Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 allahtan usulsuz transferden ceza aldık birde şikeden alaydık
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Llama said: efendinin manifestosu ile biraz saçmalamışız sanki Nobrain obezite mi Nobligese bokluyese mi oyle bir tshirt cikartmaktan iyi yine salla Marketing iyidir
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ceza bile alamadık ki, sonuçlanmayan davada savcılar dosyaları rafa kaldırıp tekrar açmadı fener yargılanmaya devam ederken. kanıt yetersizliği falan dediler de kanıt bile yoktu zaten dsafsfsd keşke ceza alsaydık da en azından çoluk çocuğun ağzında hakkımızla yer elde etseydik asdfadsfs
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 uefadan usulsuz transferden almadık mı biz
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 UEFA'dan alınan ceza hatalı mali bildirim, daha doğrusu yanlış beyan tarzı bir şeydendi. Transferden dolayı hiç ceza yemedik. Sadece mali konulardan transfer sınırı koyuldu. Birde işte şike davasında yargılanırken otomatik olarak almadılar ama o davadan sonuç çıkmadı yerelde, stad vs. varken ip ucundayken de Fiko'larda hiç ses çıkarmadı bizi silktiniz diye onun yerine üç maymunu oynayıp çekildiler aradan işte. UEFA da yerelde yargılanan takımı almam ben önlem olarak diyip almıyor zaten suçsuz olduğun kesinleşse bile sonradan o alınmama ile ilgili yaptırımda bulunduramıyorsun vs... Ben şahsen o süreçte suçlu veya suçsuz FB cephesinin duruşunu hep kıskandım yalan yok. Adamlar şike yapmış olsa bile tek bir cephede savunmasını yaptılar, direndiler öyle yada böyle bir süre. Sonra Aziz de sattı AKP-boy oldu ama olsun asdfsadfs Bizimkiler Pardon filmindeki gibi kanıtsız, desteksiz suçu direkt kabul edip çekildiler köşeye mal gibi. Bir kişide demedi ulan dünyanın hiçbir yerinde bu kadar mantıksız, salakça şeylerden dolayı insanlar suçlanmıyor diye. Usulsuz transfer görüşmesi yapıldı diyorlar, transfer görüşmesinin başladığı dönemde bizim IBB ile kupada eşleşeceğimiz bile belli değil ki bu resmi olarak da onaylanmış falan. Daha ilk maçlar bile oynanmamış mı neydi yarı finallerde hatta öyle bir dönemdi... Ama işte savunanın olmayınca...
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Adam var adan gibi... Atiba: "Bu sezon yoğun bir maç takvimimiz var. Bu yüzden biraz Milli Takıma ara vermek istediğimi açıkladım. Kulübüme odaklanmak istiyorum." Senin heykelini dikmezsek o da bizim ayibimiz
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 üşenmeyip gidip artık şu adamınformasını alıcam ya 2 senedir gidip alıcam sözde
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 cingeneye methiyeler duzulur, atibayi kimse iplemez. yazik lan
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Wrong Quaresma'nın Atiba'nın üzerine yürüdüğü hafta eksisozlukteki Quaresma ve Atiba başlıklarını okuyun. Quaresma'ya herkes akıll ol Atiba kırmızı çizgimiz diye yazarken, giydirirken Atiba başlığı altında tapınılıyordu, ki formsuz denilen şu sezonda. Ha bi de yazık demişken sizde bir alex vardı noldu ona? aziz maskeleri arkasına saklanmak yok ama, cevap isteriz.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Sezon başı kulüpten kaçmak isteyip takım bulamayan atiba lol
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 33 yaşında 8 günde 3 maça çıkıp 90 dakika orta sahada oynayan ve takımın en iyilerinden olan adam yerine sezonda maç başı 18 top kaybı yapan artisti baş tacı yapanların zeka seviyesi bellidir zaten. ki buradaki adam atiba, türkiye'deki en düzgün ve karakterli birkaç adamdan biridir. quaresma yancıları forumda da birkaç nadide örneği bulunan geri zekalı, ergen irisi ve trol olabilecek kapasitede bile olmayan türk taraftar profilinin beşiktaşlı versiyonları. bunları aklı başında hiç bir taraftar sallamıyor zaten kendileri eğleniyorlar ancak. siz de dikkate almayın derim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Yarın Beşiktaş ta kahvaltı falan yapicam mac 4teymis Maca gitmeyecek birisi varsa kombinesini atabilir bana
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Stringray said: quaresma yancıları forumda da birkaç nadide örneği bulunan Kim lan quaresma yancısı? Ben bilmiyom. Cidden. İsim verin dalga geççem.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 isim olarak vermedim abi. said: forumda da birkaç nadide örneği bulunan geri zekalı, ergen irisi ve trol olabilecek kapasitede bile olmayan türk taraftar profili bu tip taraftar tipi, takımı farketmiyor. bu tip taraftarın bjk'lileri işte, burada yok ama twitter'da binlercesi mevcut.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=heo9fLtpo6g
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Stringray said: isim olarak vermedim abi. said: forumda da birkaç nadide örneği bulunan geri zekalı, ergen irisi ve trol olabilecek kapasitede bile olmayan türk taraftar profili bu tip taraftar tipi, takımı farketmiyor. bu tip taraftarın bjk'lileri işte, burada yok ama twitter'da binlercesi mevcut. Kime neye kızdın anlamadım ama quaresma bu takımın önemli bir oyuncusu ve takımda olması olmamasından iyi. Atibayla kavga etmesi ya da bu sezonki performans düşüklüğü de bunu değiştirmiyor. Geçen sene hem klüp hem milli takım bazında oynadığı futbol ve kazandığı başarılar ortada. Kaç kere dedik renkli taraftarın ya da basının gazına gelmeyin. Kavga ettilerse barışırlar da.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Stringray said: isim olarak vermedim abi. said: forumda da birkaç nadide örneği bulunan geri zekalı, ergen irisi ve trol olabilecek kapasitede bile olmayan türk taraftar profili bu tip taraftar tipi, takımı farketmiyor. bu tip taraftarın bjk'lileri işte, burada yok ama twitter'da binlercesi mevcut. Tabii canım genele vurunca büssürü var hem de. Beşiktaşlı yakın bir arkadaşım Quaresma'yı seviyor diye arkadaş ortamında makara adamı haline geldi. Adam ne zaman futbolla ilgili ağzını açsa "Quaresma daha iyi ama dimi?" diye trollüyoruz. Ben forumda da var sandıydım. Tüh.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 quaresma'ya göre daha tapılası futbolcular geldi geçti bu takımdan. ilk döneminden beri yerleşmiş bir quaresma hayranlığı var, bizim halı saha turnuvasına quaresmaspor olarak katılan arkadaşlarımız falan vardı sdsafa adam cidden büyük yetenek saygı duymak gerek ama işte ego'su tavan olunca olmuyor, bir arkadaşım söylemişti ki haklı bence, takımda her zaman ondan daha kariyerli birine ihtiyaç var yoksa şımarıyor diye, geçen sene gomez o işi yapıyordu, şimdi kendisi bayrak adam, öyle olunca sıkıntı cıkıyor cok açık bu. işin kötü tarafı açık rotasyonunda öyle bir kalite eksikliği var ki, bu adama muhtacız da yani, allah korusun olc*y şahan falan oynuyor yoksa :( bu adam portekizde oynadığı bilinçle oynamadığı sürece yedek oturmalı takımda ama aras-kerim falan ondan da verimsiz atiba gibi oyuncular ise asıl işi yapar ama övgüyü şovmenler alır, işin doğası bu. yine de fanboi olanlar dışında takımdaki oyuncuların hakkını veren bilinçli bir kitle var ya (en azından inönü zamanında hep olmuştu), hatırlıyorum eskiden o maçın en iyi 3-4 oyuncusu maç kazanılsın kaybedilsin son 5dk falan alkışlanırdı, o yapılmıyor artık mesela
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 applev0dka said: adam cidden büyük yetenek saygı duymak gerek ama işte ego'su tavan olunca olmuyor, bir arkadaşım söylemişti ki haklı bence, takımda her zaman ondan daha kariyerli birine ihtiyaç var yoksa şımarıyor diye, geçen sene gomez o işi yapıyordu, şimdi kendisi bayrak adam, öyle olunca sıkıntı cıkıyor cok açık bu. şu ne kadar doğruymuş yahu hiç düşünmemiştim anlından öpmek lazım arkadaşını
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 http://twitter.com/altiparmakli/status/784820655057432581 Her şey 95 yılında böyle başladı.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 applev0dka said: bir arkadaşım söylemişti ki haklı bence, takımda her zaman ondan daha kariyerli birine ihtiyaç var yoksa şımarıyor diye, geçen sene gomez o işi yapıyordu, şimdi kendisi bayrak adam, öyle olunca sıkıntı cıkıyor cok açık bu. Hatalı görüş, bir önceki döneminde Almeida vardı yine böyleydi.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 said: BEŞİKTAŞ 11: Utku Yuvakuran - Beck, Rhodolfo, Atınç Nukan, Adriano - Necip, Atiba - Talisca, Tolgay, Kerim Frei - Ömer Şişmanoğlu İdeal stoper ikilimiz oynayacak, umarım kalıcı olurlar adsfasd Tolgay'ı iki kanatta da deneyecekmiş ŞG, eksikliğe çare düşünen adamın zaten aklına ilk gelebilecek mantıklı hareketti. Tolgay sol iç kanat, Talisca sağ kanat forvette denesin bi arada bakalım. Başakşehir'de tama yakın kadro ile çıkacakmış demişlerdi. Bayağı iyi test olacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 DarKRideR said: applev0dka said: bir arkadaşım söylemişti ki haklı bence, takımda her zaman ondan daha kariyerli birine ihtiyaç var yoksa şımarıyor diye, geçen sene gomez o işi yapıyordu, şimdi kendisi bayrak adam, öyle olunca sıkıntı cıkıyor cok açık bu. Hatalı görüş, bir önceki döneminde Almeida vardı yine böyleydi. Quaresma >>>>> almeida abi kariyer olarak
Öne çıkan mesajlar