Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

dsmartta yok diğerlerini bilmiyorum. bjk tv internetten hd çok başarılı takılmadan yüksek kaliteli. bilgisayarı tv'ye bağladım on numara.

abi link versene izleyek ? Ticari maç değil sonuçta, sıkıntı çıkmaz
Mesaj tarihi:
Gökhan bayağı bayağı sağlıklı ve formda gelmiş cidden, ben de hiç beklemiyordum. Lige yayabilirse bu performansını zaten orta sahada zerre sıkıntımız kalmaz. Ekstra yevmiyeye Afrika kupasına bile gidebilir Atiba isterse sadfsd

Atınç'a inanılmaz bi özgüven vermiş. Bayağı belli oluyor. O da bıraktığının çok üstündeydi. sadece defansif müdahale değil birkaç pozisyonda oyun kurarken ki kararları vs. 10 numaraydı. Rhodolfo - Atınç tandemi olur gibi duruyor şimdilik bakalım.
Mesaj tarihi:
Bu arada sadece İnler değil, GG de bayağı sağlıklı ve formdaydı. İyi hazırlamışlar belli. Ne kadar sağlıklı kalabilir bilinmez ama bu formunu devam ettirdiği sürece bayağı iş yapar. Özellikle kaybettiği ve takımın kaybettiği toplarda kanatta yaptığı ani baskı ile rakipten kaptığı ya da kaybettirdiği toplarla bu takımla harika kontralar yakalayabiliriz.

Beck savunmada daha çok güven veriyor mesela ama bunu yapamıyordu. Kademede karşılamayı tercih ediyordu daha çok, GG'nin hücum presleri ciddi anlamda fark yaratıyor ki bence tek artısı da o zaten asdfds

Bakalım. Hazırlık maçı tabii abartmaya gerek yok ama her şey 10 numaraydı resmen. Tolga'nın 18'de bile olmaması belki de gözümüzü parlattı asdfsd
Mesaj tarihi:
GG duran top savunmasında god tier, hucum bindirmeleri cok etkili
Caner için yazacak biseyim yok tek kelimeyle mükemmel
Rhodolfo iyi dönmüş guven veriyor marcelo ile
Atinc pozisyon almayi öğrenmiş
Adriano cok yetenekli ama kesik kesik oynuyor daha alisamamis takima
Inler atibadan fazla forma giyerse sasirmam.
Tolgay cok pas hatasi yapıyor eksikleri var hala
Taliscanin oyunun yönünü değiştirme becerisi hücum pressi cok iyi. Ayaklari cidden kaliteli.
Kerim ve necip vasat bu takimda forma sansi bulamazlar.
Omer iyi bir yedek olur. Biraz savruk oynuyor ama hücum pressi etkili onun da
Aboubakar 30 tane atar 10 ustu asist yapar indirdiği toplarla

Canli izledikten sonra takimla ilgili yorumlarım bunlar.
Ozellikle kanatlarda cok iyiyiz
Mesaj tarihi:
bliksem said:

abi işten kafamı kaldıramadım takım harbi iyi oynadı mı lan

evet güzel hareketler falan da vardı https://twitter.com/tribunbesiktas/status/772123070387654661

maşallah diyelim nazar değmesin.
Mesaj tarihi:
bu arada şenol hoca'yı da tebrik etmek gerek. hiç tereddütsüz oyununu değiştirdi takımın. bu sene kanatlardan çok geleceğiz belli oldu. sosa'nın gidişini pek aramayız gibi bu yüzden eğer talisca topsuz oyunda kesinti yapmazsa. ha gomez olaydı şu sistemde efsane olacaktı neyse artık.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

bu arada şenol hoca'yı da tebrik etmek gerek. hiç tereddütsüz oyununu değiştirdi takımın. bu sene kanatlardan çok geleceğiz belli oldu. sosa'nın gidişini pek aramayız gibi bu yüzden eğer talisca topsuz oyunda kesinti yapmazsa. ha gomez olaydı şu sistemde efsane olacaktı neyse artık.
süper yorum katılıyorm
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...