Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Valla ben kardeşime kitleyeceğim gibi duruyor o yüzden gidiyorum asdfads
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 kiev maçına şu 11 ile çıkmalıyız. artık şu 11'i oturtmak gerek çünkü cılkı çıktı olayın. fabri beck - marcelo - tosic - adriano olcay - gökhan inler - atiba - caner talisca aboubakar bu kadro avrupa maçları ve derbilerde de sahada olmalı. rhodolfo forma girince marcelo yerine oynamalı. keza gg sakatlığından tamamen kurtulursa beck yerine oynamalı. hamle oyuncuları cenk, q7 ve oğuzhan. diğer tr maçlarında şu kadroya dönülmeli fabri gg - marcelo - tosic - caner ömer - atiba - oğuzhan - kerim talisca aboubakar hamle oyuncuları cenk, q7 ve olcay. aras artık kazanılmalı ve türkiye'de kerim ile beraber değişmeli oynamalı. q7 birkaç maç kızağa alınmalı ve sonrasında çok nadir, küsmemesi için arada 11 oynatılmalı. gökhan inler atiba ile değişimli oynamalı, ikisi de zor maçlara yorgun çıkmamalı. keza adriano zor maçlara saklanmalı ve caner'in yorulduğu ya da kart görebileceği - cezalı olduğu durumlarda direk oynamalı. bugün fiko başkan west ham'ın epl maçını izlemiş. anlaşmayı tam bilmiyorum ama töre geri dönerse sezon arası baya iyi olur. geçen sene yarısından itibaren aklı oradaydı, şimdi hevesini almış şekilde yardırabilir gayet. west ham o kadar kötü ki bjk'de bile kendisini daha iyi gösterecek durumda şu an.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 GG bitmiş adam ya. O ne hal öyle. Fena kilitlediler bir de 3+1 sene
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 adam sakat olduğunu saklamıyor zaten, yedekliği de sorun etmiyor. ne olduğu bilerek alındı. şahsen ben ne yapacağı %95 ihtimalle tahmin edilebilen programlanmış şekilde top oynayan beck yerine hücumdan dönerken şok pres yapabilen, top kapabilen, ayağı düzgün olan, oyunu karşı kanada yıkabilen, çizgiye inip orta yapabilen gg'yi tercih ederim. bir önceki lig maçında bunları yaptı ve gayet iyi de oynadı.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 3+1 değil direkt 4 sene. menajerlik ücreti almamışlar onun yerine 1 sene kitleyerek oradan götürecek tahminen. nitekim menajerlik ücreti 500k iken normalde 1.650k yıllık Gökhan alacak. Dünyanın hiçbir yerinde dört yıl sözleşme alıp, dördüncü yıl 1.650 vermezlerdi ona, yarısını yine verse Ahmet Bulut'a sırf bunu aldı diye her şekilde win-win olacaklar ki tahminen öyle bir olay döndü. Çünkü benim kulüpte görüştüğüm arkadaşlar bile 3 yıllık imzaladık prensipte falan diyorlardı. Son imza atıldığında millet 4'ü görünce şaşırdı komple. resmi duyuruların hiçbirinde menajerlik ücreti de yok vs... Neyse ben ilk günde dedim. 2 sene FB'deki gibi oynasın minimum miktarda sakatlanıp parasını zaten çıkarır, gerisinde takımda ikon olsun yeterli. Beck ile yıllarca yedekleme değilde oraya gelecek bi gence de yol göstersin yeter vs...
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 adriado-caner kanadına katılmıyorum neden katılmıyorum söyleyeyim. caner zaten öyle çizgiye ineyim orta açayım adamı değil, 10 tane orta açıyorsa 8 tanesi ceza sahası gerisinden açılan ortalar, önde oynadığı zaman da o bölgelerden açıyor, öyle quaresma falan gibi sıfıra inme çabasında olan birisi değil, haliyle orda rakip bekin işini kolaylaştırıyor. bence caner bek oynadığında önde oynadığından cok daha tehlikeli bir futbolcu oluyor, benim gördüğüm bu en azından. quaresma konusunda da, evet bencil, evet top eziyor, evet bazen hırsı kendine zarar veriyor ama adam pure yetenek, bunu takım için kullandığı zaman (geçen sene ligin 2. yarısı) ne kadar faydalı olduğu görüldü. suan tekrar 1-2 maç yedekten girip sonra tekrar 11e egoları törpülenmiş olarak gelmeli. cunku durup durup 1 bacak arası ile adam geçip forvetin kafasına topu indirecek yeteneği var, yeterki kendisi için değil, takım için oynamaya başlasın tekrar, bu konuda avrupa şampiyonası kötü oldu. o yüzden kendisi bile ne oynadığını bilmeyen bir halta yaramayan olcay yerine quaresmayı yazmayı tercih ederim oraya. beck gg konusuna gelelim şimdi. beck dediğin adam hucumda sıfır, o kadar sıfır ki, benfica maçında önünde oynayan quaresmayı delirtti, adam sol kanada geçti sonra, önündeki oyuncuyu kaçırmaktan aciz, 10 metreye düzgün top atamıyor. orta kalitesi oldukça düşük,sadece savunması iyi diye beck 11 oynamaz bu takımda GG'nin önünde kusura bakmayın. gg'nin tempo sorunu var ben aşacağını düşünüyorum, 2-3 üst üste sprintten sonra aktif dinlenmeye alıyor kendini tam hazır olmadığı için. kaldı ki öyle söylendiği kadar savunması zayıf bir adam değil, geçen sene beck'in döküldüğü kaç tane maç bulurum 10dk özetlere baksam, kasımpaşa maçı ilk akla gelen mesela. arkasına cok kolay adam kaçırıyor. gg hucumdaki etkisinin yanında dönerken kaptığı toplarda da beck'in önünde,herşeyi geçtim duran top savunmasında ilah bir adam gg, sağ bek oynamasına rağmen sol kanadımızdan kullanılan atışlarda en önde olup sürekli top karşılıyor, ön direkte hep başarılı, derbide ozzy yerinde gg ön direkte olsa o salak golü yemeyebilirdik. tosic şuan top performasını sergiliyor ama işte kendi maksimumu bile maç başına 2 kritik hata yapıyor. devre arası oraya sol stoper şart, keşke rhodolfo reyiz sol stoper olsa marcelo-rhodolfo tandemi en kaliteli alternatifler ama 2 sağ stoperle oynamak sıkıtnı işte kalede fabri konusunda şüphe olduğunu düşünmüyorum, tolga olsa josue pozisyonu goldü, josue topu kontrol ettiğinde fabri çoktan gelmişti yanına. şenol hocanın 4-2-3-1 den vazgeçip 4-4-1-1 e dönmeyecek bir laz inadına sahip olduğunu da hesaba katarsak. fabri gg-marcelo-tosic-caner ---inler(atiba)-ozzy--- quaresma--talisca--adriano ---aboubakar--- en ideal 11 gibi duruyor. özellikle full kapanan 1 tane top bulursak kontraya çıkarız onda da bok gibi vuran forvetimizin düzgün vuracağı tutarsa gol atarız diye oynayan anadolu takımlarına karşı göbekte atiba-inler yapmaya gerek yok. hucuma katkısı, topu uzun ve isabetli oynaması sebebiyle inler 1 adım önde bence atibaya göre. keşke talisca kanatta verimli olabilen bir oyuncu olsa (o zaman bonservisi 50m olur gerçi) da söyle adam gibi 4-4-2 oynasak (hatta 2m a devre arasında sosa'yı geri alıp bunu diamond şeklinde yapsak :( ) aboubakar hava toplarında cidden cok etkili, cenk ile yan yana baya faydalı olurlar fabri gg-marcelo-tosic-caner ------inler-ozzy--- quaresma---------talisca ------cenk-aboubakar---- 4-2-3-1 taktiğini çıkartanın abv
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 adriano ilerde oynamak için çok ağır. GS maçında bir sahne vardı, caner ortaya yakın topla gidiyor. adriano'nun boş kulvarda koşu yapmasını bekliyor. izlerken ağlamak istedim. artık 11 belirlerken ilk yapılması gerekilen şey önce talisca'yı tahtaya yazmak. öyle yedek bırakayım, hamle yapayım falan yok. bitsin lütfen. ikinci yapması gereken şey de inler atiba yanyana yazmamak. denenecek bir hali kalmadı o senaryonun. GG bariz kötü. öte yandan beck'i geri pasla atak sonlandırırken görmekten de bıktım açıkçası.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 aynen abi beck ileri oynamayı beceremeyeceğini, pası isabetli atamayacağını bildiği için sürekli geri oynuyor,(alman adam sonucta işi biliyor sdasfsa) cok sakin maç izleyen birisiyim, benfica maçında taşı toprağı sevesim geldi beck'i izlerken. gg'nin ölüsü bile >> beck adriano'nun ağırlığı konusunda bilmiyorm açıkcası öyle rahatsız edici ağır gelmedi bana, daha önceki maçlarda uzun uzun adamla koşup topu kapıp tekrar koşup hucama çıktığı pozisyonlar falan oldu, o da bir sakatlık geçirdi 2 hafta önce onu da hesaba katmak gerek, ama her türlü caner geride daha verimli ya, adriano içeri girer, şut atar falan ama caner daha geriden orta yapmayı seviyor ki cok da iyi yaptığı şey. hoca orta sahada her boku denedi. bir tek ozzy-atiba(inler) arkada önde talisca formasyonunu denemedi, onu da denese görecek de işte...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Beck gayet ileri oynuyor ya, dengeli evet hücum yönü kuvvetli değilde öyle silinecek adam değil. Şok pres harici ve hücumda daha seri olması dışında GG'den çok farkı olan bir adam değil. GG'de eski GG değil onu da hesap etmek gerek gerçi. Beck'i veya GG'yi yargılarken önündeki adamı da hesaba katın. Savunmaya hiç gelmeyen adama oynatıp, kaptırdığı topun savunmasını geri yapacağına akıllı olduğundan gelişim ihtimali olmayan pozisyonlarda pas vermekten kaçınıyor. Aynısını GG'de yaptı defalarca ortaya döndü vs... Her bek, önündeki adam kadar kalitelidir. Beck'te GG'de önünde Quaresma ile oynadığı sürece rezil kepaze olacaklar kaçarı yok. Ters kanatta Olcay'la oynayan her adam düşük kalitesine rağmen kariyer sezonu geçirdi BJK'de resmen. Her gelen hocanın değişilmezi oldu adam. Onun sebebi de bu işte, bekin yükünü azaltması ve takımın setlerinde kilit görev görmesi. Ömer bu yüzden önemli işte Quaresma'yı kesip koy onu adam savunmasını da yapsın içeri kat edip GG'ye ya da Beck'e yol açsın içeri kestirsin vs... Top tutsun yüklerini azaltsın. Quaresma 3 hareket çekecek diye her maç takım en az 3-4 kontra yiyor onun yüzünden. Bu maçta da ebemize atladı Quaresma yine... Quaresma seviciliği bitti anda BJK'de takım 1 seviye daha atlayacak. Zaten en büyük eşikte o olacak geçen sene olduğu gibi...
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 abi en basitinden GG orta sahanın 6-7 metre ilerisinden ceza sahası köşesine doğru sol bekin üstünden quaresmanın önüne top bırakabiliyor, deniyor en kötüsü, beck bunları denemiyor, quaresma koşuyor, beck inler ya da atiba ile oynuyor. gg ile quaresma ufak ufak anlaşmaya başladılar yine iyi toplar alıyor quaresma, ki o adam önüne doğru istiyor topu o zaman etkili oluyor. şu takımın ilacı o kadar belli ki ya. quaresma 2 maçlık yedeğe çekilip egosu törpülenecek. ozzy gerçek pozisyona atiba-inlerden biri yedeğe, talisca 10 numaraya, gg de form kazancak
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Neden bu kadar kasiyoz ya, don 4-4-2ye yardir amk
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 bu futbolcularla zaten 4231 yalan, oğuzhan da talisca da 10 numara oynayamıyor net şekilde. talisca secondary striker oynayacak ve takım 4411 oynayacak en sonunda başka bir yolu yok işin. talisca kanatta vs de olmuyor zaten benfica bu yüzden verdi bize bu adamı diye düşünüyorum artık. quaresma arkasındaki beki heba ediyor kesinlikle katılıyorum zaten bu nedenle yalnızca hamle oyuncusu olarak ikinci yarının ortasından itibaren oyuna dahil olmalı. rakibin kanatları yorulduktan sonra girmeli oyuna. zaten yaşı 32 oldu, bu adam açık oyuncusu yahu. çok ağlarsa içerideki antep'e, kasımpaşa'ya 11 başlasın işte. bundan sonraki kritik nokta inler ve atiba'nın avrupa maçları ve derbiler harici 11 başlamaması birlikte. inler atiba 50 maç yapmasın diye alınmadı mı, ligde neden birlikte oynuyorlar anlam veremiyorum. caner adriano birlikte oynadığı sürece harika bir sol hattımız oluyor açıkçası hangisinin önde, hangisinin bek olarak oynadığı pek önemli de değil. mümkünse ikisinin beraber oynaması iyi ancak caner'in maç kaçırma olasılığı yüksek ve adriano'nun sakatlık / kondisyon durumunu çok iyi bilmiyoruz bu nedenle değişimli oynayabilirler türkiye'de ama avrupa maçlarında ikisini de sahada görebilecek şekilde planlama yapılmalı. bu şekilde oğuzhan avrupa maçlarına 11 başlayamıyor evet ama yine ikinci devrede atiba - inler'den biri ile değişebilir gayet. keza aynı şekilde her maçta ilerde sıkışınca cenk dahil olabilir kanat forvet yerine ya da aboubakar yerine. bir iki yıl daha kenardan gelmesi lazım bence halen 11 forveti değil kendisi.
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 3 yıl aradan sonra inönüye gittim sonunda. stad güzel ama bi kutu gibi yerin eksikliği, bilet fiyatlarının hitap ettiği kitle passokart gibi sebeplerden ötürü gelen insanların taraftardan çok seyirci ağırlıklı olduğunu gördüm. ha bu yanlış bişeymi? klüp menfaatleri bu dönem için bunu gerektiriyosa değil tabiki. ama birileri para kazanıcak diye gerçek taraftarın staddan dışlanması, tribününde endüstriyel futbola yenilmesi demek, bunuda çok yanlış buluyorum.. önceden mesela kapalıya zirilyon paranda olsa kapalıya bilet bulamazdın, bağrıcak olan adama öncelik verilirdi.. neyse zaten gördüğüm kadarıyla bütün ülkenin piskolojisi bozuk durumda, buda zamanla düzelir inş
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Dünya üzerinde bizim kadar 442 romantizmi yapan başka bir taraftar/millet yoktur herhalde. 442'de orta sahada zaten -1 adamsın. Quaresmayla bu -2'ye dönüşüyor. Geçiniz.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2406922.html Güzel yazı okuyun asdfsd
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 adrianonun resmi vardi degistirmisler mi fsds
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben fark ettiğimden beri böyle, bizim Adriano muydu sdfsadsdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Şu gs maçınca GG yerine Beck olsa oyunu rakip sahaya böyle yıkamazdık, adam rakipten dönen toplara yerinde basıyor, alıyo, düzgün kullanıyo. Her şekilde Beck'ten iyi. Beck de o bölgenin güvenilir yedeği olur ki GGnin maç sayısı çko yüksek olamayacağından kadroda olması çok faydalı. Caner açık olmaz, sebebi de yazılmış zaten. Orta saha çizgisinden içeri top şişiriyor çünkü. Yani o alışkanlığı kırması lazım, bizim oyun akışımızı bozuyor şu an. Adriano daha iyi, daha yetenekli ama daha ağır ve kuvvetsiz. Ben ŞGnin Atiba/Ozzy ikilisine dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Q7 yedeğe çekilmeli, kafa olarak euro16dan dönememiş gibi. Olcay da bu şekilde faydalı olabilir. Olcay sol, Ömer/Aras sağ açık denemekte fayda var. Ayrıca Talişka ile Oğuzhan'ı da aynı anda sahada görmüş oluruz. Ayrıca İnler de devamlı uzun oynamaya çalışıyor, o da ritmi bozanlardan. Töre dönerse çok faydalı olacağını düşünüyorum, artık kafasını verebilir oyuna. Kerim de gönderilebilir, en ümitli olan bendim ama artık olmayacak demek ki.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 olcay sakatlansa da kurtulsak yaaa heycanla bekliom onu
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 said: I started taking more responsibility nope.
Öne çıkan mesajlar