden iki forvet alıyoruz onu anlamadım. cenk ikinci, ömer üçüncü olarak gayet iş yapar bu sene. pektemek'i göndersinler artık adamı hazırlık maçında bile protesto ettiler yani.
Mesaj tarihi:
ŞG CL için sosa nın kalmasını istiyor sanırım orta sahada bol alternatif istiyor olabilir. yoksa teklif edilen para fena değildi yerini dolduracak adam da vardı.
Mesaj tarihi:
Eto Sosa'nın yerinde de oynar ikinci forvet, ya da forvet arkası gibi. Duruma göre çift santrforlu oyunu da oynar, hatta kanat forvet bile oynar olcayı kerimi falan kulübeye yollayıp.
Boru değil abi bu adam.
Mesaj tarihi:
Takim cok hizli oynuyor abi
Olcay bile yavas kaliyor bu oyuna. Eto patates olur.

Tamam adam super bir yıldız. Buyuk golcü inanilmaz kariyer. Koysan 20+ atar zaten ama bilmiyorum ya.
Yeni bekler ile geçen seneki Gomez 30+ atar
Mesaj tarihi:
Sosa'ya bahsedilen teklifler gelseydi Fiko kendi paketler, teslim eder getirirdi yolda başına bir şey gelmesin diye zaten, o rakamlar yalan. Maks 3.5-4 arasında bir şey teklif edildi diye duydum ben. Geçen sene 6.5 vardı mesela satmadık o ayrı.

ŞG takımda pek istemiyor Sosa'yı artık, gözünden düşmüş. Kulüp bir yandan elden çıkarmaya çalışıyor ama işte alıcısı istediğimiz fiyatlara yok.

Forvet tek alınacak, bir BTB alınacak kesin olarak. 3 tane falan da 21 yaş altı genç kovalanıyormuş hem gurbetçilerden hem de alt liglerden. Transfer sezonu bitene kadar 4-5 transfer daha kesin olacak dediler de işte en düşük ücrete kapatmaya çalışıyorlar.

Forvet kesin kiralık olacakmış bu arada, Gomez ile aynı formüle bakıyorlarmış.
Mesaj tarihi:
Olcay'ın patates olmadıgı yerde eto 55 yaşında bile olsa patates olmaz. Beşiktaş'ta geri 4lü ve Atiba hariç, herhangi bir oyuncuyu kesip Eto yazabilirsin. Eto ulan bu. Gelse çok sevinirdim ama ciddi bir girişim yokmuş söylenenlere göre.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...