Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi djbala ya bakiyorum bi mbappeye bakiyorum

sonra bi de buraga bakiyorum.

hadi diyelim bunlar genc. sampiyonlar ligi gol kralliginda karsilastirilan adamin c. ronaldo oldugunu gorunce forumu yakasim geliyo.
Mesaj tarihi:
olayı o zaten ama burak 10 pozisyona girip 1-2 atıyorsa cenk aynı maçta 3 pozisyona ancak girer, atabilirse atar işte. adamın pozisyona girememesi asıl sorunu, yalancı presi de ikinci

baskılı oynadığımız rakiplere karşı işe yarar ama iyi takımlara karşı boş boş dolaşıyor sahada cenk 2 senedir söylüyorum bunu gram da geliştirmedi kendini. iş yapmadığı gibi hayalet olarak oynadığı için rakip takımı ileri taşıyor resmen safi zarar.

o yüzden şu an için asla birinci forvet olamaz, hele ki şu son maçlarda kesinlikle olmamalı. 1,7m'a ikinci forvet olmak istiyorsa otursun ha önündeki adam da burak olamaz kalacaksa. 10m felan veren varsa direkt satar zaten fiko.
Mesaj tarihi:
Esh said:

burak su an nerede peki? :D

Burak'ın Çin'de olmasının sebebi kendi taraftarının sahada yuhalayıp küfür etmesi. keyfinden gitmedi adam
Mesaj tarihi:
Savundugunuz adam burak yilmaz abi.

Kimse 10m euro vermedi bu adama. 3 sene gol krali olmus olmamis diye degil de adam mi degil mi diye bakmislardir belki. Belki attiklariyla kacirdiklari arasindaki orantisizliga bakmislardir.

Kim bilir
Mesaj tarihi:
tunch said:

küme düşen adana bize karşı daha çok top oynadı gençlerbirliğinden

Çift başlıkta ağlama. Forum kasıyor.

Hayvan gibi avantajınız var hala gidip başakşehire yatıyorlar ühühühüühüh falan yapıyorsunuz ya. Sonra niye bize Türkiye'nin 3. Büyük takımı diyorsunuz diye kızıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

tunch said:

küme düşen adana bize karşı daha çok top oynadı gençlerbirliğinden

Çift başlıkta ağlama. Forum kasıyor.

Hayvan gibi avantajınız var hala gidip başakşehire yatıyorlar ühühühüühüh falan yapıyorsunuz ya. Sonra niye bize Türkiye'nin 3. Büyük takımı diyorsunuz diye kızıyorsunuz.

Sana gore ulkenin ilk 2 buyugu yapilan apacik gonul sikesine laf demiyorsa ben raziyim 3m buyuk olmaya skinti degil.

Adam olamadiktan sonra farketmez buyuk olmak
Mesaj tarihi:
genclerbirligi yatti denmis lan ajsdhf. ulan bu takim 20 dakikada 3 tane salladi sana daha 2 hafta once. hem macta skor olarak hem ligde puan olarak tarihi fark yemen gerekirken hakem boostlariyla, cumhurbaskani peskesiyle hala sampiyonluk kovaliyip bi de utanmadan genclerbirligi yatti goygoyu yapmayin ajsdhf.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

dakika başına yaptığı pozitif katkı ile ligin en verimli ikinci forveti olan çok kötü forvet

Almeidanin katkilarindan da bahsettin yillarca. Ufff o kadar cok katkili forvetti ki gidince bayram ettik b
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...