Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güntekin iyi ya. böyle soft zengin çocuğu belli ama arada hükümete falan kimsenin sokmadığı laflar sokuyor, rıdvan karşısında kıvranıyor napıyorsun gültekin bakışlarıyla toplamaya çalışırken :)
Mesaj tarihi:
oldun said:

19.11.2016 SSL Adanaspor Beşiktaş
23.11.2016 ŞMP Beşiktaş Benfica
26.11.2016 SSL Beşiktaş Başakşehir
30.11.2016 TÜK Darıca GB Beşiktaş
03.12.2016 SSL Fenerbahçe Beşiktaş
06.12.2016 ŞMP Dynamo Kiev Beşiktaş
10.12.2016 SSL Beşiktaş Bursaspor

bu nasıl bir fikstür burdan saglam cıkarsak önümüz düzlüktür heralde

Turkiyede şuanda beşiktaşi yenecek takım yok oyüzden rahat ol
Mesaj tarihi:
Ozgur basın diye aglaklik yapan medya kuruluşu bugün taraftar sesini sansürledi baska maca ait banttan ses oynatti.
Got korkusundan spiker yollamayip istanbuldaki maci stüdyodan anlatti.

Qapaq
Mesaj tarihi:
calimero said:

güntekin iyi ya. böyle soft zengin çocuğu belli ama arada hükümete falan kimsenin sokmadığı laflar sokuyor, rıdvan karşısında kıvranıyor napıyorsun gültekin bakışlarıyla toplamaya çalışırken :)

Hahahah bunu bi ben mi farkediyorum lan diyodum
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

adana 3
benfica 3
başakşehir 3
darıca 3
fener 1
kiev 1
bursa 3

gg wp

bence benfica maçının sonucuna göre

adana 3
benfica 3
başakşehir 1
darıca 3
fener 1
kiev 1
bursa 3

ya da

adana 3
benfica 1
başakşehir 3
darıca 3
fener 1
kiev 3
bursa 1
Mesaj tarihi:
Başakşehir'den üç alma ihtimali bayağı düşük ya, realistik bakarsak. %15 falandır gözümde maks.

Anca geçen seneki ilk maç gibi olmalı, çok erkenden golü bulup oyunun kontrolünü tutmamız gerek ki bu sene o da zor onlara karşı. Başakşehir ilk golü atarsa o maçı alma ihtimalimiz kalmaz, beraberlik için oynarız.

İçeride oynuyor olmamız dışında hiçbir avantajımız yok. O maça çok bel bağlamayın yani o fikstürdeki gerçek anlamdaki en zor maç şuan.
Mesaj tarihi:
adana 3
benfica 1
başakşehir 1
darıca 3
fener 1
kiev 1
bursa 3

tarzı bir şey olacak gibi geliyor bana. benfica ilk maça göre daha derli toplu ama içeride koyarız gibime geliyor. oraya 3 puan yazıp kendimi de çok büyük beklentiye sokmak istemiyorum ama inş üç alırız.

gerçi inş başakşehir'den de alırız. direkt havaya girer FB maçına bile ekstra moralle vs. çıkılır ama işte zor.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Başakşehir'den üç alma ihtimali bayağı düşük ya, realistik bakarsak. %15 falandır gözümde maks.

Anca geçen seneki ilk maç gibi olmalı, çok erkenden golü bulup oyunun kontrolünü tutmamız gerek ki bu sene o da zor onlara karşı. Başakşehir ilk golü atarsa o maçı alma ihtimalimiz kalmaz, beraberlik için oynarız.

İçeride oynuyor olmamız dışında hiçbir avantajımız yok. O maça çok bel bağlamayın yani o fikstürdeki gerçek anlamdaki en zor maç şuan.

fotomaç öncülüğünde gayet güzel etki kurdular hakemler üzerinde, şimdi görürüz mehemt battalın dirseklerini yine
Mesaj tarihi:
NTVspor'da geçen gün Abdullah Avcı konuktu, GS'yi nasıl yendiniz diye sordu adm , o kadar bilinçli şekilde GS2ye uygun olarak oynamışlar, hayran oldum.. Şenol Güneş standart taktiğinin dışına çıkmazsa kazanmamız çok zor
Mesaj tarihi:
başakşehir frei'a devre arası resmen talipmiş.
sanırım pektemek bonservisle verilip frei 1,5 yıllık ücretsiz kiralanıp üzerine 300 500 bir şey atılıp visca alınmaya çalışılacak.

bu arada fikstür hakkında şöyle düşünüyorum; şg ya benfica ya da kiev maçına direk 3 puan için çıkıp sonraki başakşehir, fener / bursa maçlarında puan bırakacak gibi duruyor. hem son maç stresi, hem hava durumu hem de olası fb yenilgisi sonrası kiev maçına çıkmak istemeyeceğinden bence benfica'da direk kazanmaya oynayacak. o maçı kasarsak başakşehir maçına pil kalmaz 1 puan çok çok iyi olur.
Mesaj tarihi:
Tam tersi zor maç temposuna adapte olup beklenenden daha az kayıpla aşabiliriz bu fikstürü.
Kerim'e gelince bu sezon noldu anlamadım. Geçen sene şans buluyodu rotasyonda. Hatta Töre'den önce onu oyuna aldığı maçlar oluyodu ŞGnin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...