Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

finansal fairplayi bozan gereksiz yuk olan alip da oynatmadigin butun oyunculari oraya kiralamis gibi gosterirsin boylece parasini oradan dolayli yoldan odersin..senin transfer butcen de acik vermez..offshore besiktas iste..

öyle olmuyor abi, takipte onlar hep. yoksa büyükler hep öyle yapardı.

yani gerçi city falan yaptı bi ara, ondan sonra engellediler. zaten ffp'de ilk yapılıp sonra engellenen ne varsa ilk deneyeni genelde city oluyor sadfdsa

sahibi sırf bu olay için dünya genelinde 4 kulüp aldı. sonra patladı tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

10 milyon TL para değil, alt yapı oyuncularına maç tecrübesi olur da 20 yaşındaki adamları oynatmazlar umarım. oradan bir tane atınç vari adam çıkartabilsek yatırımını zaten fazlasıyla çıkartır.

kocaeli birlik en son nerede oynuyordu bilmiyorum ama ben izmit'teyken yeni stad yapıyorlardı kocaelispor + diğer takımlar için. bayağı modern gözüküyordu ufak olmasına rağmen. antreman tesislerini vs. bilmiyorum ama maçlar temiz yerde oynanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lens için gitti herhalde? 3m'a felan bağlayabilir mi acaba

ahmet bulut cenk ve quaresma'yı çin'e kitlesin ya o işleri çok iyi yapıyor. cenk'i iki sene sonra bedelsiz geri alırız zaten asfdfsdfs

oğuzhan'ı satacaksak da ferdi kadıoğlu'nu getirir mi acaba ya kral hollanda'dan. on numara değişim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TALISCA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca'nın sözleşmesinin uzatıldığını söyledi.

AALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!

ashdhafa olm uzun süredir bişeye bu kadar sevinmemiştim, futbolu karakteri falan her şeyiyle mükemmel bi topçu ya. bi sene daha burada zaten sonrasında alırız herhalde. Geçen bi ingiliz gazetesinde talisca snubs red devils to stay at istanbul giants diyordu. doğru da olabilir yani adam çok mutlu burada. quaresma'ya yapılan tezahüratın 10'da birini şu adama yapalım önümüzdeki sene pls, futbolu burada bıraksın, sdf (rüyalar.swf)
Sosyal ağlarda paylaş

talisca kalır ya kulübü, taraftarı çok sevdi ve şg kadroya oturttu onu. bu adamın en büyük sorunu büyük takımların kadrosuna yerleşmek zaten başka hiçbir şl takımı bu adamın üzerine oyun kurmazdı.

seneye sol iç oynatmayı öğretse şuna şg başka bir şey istemiyorum valla, bu adamdan çift yönlü orta saha çıkarmak son achivement'ı olur kendisinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...