Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 BulletRide said: Frei'ı adam edip 4-5'lik adam yapmaya uğraşacağına Avrupa'ya kitlesin 7-8'e hazır olmuş Visca'yı. Boşnaklar para ediyor ya özellikle Bundesliga'da, Serie A'da falan. BJK'ye iyilik yapmak için olur o hamle olursa. O risk ya, yani şimdi şey olayı var. Sağ kanat oyuncusu gönderip, yerine yenisini bulmak zorunda kalacak. Yenisi gelecek, uyumlu olacak mı sisteme adapte olabilecek mi vs... Onun yerine eskiden beri tanıdığı, görüştüğü bi adamı alıp daha aynı mevkiiye hemen, kolay monte edip daha kısa sürede Visca'nın yerini doldurabileceğine inanıyorsa hoca da haklıdır. Visca'nın yarı performansını ilk etap da garanti görüyorsa hoca bu işe girebilir. Kerim'i ben günahım kadar sevmem, benim gözümde çöpün tekidir ama Avcı'nın kararlarını sorgulamama kararı aldım. O eğer bir oyuncu üzerine verim alma konusunda plan yapıyorsa haklıdır yani bu kadar basit gözümde artık :D Görmediğimiz bir şeyler var diyorum geçiyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ha gerçi ben Visca gönderip yerini Kerim'le doldurma fikrine içten içe gülüyorum. Net kötü hamle olur ama işte hoca istiyorsa bilemem :( Devre arası Ansarifard'ı istiyor mesela hoca, ona para lazım olabilir. Birkaç transfer yapacaklarmış geçen Lig Radyo'ya çıktığında da söylemişti planları varmış. Visca potansiyelinde bi adamı ucuza bulduysa soteye çekilmiştir reis.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Esh said: DarKRideR said: Esasen Pektemek + Frei + 2 milyon euro teklifinin ölüsü zaten piyasada 5 milyon euro ediyor. finishingi iyi ama bitiriciligi kotu mu demek istedin abi burada? o kendinen geciyo yazarken sdf
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 said: Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş'in, asıl mevkii sol kanat olan ama sağda da hatta zorda kalındığında forvette de oynayacak bir isim alınması için yönetime başvuruda bulunduğu ifade edildi. 10'a yakın futbolcunun bulunduğu bu listede tecrübeli teknik adamın en fazla ilgisini çeken ise M'Boro'da forma giyen Danimarkalı Viktor Fischer oldu. 22 yaşındaki oyuncunun sağ ayaklı olmasına rağmen solda oynaması ve forvet özelliklerinin de bulunması Güneş'i etkiledi. M'Boro'ya 5 milyon euro'ya transfer olmasına rağmen çok fazla şans bulamaması da bir başka avantaj olarak öne çıktı.. denilmiş kartalhaberde. ta m'boro aldığı zaman söylemiştim sağlam topçu M'boro ya gitmeseydi keşke falan diye, orada dahi oynayamamış. bize gelirse bence baya iş yapar. daha çok genç ve bence misal emre mor'dan daha büyük yıldız adayı. fizikli, ama fiziğine rağmen baya hızlı, ortalama üstü (bir emre mor değil) adam geçme yeteneği var. bitiriciliği mükemmel değil ama işte olcay'ın fiziklisi, adam geçeni, hızlısı, bitiriciliği daha iyi olanı, oyun okuma özelliği daha iyi olanı (bir de sarışın tabi :P) Şu anda beşiktaşın ihtiyacı olan böyle bir adam (gomez gelmezse), e tabi visca da gelirse kaymağı olur işin.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 pascalnouman said: visca gelirse yardiririz ebubekire ortalari o da essek degil ya yapistirir artik birkacini bence gayet guzel bi transfer olursa visca'nın özelliği orta yapması değil abi, içeri kateden ve şut deneyen ceza sahasını karıştıran kanat olması. yoksa bizde caner var, quaresma var (ben orta özelliğini beğenmesem de visca'dan 10 kat falan fazla orta açar), adriano var. ebubekir tutulacaksa şu an ihtiyacımız olan da bu zaten, visca tarzı içeri kat eden açıklar.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Gomez takımda olsa şimdiden 25 tane atmıştı. Gitti Almanya'da köyde yaşıyor. Abv FETÖ
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ortayı pivot forvete keseceğin için dedim, gomez değil herhangi bir pivot forvetimiz olsa yani.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Oyle de gomez standart bir pivottan fazlasi ya. Keşke cikip geri gelse hersey yalan dese :( :(
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 abi gomez'i unutun artık ya adam evlendi. bu yaşına kadar hayvan gibi parasını kazanmış, çarçur da etmemiştir alman olduğu için. büyük ihtimalle çocuk sahibi olup almanya'da büyütmek istiyor karısıyla. rahat bırakın herifi sdfss
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 adamin 3 cocugu yok mu lan zaten. kuyt muydu yoksa o 3 cocuklu
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Kuyt diye bir futbolcu yoktur. Olsa olsa karda yürürken çıkan kayt Kuyt sestir o by Kenan Evren
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 https://twitter.com/Samedowski/status/800259997263339520 sdafsafsa etek giyersiniz etek
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 adamın ayağa yine mi fotoshop yapmış bunlar
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Aboubakar almedya emenike tier adam oldugu olacagi yok gomezi beklemiyordum da sow olsun demba ba olsun en azindan.Talisca sakatlanmayaydı en azindan skor yükünü tasirdi biraz
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 almeida yı yazma oraya , büyük hakaret digerlerine :)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Almeida, Gomez'den sonraki en iyi forvetimizdi :( Gol atamıyordu sadece adsfsda
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 abi şu gizem'i çıkaralım maçlara finishing'i net daha iyi cenk ve aboubakar'dan https://twitter.com/Besiktas/status/800632653078667264
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 güntekin'le diğer elemanın adını hatırlamıyorum şu anki yorumu: oğuzhan sezonun en iyi topunu oynadı. fyi
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 sezonun en çok pasını yapmışız açıkara. isabetli pas açısından da.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 oğuzhan harbi sezonunun en iyi oyununu oynadı da normalinin %50'si bile değildi o da sadfds
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=Udoa2YO9ol4?feature=oembed" width="459">
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Üçlü denen saçmalık olmayacaksa herşeye varım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 BiTcH_oFBaT said: applev0dka said: adana 3 benfica 1 başakşehir 1 darıca 3 fener 0 veya 1 kiev 3 bursa 3 gg wp bence öyle iki de iki gidiyor, umarım 3. tutmaz
Öne çıkan mesajlar