oldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 patideki üstatlardan hala ögrenecegi seyler var oyle deme.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 cicibeybe said: Su gruptan cikarsak ve ligde kayda deger bi puan kaybimiz olmamaya devam ederse (kotu futbolla bile olsa), SGye laf edenin alnini garislarim Skor almak baska oyun baska. Oyun kotu olduğu surece ben oyun olarak elestiririm galibiyetler devam etse de. Skor ile spor farkli seyler .d
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Abi yillarca fenerin gsnin kotu de oynasa anadolu takimlarindan 3 puani aldiklarini gorduk. Uzun yillar sonra 2 kulvarda mucadele edecek kadromuz var. Adam adil ve duzgun bir sekilde 2 kadro cikarmasi lazim surekli olarak. Is kolay degil. Ve sonuclara bakin bi, dinamo kiev maci disinda olabilecek en iyi yerdeyiz bence ligde ve slde. Adamin daha ne yapmasi gerekiyor size kendini begendirebilmek icin. Ben cok guzel, goze hos gelen futbol oynayip 10 kisi kalmis portoya yenildigimiz zamani da hatirliyorum. Suanki halimizi tercih ederim acikcasi.
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Koybaşının gözü değdi herhalde Caner sezonu kapamış , Geçmiş olsun Fenerbahçeli kardeşime.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Supriz yapar caner erken doner.. Biz degil inter dusunsun
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 abi belki uçuk hayal ama, geçen böyle videodan videoya geçerken düşündüm, insigne çok mu uçuk transfer olur acaba. napoli'de mutsuz ve ayrıca performansı da mükemmel değil şu anda. tamam tottenham, pool ilgileniyor iddiaları falan var özellikle pool ilgileniyor deniyor mane afrika kupasına gidince yerini doldursun diye. bilemiyorum, şl'de biz iyi performans göstersek pool ve tottenham da almasa napoli'de de mutsuz iyi bir çalışma ile alınabilir mi acaba. hani kirala bonservis bedeli belirle falandan bahsediyorum, yoksa satın almamız imkansız tabi bahsettiğim kiralık olarak. çok mu valequenta ıslak rüyası oldu diye de düşünmüyor değilim :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 bayağı ıslak oldu abi :( bonservisinde bile kapıyı 30 dan falan açıyorlar. kiralamayı opsiyon olarak açacaklarını bile sanmam asdfasd
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 DarKRideR said: bayağı ıslak oldu abi :( bonservisinde bile kapıyı 30 dan falan açıyorlar. kiralamayı opsiyon olarak açacaklarını bile sanmam asdfasd Haha ya tüm gerçeklerin farkındayım da fikret başkan faktörü falan diye düşünüyorum. bonservis falan zaten hakgetire impasiburü, ama yani belki gözden düşer kiralık olur falan. tam bizim şg'lik topçu çünkü bu sene 30 ediyorsa bizde 1 sene oynasa 50'ye satarlar (bkz. bakambu, volkan şen vs). bi ara psg de istemişti gerçi pool vazgeçse başkasına gider. Fiko başkan şg'nin parlattığı adamlar listesini göndersin belki gelir :p
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Valla Fikret Orman da iş olsa Erdal'ı küstürüp Ahmet'in adamlarını da toplamazdı. Fikret başgan ayakları da artık bana saçma geliyor o yüzden, bu yazdan sonra diyelim. Mesela şimdi Aytaç Sulu ile görüşmüşüz. Aytaç Sulu ya... Tamam milli takıma vs. isterim çeşitlilik, havuz genişler ama BJK'ye lazım olan adam mı? Tabii ki değil. Üstüne Aytaç Sulu bu sezon takımında rotasyona itilmiş bir adam. Niye itilmiş? Darmstad yeni bir stoper kiraladı. Kim o stoper? BJK'de kütük denilen ve beğenilmeyen Milosevic. Milosevic, Aytaç'ın yerini alırken Ahmet Bulut beyefendi bize bonservisli oyuncu olarak Aytaç'ı getiriyor ve transfer ettiriyor, bizim yönetimde buna ok diyecek. Bu transfer mantığı ile çok ekstrem işler beklemeyin. Ahmet Bulut ne isterse, kimi uygun görürse kendi oyuncu havuzundan o gelecek yani. Oyuncu hayallerine vs. girerken de Ahmet Bulut veya Mendes oyuncusu mu ona göre bakıp öyle girin :(
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ooo mendes mi dedin. hazır kartal pençesi de yapıyor. iyi geceler yarın mesai var sdsafas
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Peki canerin dovmeden hemen sonra sakatlanmasi?
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 suko bakar ona bisey olmaz 2 aya ayaga kalkar 4. ayda asist krali olur fisekkkkkkkkk
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 fizban said: Peki canerin dovmeden hemen sonra sakatlanmasi? dövme nerede bacakta mı
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 calimero said: abi belki uçuk hayal ama, geçen böyle videodan videoya geçerken düşündüm, insigne çok mu uçuk transfer olur acaba çok mu valequenta ıslak rüyası oldu diye de düşünmüyor değilim :) evet abi
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 insigne çok uçuk ama net şekilde kanat almamız gerek devre arasında. en azından töre geri dönmeli. frei ve aras da oynatılmayacaksa satılıp yerlerine takımla pres yapabilen, genç ve hızlı kanatlar alınmalı. olcay'ın durumu iyidir inşallah çünkü lazım artık bize. napoli'de güzel 4-3-3 oynadık aslında ama kanatlarımız tembel olduğu için orta sahayı atiba - necip - tolgay olarak kurmak durumunda kaldık, talisca da dışarıda kaldı. bu maçta da ortaya necip girince resmen düzeldi takım. bizdeki asıl sıkıntı quaresma, talisca, cenk ve bir nebze aboubakar'ın aynı anda sahada olunca takım savunmasının fazla düşmesi. bu ileriyi ancak 3 iyi savunma yapan orta saha kurtarıyor. şöyle bir denesek güzel olabilir, q7 - cenk - olcay ileri üçlüye hamle oyuncusu olarak kullanılır. şl'de şişmanoğlu / cenk yer değişir. fabri gg - marcelo - tosic - adriano atiba - oğuzhan - tolgay talisca - şişmanoğlu - aboubakar ya da defans yapabilen kanatlar alıp / yaratıp diamond 4-4-2 / 4-4-1-1 yardırıcaz fabri gg - marcelo - tosic - adriano atiba - oğuzhan şişmanoğlu - olcay talisca aboubakar
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Forumdaki UK bets uzmani gelse de bugün güncellenen şampiyonluk oranları üstünden hayal kurmayın dese :( :(
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 babamı napoli maçına götüreyim diyorum. sakin adamdır, oturarak izlerse daha az yorulur, dizleri rahatsız biraz. ilk defa inönüye gidecek ömründe. şu konularda bi fikir versenize; - pasolig şart mı avrupa maçında ( ikimizin de var ama olmayan bir arkadaşımız daha var onu da alabilir miyiz ki ) - nereden izlemek lazım sakin sakin. adamı yormayayım diyorum. - nasıl satın alıyoruz, passo da çift maç satıyorlar, satışa çıkmadı heralde? teşekkürler.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bilet bitti yazmışlar, burada da bilet satıyorlar http://www.ticketbis.com.tr/besiktas-napoli-biletleri/ev109533 benim de ilk kez inönü ye gidişim olacak. nabicük.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Daha satışa çıkmadı ki biletler
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 sadece vip satıyorlar, blog gibi bi yerde okudum ben de. 3 gün önce yazmış, çıkar çıkmaz bitti diye. ben de doğrulamaya gerek duymadım başka bir yerden. passo dan mı çıkıyor?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 o satışa çıkan 2 maçlık vip biletler benfica ve napoli maçı için 950 lira 2 maç asıl tribün biletleri passo.com üstünden satılcak daha çıkmadı
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 var mı bi tahminin, ne zaman çıkacağına dair. kaçırmayım şimdi
Öne çıkan mesajlar