Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Fabri zaten iyi kaleciydi. Sakatlanmadan önce Sevilla ve Arsenal listelerine kadar yükselmişti hatta Arsenal dünyanın en iyi kalecisi Ospina yerine düşünüyordu. Onun olayı işte kalecilerde çok az görülen ve sonrasındaki nüksetme durumunun pek bilinmediği bağ yırtıklarıydı. Döndü, ikinci kere benzer sakatlandı. Sakatlık ciddiyeti yüzünden pek güven kalmadı ki Gomez'in durumundan daha büyük kumar aslında onu almak. Ama Gomez nasıl burada yeniden doğduysa Fabride de o potansiyel var. Sakatlanmazsa ve korkaklık vs. olmamışsa, sakatlık öncesi performansını yansıtabilecekse eldeki en iyi opsiyon şuan zaten. Ama işte Boyko varken Fabri'ye sıra gelmez. Yedek kalecinin yerli olmasının zorunlu olduğu ligde Boyko takımda olduğu sürece o oynar. Tolga yedek olur. Ya da tam tersi işte vs... Boyko'yu bir türlü satamıyorlar. Alexis'ten zarar yapıldı Boyko'dan etmek istemiyorlar. Birkaç görüşülen kulüp var teklif yükseltmeyi başarabilirsek göndeririz de...
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 DarKRideR said: Peregrin said: Red said: bir beşiktaş'lı nasıl oluyor da böyle özgüvenli özgüvenli galatasaray'a laf giydirebiliyor anlayamicam hiçbir zaman. 10 senede bi şampiyon olan takım. avrupa'da başarısı yok. gelmiş real nasıl 6 iteledi size diyor sdfdsf 10 senede bir sampiyon olunca kalan 9 senenin ezikligini atiyolar iste sdf la hadi gs'lileri anlarım da bi fb'linin bu konuda laf atması sadfsdfsd seneye şampiyon olursak son 10 senedeki şampiyonluk sayıları eşitleniyor. son 15 ve 20 seneyi katarsan 1 fark kalıyor. ondan sonra zaten bizim efsane 90'lar dönemine denk geliyor FB geriye bile düşüyor. Hani şampiyonluk sayısı üzerinden laf etmek zaten saçmalık ama böyle 10 senede bir şampiyonluk laflarını bi fb'linin yapması bayağı komik oluyor. şampiyon olamasak bile fark 2 yani laf etmeye utanır insan şuradan sdadfsd Kardesim tineri fazla kacirdin heralde, 5 yil ust ustrsampyon olursaniz sayilar esitleniyor. Ucuz mala dusmeyin.
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Ki bu sampiyonluk sayilari sizinkilerin sisirilmis hali bi de sghhshdidhd
manve Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Peregrin said: DarKRideR said: Peregrin said: Red said: bir beşiktaş'lı nasıl oluyor da böyle özgüvenli özgüvenli galatasaray'a laf giydirebiliyor anlayamicam hiçbir zaman. 10 senede bi şampiyon olan takım. avrupa'da başarısı yok. gelmiş real nasıl 6 iteledi size diyor sdfdsf 10 senede bir sampiyon olunca kalan 9 senenin ezikligini atiyolar iste sdf la hadi gs'lileri anlarım da bi fb'linin bu konuda laf atması sadfsdfsd seneye şampiyon olursak son 10 senedeki şampiyonluk sayıları eşitleniyor. son 15 ve 20 seneyi katarsan 1 fark kalıyor. ondan sonra zaten bizim efsane 90'lar dönemine denk geliyor FB geriye bile düşüyor. Hani şampiyonluk sayısı üzerinden laf etmek zaten saçmalık ama böyle 10 senede bir şampiyonluk laflarını bi fb'linin yapması bayağı komik oluyor. şampiyon olamasak bile fark 2 yani laf etmeye utanır insan şuradan sdadfsd Kardesim tineri fazla kacirdin heralde, 5 yil ust ustrsampyon olursaniz sayilar esitleniyor. Ucuz mala dusmeyin.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Sevgili renktaşlar, trolleri beslemeyelim.
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 RTE kozunu kullansa keşke fikret orman. Politik belirsizlik yüzünden ülkeden ayrılmaya karar vermiş dünya çapında tanınan birisini ülkede kalmaya ikna etse RTE çok büyük vitrin yapar kendisine
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Türkiyeye şikeyi getirmiş gs nin tek devrimi budur futbolda ( ergun baba iyi bilir ), inan kıraç ölmediği sürecede türkiyenin en güçlü ( lob ) kulubü olarak ne yazık ki kollanmaya devam edeecktir. Şampiyonluklar 2gs, 1.5 fb ,1bjk şampiyonluğu olarak sürüp gidecektir bu durumda. Gerisi fasa fiso
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Inan kiraci gankledi tayyip abi. Kirac mirac kalmadi
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ne zaman gankledi daha geçen başkan seçiyodu adam parmağıyla işaret ederek.son olarak sağolsun dursunu destekledi işte.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ekside Gomez dönüyor goygoyu başladı.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Eibar i 3-0 yeniyoruz 2 cenk 1 tolgay. Gerçi bizim için ölçü değil orası ayri da Eibar taraftarlarının bu takım Barcelona gibi oynuyor yorumları sevindirici.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Cenk'in attığı goller tam Gomez golleriydi. Role hazırlanmış belli, gerçi rakip stoperler tam kıstas olmaz ama bu sene harbi iş yapar gibi duruyor. Eto'o falan alabiliyorsak Cenk ile yedekleyip gayet sezonu geçirebiliriz gibi duruyor lig içinde. Tek sevincim işte Tolgay harbi bıraktığı yerden dönmüş. Çok iyi oynuyor ve fiziği vs. de yerinde. Tolgay-Atiba-Oğuzhan üçlüsünü sonunda görebilirsek geçen seneden bile verimli orta sahaya sahip olmuş oluruz. Gerçi rotasyon zayıflıyor o şekilde de ama olsun.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 son 30 dakikayı falan izledim buradan görüp. Tolgay çok iyi Tolga çok kötü, yine sıçışlarda.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 tolgay atıba oguzhan 3lüsünün ilk yedegi kesinlikle necip olmamalı Takıma hala bir stoper bir orta saha bir forvet lazım.Gecen sene rodolfoho haric hiç sakatlık olmadı oyle sene bır daha mumkun degıl olmaz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 DarKRideR said: Cenk'in attığı goller tam Gomez golleriydi. Role hazırlanmış belli, gerçi rakip stoperler tam kıstas olmaz ama bu sene harbi iş yapar gibi duruyor. Eto'o falan alabiliyorsak Cenk ile yedekleyip gayet sezonu geçirebiliriz gibi duruyor lig içinde. Tek sevincim işte Tolgay harbi bıraktığı yerden dönmüş. Çok iyi oynuyor ve fiziği vs. de yerinde. Tolgay-Atiba-Oğuzhan üçlüsünü sonunda görebilirsek geçen seneden bile verimli orta sahaya sahip olmuş oluruz. Gerçi rotasyon zayıflıyor o şekilde de ama olsun. Normalde bu yaşı ve fizigiyle eto transferi olmamalı derdim ama yedekte Cenk olursa her türlü olur, gözümüz arkada kalmaz . Ha transfer ne derecede, gerçekleşir mi onu bilmiyorum tabi. oldun said: tolgay atıba oguzhan 3lüsünün ilk yedegi kesinlikle necip olmamalı Takıma hala bir stoper bir orta saha bir forvet lazım.Gecen sene rodolfoho haric hiç sakatlık olmadı oyle sene bır daha mumkun degıl olmaz. Tolgay izlemek için ciddi hevesleniyorum ben de. Adamın kalitesi zaten belliydi, ŞG takımında daha da akacaktır. Veli ne durumda bilmiyorum ama oraya bi yedek lazım. Necip zaten stoper yedegi. Ona ön libero gözüyle bakmamak lazım. Hatta böyle bakınca stoper transferine gerek bile yok bence. Gerçi Atiba da Oguzhan da maç sayıları çok yüksek oyuncular, Tolgay bi soru işareti orada.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ŞG güzel açıklamalar yapmış kadro yetersiz demiş. Yani şu anda bakınca sol bek 1 oyuncu ile 3 kulvarda olmaz oraya bir transfer yapmak lazım. Stoper mevkisi zaten allaha emanet Rhodolfo yeni sakatlıktan döndü oraya 1-2 oyuncu alınması lazım. Orta saha eldeki imkanlar güzel duruyor ama sakatlıkların en çok olduğu mevki özellikle Veli ve Tolgay iyi oyuncular olsalarda sakatlıkları sürekli problem. Sosa gittikten sonra 2 oyuncu alınması lazım. Forvet alınması lazım ama bu sefer Ömer'in kiralanma yöntemi ile gönderilmemesi lazım. Peksimet'in takımdan gönderilmesi lazım. Toplamda en az 5 transfer gerekiyor ve halen daha zaman var diyor Fikret başğan kamp görmemiş futbolcular nasıl olacak merak ediyorum.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hahahaha http://haber1903.com/n-21214-sosyal-medya-bu-beste-ile-yikiliyor-vermem-para-bonservise.html
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 vlad chirhriches kiralanacak diyolar. adini yazip okuyabilen cikana kadar geri doner.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 öncelikli hedeflerden diye biliyorum ben de ama önünde başka isimler var şuan görüşülen. onlardan red alırsak döneceğiz gibi duruyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 fizban said: vlad chirhriches kiralanacak diyolar. adini yazip okuyabilen cikana kadar geri doner. biz totnımla eşleştiğimizde net en leş adamıydı totnımın, hatta son dk penaltıyı da bu yaptırmıştı oradaki maçta yanlış hatırlamıyosam. inş gelmez.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 üç yere oyuncu bakılıyor. sosa'da sıkıntı yok galiba tatile göndermiş yönetim, gelince özür dileyip oynayacakmış diyorlar. eto'o -> 1m + pektemek bonservis, yıllık 2,5m anlaşılmış, sanıyorum gomez'in kesin gelmediği anlaşılınca açıklanacak. hoca eto'o olursa bir forvet daha istiyormuş. stoper için omerou'ya sıcak bakmıyor hoca sanıyorum o yüzden ikinci planda tutuluyor ve henüz açıklanmadı. mathieu bizim sisteme oldukça iyi oturur ama gelmez gibi, adriano referans olabilir gerçi belli olmaz. chiriches denilen adam çöpe benziyor. kanada sanıyorum şu elemanı alıyoruz genç gurbetçi kontenjanından. tipi olcay'a da benziyor zaten gelsin takılsın sdfsd. http://www.transfermarkt.tv/kenan-karaman/profil/spieler/119557
Öne çıkan mesajlar