Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
semih kaya nedir ya sdfsdf kendi taraftarları dalga geçiyor adamla tüm gün. tamam marcelo'yu pek beğenmedik ama semih kaya denilen adamdan birkaç gömlek üstün.

şl seviyesinde en az 25 maç oynamış, klası tartışmaya kapalı bir stoper lazım bize. boş transfer yapacaklarına pas geçsinler bu dönemi ocak'ta bakılır.
Mesaj tarihi:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/555466

caner

1 yıl bedelsiz kiralık
opsiyon 1m
opsiyon alınırsa +3 yıl
yıllık 1,75m + 4k euro maç başı

9m değerinde adamı beleş aldık neredeyse sdfsdf
köybaşı ile aynı paraya oynuyor :)
fb 900k da imza parası verdi sdfsdfsdf
Mesaj tarihi:
cebinden de intere 750bin euro vermiş, anlaşma sağlansın diye biyerde okudum ama doğrulundan emin deilim

+marcelo hızlı deil bence, tecrübeli ve hava toplarında iyi okadar
Mesaj tarihi:
Stringray said:

9m değerinde adamı beleş aldık neredeyse sdfsdf
köybaşı ile aynı paraya oynuyor :)

bir sey gercek olamayacak kadar iyi ve guzelse muhtemelen gercek degildir..o yuzden aa evet almissinizdir..
Mesaj tarihi:
Gökhan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre oyuncuya,

2016-2017 sezonunda 2.052.000 Avro,

2017-2018 sezonunda 1.800.000 Avro, garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya

2018-2019 sezonunda 1.926.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.
Mesaj tarihi:
2016-2017 sezonunda 2.052.000 Avro,
2017-2018 sezonunda 1.800.000 Avro, garanti ücreti ödenecektir.
Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya
2018-2019 sezonunda 1.926.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

inler'de menajer sıkıntısı var denmişti, sözleşmesi geç kaldı. menajere %14 vermişiz (252k) bu da normal bonservissiz geldiği düşünüldüğünde. 1,8m'dan gidiyor bizim sözleşmeler çoğunlukla, son sezona da %7 enflasyon zammı konulmuş resmen sdfsdfsdf.

dark iyi adamdır diyordu, şl'de de atiba - inler - oğuzhan olarak oynayacaksak rakam fena değil. sessiz sedasız transferler iyi çıkıyor genelde bakıcaz artık duruma.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

marceloyu hayatta kesemez. İleride oynayan takımız, marcelo hızlı ve ayagı iyi, bizim oyuna uyan stoper tam. ŞLyi hiç düşünmüyorum zaten, ligi koyalım ligi

bu sene bjk turu geçerse seneye daha iyi transferler olarak geri dönüş yapar bjk ye.hem prestij hemde para olarak baya büyük avantaj.birde oğuzhan ın performansına göre seneye çok iyi fiyata satar bence fiko

bu kadar geniş bir kadro kurmuşken bence bjk turu zorlar avrupada.şuan bence asıl sıkıntı şenol güneş in tolga aşkı
Mesaj tarihi:
valla görünüşe göre çarşı bayağı karşı duruş aldı tolga'ya ki bu sezon öncesine kadar ADAM GİBİ ADAM DOKUNMAYIN KAPTANA!1!!!1 modundalardı. karabük maçına çıkarsa bayağı protesto gelecek. fabri de bugünkü hazırlık maçında çok iyiydi felan diyorlar. umarım artık kale fabri'ye verilir bu iş kansız halledilir.
Mesaj tarihi:
Atınç Nukan'ın geçici transferi konusunda Leipzig kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Atınç Nukan'a 2016-2017 sezonunda 750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir.
Ayrıca bu transfer ile ilgili olarak Leipzig Kulübü tarafından Şirketimize 100.000 Avro ödenecektir.

atınç'ı da tersten kiralamışız sanıyorum. fikret orman en sonunda transfer yapıp üzerine para da aldı. yeni achi açtı adam resmen.
Mesaj tarihi:
ona şey diyorlar ya, bu leipzig üst lige çıkarsa +1 milyon euro alacaktık. o parayı daha almamışız sanırım, kiralama bedelini oradan kesip işte kalanı bize para üstü gibi verdiler diyorlar. tahminen işte 900k kiralama bedeli + 100k para üstü olarak hesap etmek gerek.

transfermarkt'a ne kadar düşecek bakalım.
Mesaj tarihi:
inler de bilmiyorum, kararsız kaldım.

benim gözümde inler'in ederi maks 1.5 milyon euro falandır sezonluk. transferin son gününde zorunlu olarak getirtmek zorunda kaldığın bi adama yine 2 senede 3.8 milyon euro garanti ne bileyim, performans bonusları da var bu arada 4'e yuvarlayalım onu.

yani opsiyonu geçerli kılacak şekilde 23 maç oynarsa cidden zaten bu paranın karşılığı veriyor demektir.

3 sene önce serie a'da mevkiisinin tartışmasız en iyi 3-4 isminden biriydi yani. o performansının yarısını gösterse zaten bize fazlasıyla yeter.

ama keşke genç ve paraya çevirebileceğimiz biri alınsaydı. inler'in çocukluktan bjk'Li olması vs. bi yana bayağı sahiplenirde ama başka avantajı yok şuan doğruya doğru.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...