RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Beyler uydu ve kablo tv var bende, izleyemiyom mu
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 dsmartta yok diğerlerini bilmiyorum. bjk tv internetten hd çok başarılı takılmadan yüksek kaliteli. bilgisayarı tv'ye bağladım on numara.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Stringray said: dsmartta yok diğerlerini bilmiyorum. bjk tv internetten hd çok başarılı takılmadan yüksek kaliteli. bilgisayarı tv'ye bağladım on numara. abi link versene izleyek ? Ticari maç değil sonuçta, sıkıntı çıkmaz
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Ohhahahahahahah caner'in asisti inanilmazzz
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Beklediğimden cok daha iyi Gökhan inler
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Caner ile ilgili yorum yapmak isteyen ? Sdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Gökhan bayağı bayağı sağlıklı ve formda gelmiş cidden, ben de hiç beklemiyordum. Lige yayabilirse bu performansını zaten orta sahada zerre sıkıntımız kalmaz. Ekstra yevmiyeye Afrika kupasına bile gidebilir Atiba isterse sadfsd Atınç'a inanılmaz bi özgüven vermiş. Bayağı belli oluyor. O da bıraktığının çok üstündeydi. sadece defansif müdahale değil birkaç pozisyonda oyun kurarken ki kararları vs. 10 numaraydı. Rhodolfo - Atınç tandemi olur gibi duruyor şimdilik bakalım.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 besiktas bu sene acik ara sampiyon o belli oldu..
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bu arada sadece İnler değil, GG de bayağı sağlıklı ve formdaydı. İyi hazırlamışlar belli. Ne kadar sağlıklı kalabilir bilinmez ama bu formunu devam ettirdiği sürece bayağı iş yapar. Özellikle kaybettiği ve takımın kaybettiği toplarda kanatta yaptığı ani baskı ile rakipten kaptığı ya da kaybettirdiği toplarla bu takımla harika kontralar yakalayabiliriz. Beck savunmada daha çok güven veriyor mesela ama bunu yapamıyordu. Kademede karşılamayı tercih ediyordu daha çok, GG'nin hücum presleri ciddi anlamda fark yaratıyor ki bence tek artısı da o zaten asdfds Bakalım. Hazırlık maçı tabii abartmaya gerek yok ama her şey 10 numaraydı resmen. Tolga'nın 18'de bile olmaması belki de gözümüzü parlattı asdfsd
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 5-0 a gidiyomus lan mac. Olm ne gazla oynamis takim
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 GG duran top savunmasında god tier, hucum bindirmeleri cok etkili Caner için yazacak biseyim yok tek kelimeyle mükemmel Rhodolfo iyi dönmüş guven veriyor marcelo ile Atinc pozisyon almayi öğrenmiş Adriano cok yetenekli ama kesik kesik oynuyor daha alisamamis takima Inler atibadan fazla forma giyerse sasirmam. Tolgay cok pas hatasi yapıyor eksikleri var hala Taliscanin oyunun yönünü değiştirme becerisi hücum pressi cok iyi. Ayaklari cidden kaliteli. Kerim ve necip vasat bu takimda forma sansi bulamazlar. Omer iyi bir yedek olur. Biraz savruk oynuyor ama hücum pressi etkili onun da Aboubakar 30 tane atar 10 ustu asist yapar indirdiği toplarla Canli izledikten sonra takimla ilgili yorumlarım bunlar. Ozellikle kanatlarda cok iyiyiz
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 abi işten kafamı kaldıramadım takım harbi iyi oynadı mı lan
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 talisca topsuz oyunda pek yok yalnız
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bliksem said: abi işten kafamı kaldıramadım takım harbi iyi oynadı mı lan evet güzel hareketler falan da vardı https://twitter.com/tribunbesiktas/status/772123070387654661 maşallah diyelim nazar değmesin.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 oha cruyff turn yapmış aboubakar da kobrayı salmış galiba
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Olm gollerinizledim, iki posta asilasim geldi.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bi de bu caner nasil dolmus lan, herif isyan patlamasi yasayacak bu sene heralde
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 http://twitter.com/BesiktasFacts/status/772123585754300416 Caner'in çalımının olayı şurada daha net belli oluyor. Çok klas hareketti.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 su forvet biraz cevval ciksin 80 90 golu zorlar takim..
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bu arada şenol hoca'yı da tebrik etmek gerek. hiç tereddütsüz oyununu değiştirdi takımın. bu sene kanatlardan çok geleceğiz belli oldu. sosa'nın gidişini pek aramayız gibi bu yüzden eğer talisca topsuz oyunda kesinti yapmazsa. ha gomez olaydı şu sistemde efsane olacaktı neyse artık.
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Stringray said: bu arada şenol hoca'yı da tebrik etmek gerek. hiç tereddütsüz oyununu değiştirdi takımın. bu sene kanatlardan çok geleceğiz belli oldu. sosa'nın gidişini pek aramayız gibi bu yüzden eğer talisca topsuz oyunda kesinti yapmazsa. ha gomez olaydı şu sistemde efsane olacaktı neyse artık.süper yorum katılıyorm
Öne çıkan mesajlar