Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Cumhurbaşkanı baş danışmanı diyor. Hangi takımın başkanının totosu yer kulüpten kovmaya bir söylesenize? Bu konuda en muhalif Aziz, ona rağmen o bile kovamaz diye düşünüyorum.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 kovamiyorsan en muhalifim diye gezmeyeceksin.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Fikret Orman "sayin cumhurbaşkanımiz" derken burada sallayan fenerliler simdi ama yapicak bisey yok kim ne desin ayaklari yapmasin komik bile degil.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 hicbiri icin muhalif kelimesini telaffuz etmem. oyle olmalarini da beklemiyorum. hem eylem hem de tavir bazinda ancak taraftara yakistirilacak bir sifat. mecburen yalakaligi derecelendiriyoruz. aziz su an federasyon baskanini degistirmeye calisiyor. adayi bas evetci ridvan. kasa kasa muz dagitsa yeridir. teyit var mi bu bu twit hakkinda? throwaway hesapsa bosuna tartisiyoruz.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 applev0dka said: Fikret Orman "sayin cumhurbaşkanımiz" derken burada sallayan fenerliler simdi ama yapicak bisey yok kim ne desin ayaklari yapmasin komik bile degil.Sayın başkanımız diye yağlamak ile, başdanışmanını kovmak arasındaki farkı göremiyorsan zaten sana dünya toz pembe.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 İkincisini yapmak daha kolay ?? Irkçı bir uyeyi kongreden atamayan adam Cumhurbaşkanı karşısında olsa ne yağ çeker tartismayalim istersen?
calimero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 burada fiko ile karşılaştırmak anlamsız. fiko eğilip bükülüp sıyın cımhırbışkınım demiş olabilir ama fenerli tüm yöneticilerin de iki lafından biri paralel. burada karşılaştırılması gereken reza zarrab olayı, iğneyi kendimize batırırsak. fiko'nun gözlerinden o ışığı alması falan, gerçi locası satıldı başkasına ama olsun net duruş sergilenemedi. bu ırkçı yavşak ile ilgili de hiçbir şey yapılamayacak. ancak reza'dan falan çok daha berbat bir durum bu bence. ırkçılık yahu, hadi zaten kendi içimizde binbir türlü ırkçılığımız var bir zencilere karşı ırkçılık yoktu, o da olsun tam olsun. gerçi mahmut uslu'nun şöyle bir demeci var, imam osurmuş cemaatin sıçması doğal bir yandan da. Biz Türk futbolunun beyazı olmamız gerekiren bize zenci muamelesi yapılıyor, by Mahmut Uslu
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 applev0dka said: İkincisini yapmak daha kolay ?? Irkçı bir uyeyi kongreden atamayan adam Cumhurbaşkanı karşısında olsa ne yağ çeker tartismayalim istersen?İkincisini yaparsan tepene binebilirler, ilkini yapmazsan kimse niye yağlamadın demez, tamamen içinden gelmiş yağlamış adam. Her neyse olay boktan, kınanması lazım. Doğru olan zaten adamın tüm görevlerinden ihraç edilmesi, danışmanlık falan dahil. Malesef ki ülkede teoride doğru olan ile pratikte yapılan arasında yine dağlar kadar fark olacaktır. Şu adam Beşiktaş Kongre Üyesi de olsaydı bir bok olmayacaktı, Galatasaray da. O yüzden osuruktan nem kapmanın anlamı yok.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Irkçılığı fenerbahçelilik üzerinden tartışmanıza lafım. Irkçılığı zaten gömüyorum 4 mesajdır.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Irkçılığın fener üzerinden tartışma sebebimiz daha önce bir yöneticinin cikip ırkçılığı midesi bozuk olduğu için muz yiyordu stadyumda diye savunması. Yoksa bu ilk olay olsa kimse fener ustunden tartışmaz
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 her klupte bu taraftar var. ancak fenerbahce uzerinden tartisilmasinin nedeni siradan vatandas irkcilik yaptiginda sahip cikmis olmaları. unutulduysa hatirlatayim: http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahceden-basin-toplantisi-23288979
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Yo gayet goruyosun da ilk mesajdan kivirmasyon oluyo. Tek diyecegin "evet abi bu irkcilik, yapani da vatandasliktan atmak lazim" olmaliyien, yok efendim fenerli olunca yukleniyomusuz
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Holy said: Ne tepki vericez ki? Adam hayatında hiç bir görgü falan bilmiyor, aileden nasıl bir eğitim aldığı belli. Cumhurbaşkanı baş danışmanıymış bir de bak. Bunu tasvip eden, iyi yapmış diyen çıkmaz zaten patiden.Bu gayet açıktı.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 "ne tepki vericez ki?" bilmem? insan olan ne tepki veriyosa o tepkiyi verceksin abi?
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Bunu yazan adamın yatacak yeri yok!!!1111 Böyle çirkinlik olmaz, futbolumuzu kirletiyor böyle adamlar başka da bir amaçları yok!
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ozeti izledim de o ne bicim savunma yaa resmen bala gote yememisiz baska gol deli gibi stoper aldik ama bir turlu oturtamadi senolreis hala savunma hattını ne dieyim
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 kjaer bjk de olsa 2 tik ustte olurdu her anlamda..
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 iyi bu haftayı da lider kapadık tişikkirler
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 uzun zamandir galatasaray maci izlememistim hadi aslanlarim
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Olm onu bizim başlıkta niye yazıyon sdf
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 kendimi sampiyon gibi hissediyorum herhalde pardon haha diger tabdeydi bizimki :)
oldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Bu hafta kazanalim derbinin sonucu onemsiz hala gelsin.
Öne çıkan mesajlar