Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ha bir de atınç olayı şeymiş. ragnick bırakmıştı td'liği yeni bi eleman gelmişti. sportif direktör zaten halen ragnick, çok istemesine rağmen kalmasını eleman benim sistemde olmaz vs. seri adam lazım demiş. yedek olacak, az oynatırım kupada falan demiş. ragnick'te zorlamamış ama kabul görmemiş. zaten transfer dönemi bitmeden ragnick onu başka bi red bull takımına alacakmış ama ahmet bulut'un vs. haberi olunca durumdan bjk devreye giriyor ve geri bağlanıyor. atınç için yeni hoca orada olduğu sürece Leipzig de bi gelecek yok deniyor. ben o olayları kaçırmışım :( Çok yazık oldu da umarım 1 senedeki idman kalitesi ile burada fark yaratabilir. Üstüne koyup geri dönmesini ve daha prestijli bir avrupa takımına transfer olmasını vs. çok isterim.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 inlere 3 sezon yılda 2m vermek asds 2018-2019 de 35 yaşında oluyo ahuahaha
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fistan said: inlere 3 sezon yılda 2m vermek asds 2018-2019 de 35 yaşında oluyo ahuahaha http://media-cdn.t24.com.tr/media/stories/2015/07/page_van-persie-saglik-kontrolunden-gecti_351984554.jpg 4.9 milyon euro
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 formadan verdik parasını onun sen sıkıntı yapma
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fistan said: formadan verdik parasını onun sen sıkıntı yapma şu dünyanın en büyük yalanı ya, adidas kulupten fazla kazanıyor 1 formada
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fistan said: inlere 3 sezon yılda 2m vermek asds 2018-2019 de 35 yaşında oluyo ahuahaha geçen sayfada da 3 değil 2+1 2m değil 1.8m yazdık ama anlamak işine gelmediyse demek hala gözyaşlarını dökecek yer arıyorsun
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 zaten öyle olmasa aziz yildirim gidip de FORMAMIZI KENDİMİZ ÜRETİYORUZ demezdi yıllar önce. gerçi o da apayrı bir fiyaskoydu da yandex falan gibi. allah hepinizi aziz yıldırım'dan kurtarsın fenerli arkadaşlar. bunu buraya yazıyorum çünkü kendi başlığınızdan çok buradasınız gördüğümüz üzere.
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mrlee said: Fistan said: inlere 3 sezon yılda 2m vermek asds 2018-2019 de 35 yaşında oluyo ahuahaha http://media-cdn.t24.com.tr/media/stories/2015/07/page_van-persie-saglik-kontrolunden-gecti_351984554.jpg 4.9 milyon euro Van Persie 5 vermek var , gokhana 2 vermek var , sosaya 2-2.5 verememek var.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 forma alarak parasını ödedikleri RvP de, Beşiktaş'ın bedava'ya anlaştığı RvP, gidip 5.5m euro bonservis verdiler, onun için kaç forma aldı fistan acaba sdasfsaf
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 formayı kendi üretse kazanır da gerek yok o operasyonun altına girmeye. adidas'tan toptan aldıkları forma parası zaten yine denkliyordur geliri. karlı iş olsa bütün kulüpler öyle yapardı sdfsd forma satışından kazanılacak para rekor satışlarda bile maks 1.5 milyon euro falandı yanılmıyorsam. O da böyle Drogba kırmıştı mesela yanılmıyorsam. biz de quaresma zamanında 1.2 milyon euro mu ne kazandırmıştı. vardı böyle adamlarda para çıkartmaz. edit: Nike için 4 yıl önce TR'deki forma üreticilerinden biriyle konuşmuştum. eleman sektörde olduğumdan biliyorum demişti de GS forması üzerinden gitmişti. Maliyeti üst-alt takımın 19TL, firmanın kulüpten aldığı 49TL demişti. Kulüp ana distribütöre ki GSStore demişti işte eleman bana 79TL'ye veriyor. Forma o dönem 100TL'ye satılıyordu sanırım işte gerisi de storelara kar kalıyor demişti. rakamlar aşağı yukarı böyledir halen, adidas'ta falanda.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 internetten arama yapınca robben geleceğine inanan insanlar bunlar, forma alınca rvp'nin parasını çıkardıklarını da düşünüyor olabilirler şaşırmam. üç beş demeyelim tıklayalım abi, robben için abi, nolur abi, 1 milyon tık abi.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 onda da işin mantıksal yönünü geçtik, FFP yüzünden bile hiçbir şekilde öyle para kazanılamayacağını söylemiştim burada da DARK YİNE WOT RERÖRERÖ olmuştuk. 1 tam sezon değil, 5 ayda mı ne patlamıştı Yandex olayı ASDSDADSA Spor dünyasında çok büyük paralar dönüyor ama para kolay kazanılamıyor. Eğer para o kadar kolay kazanılsaydı Arap şeyhleri falan futbolda cirit atamazlardı. FFP gibi bir dengeleyici sisteme gerek kalmazdı. Önce olayı kavramak gerekiyor.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 DarKRideR said: formayı kendi üretse kazanır da gerek yok o operasyonun altına girmeye. adidas'tan toptan aldıkları forma parası zaten yine denkliyordur geliri. karlı iş olsa bütün kulüpler öyle yapardı sdfsd forma satışından kazanılacak para rekor satışlarda bile maks 1.5 milyon euro falandı yanılmıyorsam. O da böyle Drogba kırmıştı mesela yanılmıyorsam. biz de quaresma zamanında 1.2 milyon euro mu ne kazandırmıştı. vardı böyle adamlarda para çıkartmaz. edit: Nike için 4 yıl önce TR'deki forma üreticilerinden biriyle konuşmuştum. eleman sektörde olduğumdan biliyorum demişti de GS forması üzerinden gitmişti. Maliyeti üst-alt takımın 19TL, firmanın kulüpten aldığı 49TL demişti. Kulüp ana distribütöre ki GSStore demişti işte eleman bana 79TL'ye veriyor. Forma o dönem 100TL'ye satılıyordu sanırım işte gerisi de storelara kar kalıyor demişti. rakamlar aşağı yukarı böyledir halen, adidas'ta falanda. Gassaray i niye örnek veriyosun abi adamlardaki ticaret kafasını biliyoruz bileklikte verilen paylar falan :p
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 forma satisi ile futbolcu ucreti karsilanmaz..
Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ille tekstil baltası koyduracaksınız yine
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 applev0dka said: Fistan said: inlere 3 sezon yılda 2m vermek asds 2018-2019 de 35 yaşında oluyo ahuahaha geçen sayfada da 3 değil 2+1 2m değil 1.8m yazdık ama anlamak işine gelmediyse demek hala gözyaşlarını dökecek yer arıyorsun 2+1 3 ediyo 2.05 1.9 1.8 falan da ortalama 2 ediyor derdin 100k euro ise onu 1.9 diye değiştir farketmez ehu ağlama selpak yetistiremiyoruz sana :d
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 forma muhasebesini de yaptıgınız icin tesekkurler arkadaslar kulube iletiyorum
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 o zaman kadro yazalım. 01. Club-Trained (1): Necip Uysal 02. Club-Trained (2): Atınç Nukan 03. Club-Trained (3): Fatih Aksoy 04. Club-Trained (4): Eslem Öztürk 05. Association-Trained (1): Tolga Zengin 06. Association-Trained (2): Utku Yuvakuran 07. Association-Trained (3): Gökhan Gönül 08. Association-Trained (4): Caner Erkin 09. Fabricio Agosto 10. Rhodolfo 11. Marcelo 12. Dusko Tosic 13. Adriano 14. Gökhan İnler 15. Atiba Hutchinson 16. Talisca 17. Oğuzhan Özyakup 18. Olcay Şahan 19. Ricardo Quaresma 20. Kerim Frei 21. Tolgay Arslan 22. Cenk Tosun 23. Aboubakar Liste dışı (TR'de oynayabilenler) Aras Özbiliz, Andreas Beck, Ömer Şişmanoğlu. lig / iç saha dizilişi ------------fabri------------- -----rhodolfo---marcelo------- gg---------------------adriano ------------atiba------------- ----oğuzhan-------talisca----- q7-----------------------olcay ----------aboubakar----------- yedek / reserve diziliş ------------tolga------------- -----tosiç--------atınç------- beck---------------------caner ------inler------tolgay------- aras---------------------kerim ------cenk--------ömer-------- şl defansif diziliş ------------fabri------------- -----rhodolfo---marcelo------- gg----------atiba--------caner ----oğuzhan--------inler------ olcay------------------adriano ----------aboubakar-----------
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 yok bizde kaldı. eto'o ya karşılık kiralanması söz konusuydu o iş yatınca kaldı takımda.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 İç,dış ve şl de hatta yedek takımda bile kaleye tolgayı koyar.hep birlikte o ekşimiş suratı izleriz.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Yedek kadro 5 hafta kala şampiyon olur
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 deme abi deme olan var olmayan var kıskanırlar
Öne çıkan mesajlar