Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Eto gelmiş diyorlar aynen. Pektemek+1 adam. Eto da 3,5m alacak diyorlar. Pektemeğin maaşı düşünülünce mali külfeti çok olmuyor. Sosa satış yapmasaydı kafamız rahat olacaktı ama şimdi bir tane de Sosa bulmamız lazım.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Eto ya 3.5 fazla yalnız. 2.5 gibi bişey olur muhtemelen Antalya dan 3.5 falan alıyor zaten.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Abi Pektemek'i verip Eto'o'yu almak ya HAHAHAHAHAHAHAHA
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 calimero said: Eto ya 3.5 fazla yalnız. 2.5 gibi bişey olur muhtemelen Antalya dan 3.5 falan alıyor zaten. aynen adam zaten maaşımdan indirim yapmaya hazırım şampiyonlar ligi için dedi. fiko gibi bir adama karşı büyük açık sdfsdf 2m'a felan bağlamasını bekliyorum ben. gelsin yetişsin gs maçına bari.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 uzun dönemli fayda sağlayacak birini almamız gerekiyordu. Eto'o ne :(
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 uzun dönemli transferler seneye ffp'den kurtulunca olacak sanıyorum. bu seneyi böyle geçireceğiz artık.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Aynen, eto alınsın da arkasına bir eren derdiyok isterim ben şahsen.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 cenk ve ömer yeterli abi. özellikle cenk için bu transfer iyi olur, ligde ve kupada daha fazla zaman alır. ömer kupada oynayabilir vs. zaten fiko kasımpaşa'ya hayatta 3-4m bonservis vermez unutun o işi.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 3-4 değil ya 2'ye falan alınırsa iyi.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 600 o da 3 taksit o bi kerem..menu fix yerse..
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Eto'o için antalya ömer'i istemiş ama bizimkiler peksimeti vermek istiyorlar zaten öyle olmalı ömer kalsın bu sezon gayet iş yapar.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Eren ile ilgili sorun Kasımpaşa'dan yana değil, onlarla anlaşıldı zaten. Eren imzalamıyor. Daha doğrusu imzalamamak için saçma sapan bi rakam istiyor. O konuda gelişme olursa gelir, yoksa çok büyük ihtimal Fener'e imza atmak için bekliyor. Eto'o içinde ben 2 milyon euro garanti, 1.5 milyon euro da performansa bağlı primler diye duydum. 3 farklı prim olacak diyorlar. Antalya'dan 4 milyon euro garanti alıyordu. Primleri vs. yoktu yanılmıyorsam. Bir yandan 35 yaşındaki adama bu ne ak diyorum diğer yandan Eto'o sonuçta diyorum. Çok arada kaldım. Ama işte ülke bu dönemdeyken bu klasta adamı TRde oynatmak içinde malesef bunları çıkarmak gerekiyor. Neyse ki maaş bütçesi sorunumuz yok, parada bolca var burada harcamak üzerine de işte ne bileyim. Bu arada Eto'o eğer bonservisini eline alabilirse alacağız. Bonservis ödemek zorunda kalırsak kulüp kesinlikle vazgeçecekmiş dediler.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 fener ereni alacagina etoo yu alsin daha iyi..ereni kim ne yapsin..eto su anda tr de var olan oyuncular icerisinde kariyeri en tartisilmaz isim..
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 o diil de neden sampiyon olmus, yeni hibrit cimli stadi olan, samp ligine direkt katilacak takimin butun yabancilari apar topar kacar? varsa mantikli bir besiktasli aciklasin bana bunu. teror yeni transferleri etkiledi herkes icin orasi net, ancak zaten turkiyede olan yabancilara baksan baska takimlarin yabancilari niye kacmiyor bir tek bjkaya mi teror? hadi bi kere troll ya diyip dodgelamanin otesine gidip cevap verebilin bakalim acik yureklilikle. bana gore tek aciklamasi var onu da tekrarlamam gerekmiyor daha once yazdim 1-2 kez.
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Llama said: salih geliyormus http://www.mumya.net/wp-content/uploads/2014/01/salih-dursun.jpg
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sosa 2 senedir girltmek istiyodu zaten, gomezin de kontrati yok. Giden iki adam seni niye gerdi?
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 germedi, merak ettim sordum nasil avutuyor bjk liler kendini diye asdkfjs.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 valequenta said: o diil de neden sampiyon olmus, yeni hibrit cimli stadi olan, samp ligine direkt katilacak takimin butun yabancilari apar topar kacar? varsa mantikli bir besiktasli aciklasin bana bunu. teror yeni transferleri etkiledi herkes icin orasi net, ancak zaten turkiyede olan yabancilara baksan baska takimlarin yabancilari niye kacmiyor bir tek bjkaya mi teror? hadi bi kere troll ya diyip dodgelamanin otesine gidip cevap verebilin bakalim acik yureklilikle. bana gore tek aciklamasi var onu da tekrarlamam gerekmiyor daha once yazdim 1-2 kez. o. Pozisyon Oyuncu 2 Türkiye DF Serdar Kurtuluş 3 Türkiye DF İsmail Köybaşı 5 Arjantin OS José Sosa RESMİ OLARAK TAKIMDA 6 Sırbistan DF Duško Tošić TAKIMDA 7 Türkiye OS Gökhan Töre 8 Avusturya OS Veli Kavlak 10 Türkiye OS Olcay Şahan 11 Türkiye FV Mustafa Pektemek 12 İspanya DF Alexis Delgado VASATTI SATILDI 13 Kanada FV Atiba Hutchinson TAKIMDA 15 Türkiye OS Oğuzhan Özyakup 17 Portekiz OS Ricardo Quaresma TAKIMDA No. Pozisyon Oyuncu 18 Almanya OS Tolgay Arslan 20 Türkiye OS Necip Uysal (2.kaptan) 21 Türkiye OS Kerim Frei 23 Türkiye FV Cenk Tosun 27 Türkiye KL Günay Güvenç 29 Türkiye KL Tolga Zengin (kaptan) 30 Brezilya DF Marcelo Guedes TAKIMDA 32 Almanya DF Andreas Beck TAKIMDA 33 Almanya FV Mario Gómez GİTTİ 44 Brezilya DF Luiz Rhodolfo TAKIMDA 71 Ukrayna KL Denis Boyko TAKIMDA sen bi git gelme artık yeter la. 3 gram aklını harcadın Beşiktaş diye, git takımını bok çukurundan kurtar sen
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 10 yabancı 1 tanesi gitti %10 1 tanesi satıldı %10 1 tanesi gitmek istiyor ama takımda %10 7 tanesi ise kadroda %70 bu adam hala mantık falan diyor ben de cevap veriyorum, allah da belamı versin benim
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 resmi olarak takimda cok iyimis :D ben resmi olarak kim var kim yok demedim, neden apar topar kacar? dedim. sosa atiba ve gomez'in kacmak istediklerini biliyoruz, adamlar resmi aciklamalar filan yapti panik halinde sacma sapan hareketler yaptilar yani. diger yabancilardan da zaten rodolfo disinda ise yarayacak adam yok, eli mahkum kaliyorlar ya da kacmak icin firsat ariyorlardir. neyse en azindan cevap geldi yarim yamalak da olsa eyvallah.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 işe yaramayan adamlarla 30 puan (bileklik-bilezik neyse artık) fark attık. sen otur da işe yarayan adamlarla aldğınız 6.lığına ağla hadi bye
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ise yarayan adamlarin %75'i kacmis ya da kacma derdin de diyelim o halde. sampiyon olmus ve samp ligine direkt katilacak bir takimda su durum kaostur esasen ama iste beklentiler az olunca bjka taraftari hala fikret orman saksakcisi.
Öne çıkan mesajlar