benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 dün kapattığımda birşeyi yoktu.şimdi hiçbirşey açamıyorum nerdeyse.Chrome da bir site açınca yeni sekmede açıyor, o sekmeye tıkladığım zaman da sayfa kapanıyor.çoğu yerde mouse çalışmıyor.pc yi kapatıp açayım dedim, windows8 de ki açılış ekranında takıldı.birkaç kez res attıktan sonra açıldı ama sorunlar devam ediyor. ne olabilir ya çok ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 http://origin.komedi.com/senin-bilgisayara-format-lazim_o_2774.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 açılışta garip garip ramlerden ses geliyormu? işlemci yada ram den olabilir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ses gelmiyor ama işlemci sürekli zorluyor gibi, fan yüksek hızda çalışıyor hep. mesela video açtım, kendi kendine tam ekran olup çıkıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 anlattığın şeyler yazılımsal gibi, formatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 BİR DE ÇOK RİCA EDİYORUM YA WIN7 KUR YA DA WIN10. windows 8 ne arkadaş. sene 2016. dünyanın en kötü windowsunu neden inatla kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sistemi geri yükleme yapabilirsin arada sırada tuttugu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 klavyede basılı tuş kontrolü yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bingildak said: BİR DE ÇOK RİCA EDİYORUM YA WIN7 KUR YA DA WIN10. windows 8 ne arkadaş. sene 2016. dünyanın en kötü windowsunu neden inatla kullanıyorsun. win10 da driver sorunu vardı ya monster laptoplar için.bakayım düzeldiyse yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Fistan said: klavyede basılı tuş kontrolü yap görünürde takılı tuş yok, arıza yapmışsa bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Harbi ya shift falan takili kamis olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 enter tuşuna biraz zorlayınca düzeldi sorun. derken gene başladı.mesajı da kendisi gönderdi pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Klavyeyi söküp wireless klavye bağlamayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 laptop kullanıyorum.arada düzeliyor, bozuluyor filan.devam ederse gönderirim servise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 laptop alma dedim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar