Staddaydım, ilk yarı baskı var iş yoktu. Takım bildiğin pozisyona giremiyor. Geçen seneye göre hakikaten feci halde geriye gittik.
Adriano çok aksadı. Kırmızı riski de vardı. Şenol hoca çok bekledi çıkarmak için. Hayalkırıklığı
Caner early cross takılıyor kafasına göre. Vasat
Atiba geçen senenin gerisinde.
Tolgay ilk yarı iyiydi, sarı gördü, ikinci yarı pili bitti. Yalnız çok riskli oynuyor. Böyle oynamaya devam ederse yedirecek bir tane.
Talisca ilk yarı zaman zaman iyiydi, ikinci yarı kayboldu. İlk 10dk'da saçma sapan şut yerine Quaresmaya bıraksaydı keşke.
Quaresma yine kendine oynuyor.
Aboubakar çok kayboldu ikinci yarıda. Almeida pozisyona giriyor veya takım pozisyona sokuyordu o hayvan kaçırıyordu. Böyle bir futbol oynamıyoruz. Adamı şöyle rahat rahat bir pozisyona sokamadık. Kötü adam değil ama korkarım hem Talisca hem bu arkadaşta aşı tutmayacak.
Geçen seneki pas oyunu yok. Uzun oynuyoruz haybeye, duran toptan atıyoruz. Başka da bir olayımız kalmadı.
Şu anda Beşiktaş ligde favori falan değil bu futbolla ve kadroyla. GS iki adım önde.
Kalecileri zaten iyiydi. Eren ve Tolga aşıları da iyi tuttu, bu 3 mevkide de bizden iyiler. Bruma canavar gibi dönmüş, bizim kanatlar perişan halde. Kadro derinliği dar deniyor, daha Podolski ve De Jong katılacak, ayrıca geçen sene dar rotasyonla da şampiyon olunabileceğini gösterdi BEşiktaş.
Çok fantastik bir form yakalamazsak bu sene işimiz zor.
Ha bir de keşke Bilic'i kovarlarsa devre arasında Töre geri gelse. Kanatlara hareket gelir biraz.
Moral bozukluğu, karamsarlık falan denmiş ama inanılmaz derecede gerçekçi ve mantıksal bir gözlem.
Sene sonu gs-fb şampiyonluğu bjk taraftarının suratına tokat gibi çarpıp gerçekleri anlamasına yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu yorum bence de karamsar, fakat burada başarı gelince aniden summon olan polyanna'lara göre daha gerçekçi. Sol bek dışında Galatasaray'ın tüm pozisyonları hem nitelik hem nicelik olarak gayet yeterli sadece lig hedefi gözetildiğinde. Beşiktaş'ın zaten daha alternatifli ve geniş bir kadrosu olması beklenen bir durum CL'yi de eklediğinizde, Talisca ve Aboubakkar potansiyellerini düzenli yansıttığı zaman daha objektif değerlendirebiliriz, fakat sakatlarımız da döndüğü zaman kağıt üzerinde bir üstünlüğü söz konusu değil Beşiktaş'ın.
Öne çıkan mesajlar