Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi gomez medya balonu, yönetim şuan ilgilenmiyor bile başka adam bakıyor çünkü anlaştığı takımı bile biliyorlar sdfdsa

menajerine sadece kapımızın açık olduğu iletilmiş, bir ihtimal transfer sezonu sonlarına doğru o zamana kadar da biz transferleri zaten yaparız.

duyunca vaymınakey denenecek bir stopere şuan opsiyonsuz kiralık kasılıyor. ismi söylediler de yazınca ve olmayınca olay oluyor. o sonuçlanırsa olumlu veya olumsuz medyaya düşer görürsünüz ki 2-3 güne düşer diyorlar.

sosa'yı da göndermeye çalışıyorlar. ŞG kesinlikle takımda görmek istemediğini söylemiş yaptığı hareketlerden dolayı. satılamazsa, takımda kalırsa affeder ve oynatır mı bilmiyorum ama verilecek maaş zammından da vazgeçilmiş. ya para getir git ya da şimdiki sözleşmen ile devam denilmiş artık.
Mesaj tarihi:
bi türk asıllı kanat oyuncusu söyledi bizimkiler ama ismi bize gelmedi demişlerdi. diğer scout ekibi takip ediyormuş. Olabilir bir şey diyemem.

kenan'la ilgili pek bir şey bilmiyorum ama hep olcay'ın yeteneklisi lazım bu takımadaki yetenekli adam olduğunu biliyorum. onun oyun tarzına yakın, bitiriciliği daha yüksek diğer özelliklerine karşılık. bence iyi transfer olur doğruysa.
Mesaj tarihi:
almanya'dan gurbetçi gelsin ya, bizde o işe kim bakıyorsa iyi bakıyor gözümüz arkada kalmaz hiç.

dark bahsettiğin stoper mathieu değil mi işte? tam bizim aradığımız sol ayaklı, hücum gücü yüksek, duran top kullanabilen şut çekebilen adam.
Mesaj tarihi:
değil abi, daha büyük çaplı bi adam. ben beklemiyorum şahsen zor iş ama görüşülüyormuş işte. mathieu'da adriano transferinden sonra olumlu bakmaya başlamış gelme ihtimali varmış ufakta olsa diyorlar.
Mesaj tarihi:
böyle bir liste var da bilmem ne kadar doğrudur

said:

Beşiktaş'ta transfer komitesi başkanı Umut Güner'in bu açıklamasından sonra ise kulislerde 5 futbolcunun adı öne çıktı.

Bunlardan ilkinin Manchester City'de forma giyen 30 yaşındaki Kompany olduğu ileri sürüldü. Başkan Orman'ın İngiliz ekibinde kadroda düşünülmeyen Belçikalı için daha önce kiralama teklifi yaptığı biliniyor. Diğer adaylardan ikisi de son olarak Milan'da forma giyen ve şu an boşta olan Philippe Mexes ile Alex da Costa...

Beşiktaş'ın 34 yaşlarında olan iki tecrübeli stoperden birini bonservis bedeli olmaması nedeniyle tercih edilebileceği kaydedildi. Liste nin 4. sırasındaki isim ise Lokomotiv Moskova'nın 30 yaşındaki stoperi Vedran Corluka. Rusya ekibinin, yaşadığı mali kriz nedeniyle 2012-13'te 7 milyon euro'ya transfer ettiği Hırvat futbolcuyu satmaya sıcak baktığı biliniyor.

Atletico Madrid'in yıldızı Stefan Savic ise son aday. Beş stopere sahip olan İspanyol temsilcinin yüksek maliyeti nedeniyle 25'lik Savic'i kiraya vermek istediği gelen haberler arasında..
Mesaj tarihi:
Defans için Damagoj Vida diyorlardı baya iyi transfer olur. Yukarıdaki yazıya baktımda biraz Mexes veya Alex haricindeki isimler gayet iyi özellikle Savic.

Türk asıllı kanat içinde Bilal Basacıklıoğlu var baya güzel olur aslında.

Forvet zaten Balo veya Eto'o olacak herhalde.
Mesaj tarihi:
said:
Artur Petrosyan @arturpetrosyan 10 dk.10 dakika önce
Besiktas offer €2m to Spartak Moscow for 29-year-old Italian CB Salvatore Bocchetti. Spartak offer €7m to Lokomotiv for 30-yo Vedran Corluka
Mesaj tarihi:
hangi bu kadar defans abi? elde nasıl döneceği belli olmayan rhodolfo ve geçen sene ortalama performans veren marcelo var sadece, miloseviç düşünülmüyor. bir sağlam bir de genç, yetenekli bir adam lazım oraya. necip, tosic demeyin artık oraya şl'de oynayacağız.
Mesaj tarihi:
en ideal stoper tandemi aslında

Şuan zaten defans dörtlüsü şu tip bir şey düşünülüyor tahminen, yani transfer beklentisi kulüptekilerin bile >

Adriano - X - Rhodolfo - Gönül
X - Tosic - Marcelo - Beck

Satılamazsa Milosevic eldeki dörtlüyü yedekleyecek. Olimpiyatlardan sonra yine piyasa yapması bekleniyor ama bence Rhodolfo'yu direkt yedekleyecek adam bile olabilir.

Hatta biraz radikal davranıp Tosic'i Başakşehir'e verip Marcelo'yu sol yedek yapıp, Milosevic'i Rhodolfo yedeği yapmak en iyisi. Sol stoper değilde sağda Rhodolfo görevi yaparsa Milosevic gerçek verimini ortaya koyar. Yine çok şey beklememek gerek gerçi de bu kadar çöp bir adam değil yani.

Sol bek için yerli alınacakmış işte öyle isteniyormuş ona kasıyorlar. Bakalım kim olacak. FB'nin elenmesi de bekleniyor biraz afsadsadf
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Adriano - X - Rhodolfo - Gönül
X - Tosic - Marcelo - Beck

Satılamazsa Milosevic eldeki dörtlüyü yedekleyecek. Olimpiyatlardan sonra yine piyasa yapması bekleniyor ama bence Rhodolfo'yu direkt yedekleyecek adam bile olabilir.

Hatta biraz radikal davranıp Tosic'i Başakşehir'e verip Marcelo'yu sol yedek yapıp, Milosevic'i Rhodolfo yedeği yapmak en iyisi. Sol stoper değilde sağda Rhodolfo görevi yaparsa Milosevic gerçek verimini ortaya koyar. Yine çok şey beklememek gerek gerçi de bu kadar çöp bir adam değil yani.

Sol bek için yerli alınacakmış işte öyle isteniyormuş ona kasıyorlar. Bakalım kim olacak. FB'nin elenmesi de bekleniyor biraz afsadsadf

abi tosic sol bek yedeğimiz değil miydi? bence vermezler onu. beck ve tosic öncelikli olarak bekleri yedekleyecekler.

yerli şart alınacak zaten ama şu zamanlar beklemiyorum ben, türk kulüplerinin şark kurnazlığı fiko'ya sökmez transferin son günü felan alır. hazır trabzon bataktayken onlara sarmasını bekliyorum ben ama onlarda da mehmet ekici hariç eli yüzü düzgün türk yok. yoksa gidip altınordu'ya felan bakacaklar sdfsdf.

ben bir sağlam yabancı bek (Adriano - X - Rhodolfo - Gönül) bir de ortalama türk bekliyorum sağlamın yedeği babında.
Mesaj tarihi:
Abi ŞL oynıycaz falan demeyin, ŞLde 6 maç oynıycaz, çok iyi transfer yapsak bile 6 maçımız var. ŞLye katılmaktı amaç.
Ligi tekrar kazanabilmek esas önemli olan ki tekrar katılabilelim.
Bunun için de santrfor tranferi daha önemli şu an.

Rhodolfo-Marcelo-Tosic-Milo-Necip Şu an kadroda stoper oynayabilecek isimler, sırasıyla yazdım, yani 3ü birden sakatlanırsa Milo-Necip oynar. Zaten bekleri düzelttik. Geçen seneye göre daha az savunma hatası yapacak bekler, bunlar da stoperleri olumlu etkliyecek.

İyi bir stoper transfer edilirse tabii ki iyi olur ama önceliği buna vermek hata olur, anadolu takımlarının defanslarını affetmeyecek bi santrfor lazım öncelikli.
Mesaj tarihi:
iyi de lig de zor bu sene. fb deli gibi transfer yaptı, gs ne olursa olsun ligde kafaya oynuyor ve sneijder, muslera, podolski gibi adamlara sahip. bruma da bayağı oynayacak gibi bu sene.

geçen sene kaleci ve defans dörtlüsü alarm veriyordu. fabri (ilk izlenmin itibariyle), gg ve adriano ok diyelim güzel transferler. kaliteli bir stoper alacaklar mutlaka, bu kısım halloldu sayılıyor en azından yönetim tarafından.

sosa ve gomez konusu can sıktı aslında. bu seneki transferlerle bu ikisi kalsa ve geçen seneki performanslarının %70'ini gösterse yine süpürürdük ligi. ama yerleri dolması çok zor adamlar zira sosa gayet ucuz bir kontratla oynuyor, yerine bonservisli adam almak lazım ve görünen o ki 4m'dan fazla talibi yok. gomez'i hiç saymıyorum bile, hem koyduğu karakter hem sisteme uygun santrafor kişiliğiyle yeri 15m'a bile dolmayabilir.

sosa döndü galiba ama bu kadar olaydan sonra geçen senenin %50'si kadar oynasa iyidir. tolgay burada ne yapar soru işareti. gomez'in yeri dolmaz, bir şekilde geri gelir umarım.

sonuç olarak fiko işi sonlandırmak için fb'nin elenme durumunu bekliyor. gs ve fb ffp'yi bu kadar zorluyorken yine şampiyon olursak önümüz açık zaten seneye.
Mesaj tarihi:
fb her sene del gibi transfer yapıyo, değişen bişey yok, gs de geçen seneden tek farkı hocaları daha iyi gibi. Bütün maçları gs/fb ile oynamıycaz, kendi hatalarımızla kasımpaşa akhisar vs gibi takımlara verdiğimiz puanları vermememiz lazım.
Ayrıca bu sene stadımız var, bu avantajın bi biz farkında değiliz, olimpiyatta fb ve gs rahat rahat çıktıkları derbilere şimdi vodafone arena da çıkacaklar.
Defans şu haliyle kalsa da iyi bi sanrforla yine en büyük adayız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...