Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Yani Kerim'e karşı çok büyük beklentisi varsa Avcı'nın o iş olabilir. Pektemek zaten Başakşehir de çok iyi işler yapıyor, tam tamına Avcı'nın istediği oyunu ortaya koyuyor. Onu ister, bonus olarak Visca'ya dönüştürebileceği bir potansiyele karşılık 2 milyon euro, Başakşehir için ciddi anlamda iyi para.

Yazın Sevilla'ya transferi konuşulurken 4 milyon euro bonservis alacakları söyleniyordu ama transfer olmamıştı. Şu paketin değeri zaten para ile birlikte min 5 milyon euro ediyor.

Kötü teklif değil ama şu durumda devre arası Visca vermek bayağı saçma olur.

Visca'nın sene başında ayrılmasına avrupa ligi için izin vermedim diyodu Avcı, avrupa liginde olmadıklarına göre izin verebilir belki. Kerim de potansiyelli aslında, Avcı iyi performans alabilir ondan da.
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

4-1 yeniliyoruz az alkmara. Marceloyu forvet çekti sg Ahaha adam bir de gol attı defansa pres yapıp topu kaptıktan sonra:)) yalnız atınc rezalet defansta

Marcelo olsun target striker, çatır çutur kafa vuruyo adam, ama stoper yok :D

Bu arada, Vodafone Arena daki yenilmezlik serisinin hazırlık maçınca bozulması çok iyi oldu, gereksiz strese dönüşmeyecek bu olay.

edik: bi de şu westham i kazıklayabilirsek çok iyi olucak bence, devamlı yönetimin reddetmesi beni umutlandırıyo :D
Mesaj tarihi:
http://haber1903.com/n-25152-basaksehirden-visca-kerim-frei-ve-pektemek-aciklamasi.html

Kerim ile ilgileniyoruz, kontrat var Pektemek'in BJK ile onu karşılayamayız. Visca için görüşme olmadı.

Bu direkt haberler doğru ama hayallenmeyin biten bir şey yok, görüşme var sadecenin yalanlama şekli gibi bir açıklama ya sadfsdf

Umarım olur, doğrudur Visca olayı. Takıma direkt seviye atlatır.
Mesaj tarihi:
Abi TR'den aldığımız oyunculardan ne zaman verim aldık Allah aşkına.

Yok gelir süper çıkar bir şey demiyorum ama hep temkinli yaklaşıyorum TR diğer takımlardan gelecek oyunculara.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://haber1903.com/n-25152-basaksehirden-visca-kerim-frei-ve-pektemek-aciklamasi.html

Kerim ile ilgileniyoruz, kontrat var Pektemek'in BJK ile onu karşılayamayız. Visca için görüşme olmadı.

Bu direkt haberler doğru ama hayallenmeyin biten bir şey yok, görüşme var sadecenin yalanlama şekli gibi bir açıklama ya sadfsdf

Pektemek Beşiktaş'tan hayvan gibi para alıyo, bizde o tarz bi para yok, hiç görmedik demiş.
Mesaj tarihi:
töre dönecek büyük ihtimalle üzerine visca almazlar ya. olur da takas vs hiç para verilmezse ya da 1m gibi bir para çıkarsa kasadan hem yaşı hem de başakşehir'i zayıflatması açısından güzel hamle olur ama.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

DarKRideR said:

Pektemek Beşiktaş'tan hayvan gibi para alıyo, bizde o tarz bi para yok, hiç görmedik demiş.

aynen asdfsd

Şuan da zaten maaşının %50'sini biz veriyoruz sanırım, tamamını ödeyemez zaten Başakşehir bütçesi doğrultusunda.

Ama işte takasla giderse ve Pektemek de yeni imzaya tamam derse işte şartlarına göre takıma katabilirler. O zaten konuşulmuştur oyuncuyla da olmazsa olmaz değil sözleşmesi yüzünden.

Pektemek eğer döneceğim BJK'ye diye ısrar etmezse orada kalır zaten, hatta bu iş olmazsa bile yazın yine ufak bir meblağa satabiliriz. Kendini tekrar bulmaya başladı orada kalması kendisi içinde büyük nimet.
Mesaj tarihi:
Atiba ilk geldiğindeki yorumları hatırladım.

Bilic'in menejeriyle Atiba'nın aynıymıştan tut da Kanada'da futbol topu mu varmışa kadar her türlü giydirmişti taraftar sdfgh
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Atiba ilk geldiğindeki yorumları hatırladım.

Bilic'in menejeriyle Atiba'nın aynıymıştan tut da Kanada'da futbol topu mu varmışa kadar her türlü giydirmişti taraftar sdfgh

"Antalya'nın bile beğenmediği adamı aldılar şerefsizler"

Gerçi Samet döneminde de scoutları tarafından izlenmiş Atiba ve Bilic istediğinde o belgeleri göstermişler. BJK için yetersiz, almaya değmeyecek oyuncu yazıyormuş.

Ama sağ bek olarak izlemişler :(

Bilic ısrar edip aldırmış, zaten Antalya'ya imza atmasına da o engel olmuş.

Stringray said:

DarKRideR said:

.

o değil de atiba ayarında orta saha işi ne oldu?
bir de round of 16'ya kalırsak devre arası nerelere transfer düşünülüyor?

Abi biz listeyi verdik, bekliyoruz. Kulüp ne yapar bilmiyoruz. Kendi içindeki ekipler vs. de bir ton adam arıyorlardır elbet. Devre arası öncelik bunlar denmişti işte bakalım. Geçen buluşmada da sordum bir gelişme yok daha dönüş olmadı kulüpten bize dediler.
Mesaj tarihi:
gs ile fener böyle bir var bir yok gibi oynarlarsa basaksehırden oyuncu almak mantıklı çünkü sampiyonluk yarısı basaksehirle olacak gibi. Zaten su 4 haftalık seride yenilmezsek. Fenerle, gs bayaa bir dagılırlar.
Ama bunun dısında basaksehırden gelen oyuncunun oyle sevıye faln atlatacagını sanmıyorum.Teknik direktor takımı orası adamın düzeninde vıscadan %100 verim alınıyor ama bizde aynı etkiyi yapabilir mi sanmam.Adamlar pektemegi aldılar bizden 184 dk 2 gol 2 asist yapmıs.o yüzden basaksehir oyuncuyu biraz siskin gösteriyor gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Nasıl abi adam Sevilla listelerine kadar yükseldi. Gayet fark yaratacak adam.

Hani fark yaratamaması için bir kere elinde ondan iyi veya denk adamların olması gerek. BJK'de Quaresma hariç formda kanat oyuncusu olmasını geç, orada Edin Visca kadar tabela yapan tek bir oyuncu yok.

Hatta onu geç, şuan resmi maçlarda Visca kadar tabela yapabilmiş tek bir oyuncumuz bile yok. Sadece kanatlardan bahsetmiyorum, forvetler dahil. Bütün kulvarları katarsan bile... Nasıl seviye atlatamaz ya?

Ki Visca'nın pozitif özelliklerini, takım oyununa katkılarını vs. bahsetmiyoruz sadece tabela kıyası yapıyoruz. Daha onları katarsan zaten BJK de o kalitede adam olmadığı net gözüküyor...

Başakşehir de oynuyor diye takıma yakıştırmama olaylarına girecekseniz cidden yazık yani, adamın kalitesi üç büyüklerdeki oyuncuların %80'inden falan daha üst seviyede. 3 sene önce Bosna liginden çekilip alınmış bi adam bu üstelik...
Mesaj tarihi:
Visca, şu an ligden en yüksek bonservis ile yurtdışı yapacak yabancı futbolcu Bruma ile birlikte. Adam zaten geçen sene yardırdı, Sevilla 6 verdi olmadı vs. Bu sene hem kendi yardırıyor hem takımı lider, BJK'ye peşkeş dışında transferi imkansız. Göksel Gümüşdağ'ın Fiko ile münasebetini bilemem
Mesaj tarihi:
geçen sene tek başına sırtladı başakşehir'i, bu sene pektemek var adamlarda sdfsdf

şaka bir yana forvetleri yok pektemek'ten başka, alacak paraları da yok. o nedenle pektemek + frei (visca yerine oynatılabilecek bir oyuncu) şeklinde takasa sıcak bakma olasılıkları yüksek gayet. üzerine para da isterler de fiko 1m'dan fazla hayatta vermez.
Mesaj tarihi:
Sevilla olayı niye yattı bilinmiyor gerçi de para konusu değildir büyük ihtimal ya, yoksa Başakşehir o parayı kabul etmişti diye hatırlıyorum. Ama Sevilla ile görüşme masasına kadar uzanması 3 yılda cidden muazzam gelişim anlaşamamış olsa bile.

Ki 26 yaşında, kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor. Bu transfer döneminde kesin transfer yapar.

Başakşehir de BJK'ye verir aslında ama bayağı şey koparır. Esasen Pektemek + Frei + 2 milyon euro teklifinin ölüsü zaten piyasada 5 milyon euro ediyor.

Hani yöneticilerden biri açıkladı Frei ile ilgileniyoruz diye. Avcı derse ben Frei'i alır min 4-5 milyonluk adam ederim onu da satarız diye aslında Pektemek + para için bu tip bu takasa girilebilir. Başakşehir adına da çok mantıklı olur.

Yani Visca 20 milyonluk oynasa bile ki bence oynuyor, Başakşehir'in kazanacağı maks 6-7 milyon olur. Onun yerine geleceğe yönelik bi hamle Başakşehir gibi yarışmacı olmayan takımlar için daha ideal hareket olabilir.
Mesaj tarihi:
Frei'ı adam edip 4-5'lik adam yapmaya uğraşacağına Avrupa'ya kitlesin 7-8'e hazır olmuş Visca'yı. Boşnaklar para ediyor ya özellikle Bundesliga'da, Serie A'da falan. BJK'ye iyilik yapmak için olur o hamle olursa.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Esasen Pektemek + Frei + 2 milyon euro teklifinin ölüsü zaten piyasada 5 milyon euro ediyor.

finishingi iyi ama bitiriciligi kotu mu demek istedin abi burada?
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Mehmet Batdal oynuyor abi adamlarda, baya da iş yapıyor sistemlerinde. Visca şu an en az Lens-Bruma seviyesinde winger. Frei+Pektemek'e Fiko bile kitleyemez.

Abi Pektemek, Avcı'nın fetişliklerinden biri asdfasdfas 2 senedir istioyrdu, aldığı gibi herifi işletiyor zaten tam kenar hamle oyuncusu yaptı. Bayağı değerli onun elinde yani isteyebilir.

Kerim'i de istiyor. Lig Radyo'ya çıktığında da beğendiğini söylemişti. Yönetimde açıkladı işte geçen sayfada da var, üstte de yazdım. İlgimiz var diye ama aynı açıklamada Visca için görüşmedik de demişlerdi.

Yani Pektemek ve Kerim, Avcı'nın ilgilendiği adamlar. Gerçi Pektemek için o kontrattan olmaz demişlerdi. Zaten şuan maaşının yarısını da BJK ödüyor o şekilde alabildi Başakşehir ama Pektemek de gitmek isterse yeni sözleşme imzalar orayla zaten.

Bence bu tip bir takasta kilit nokta nakit ödenecek para miktarı olur. Ben Başakşehir yerinde olsam 4'ten aşağısını istemem mesela +2 oyuncuyla birlikte.

Devre arasında kendisinden o kadar güçlü adam gidecek, BJK'ye hayvani boost olacak. Katma değeri böylesine olan bi adam için ara transferde ucuza kapatma hayallenmekten başka bir şey olmaz ama işte bir ihtimal :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...