bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 arkadaşlar merhaba, bugün oyuna başladım ve rakip bir mahalle kurmaya karar verdim. patiden olanları kabul ediyorum muhtar olarak, öyle her isteyeni almıyoruz - kimseyi de iki gün girmedi diye kicklemiyoruz. gereksinimler, kabul edilme süreci var. daha nizami ve profesyonel bir muhtarlıkla yönetiliyor mahallemiz. başvurularınızı buradan yapabilirsiniz. diğer mahallede olan arkadaşlar, daha iyi mahallemizin kurallarını kabul etmeyi göze alırsa başvuruları kabul edilebilir. sostizm için bu teklif geçerli değildir. meslek gruplarına göre öncelik verilmektedir. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mithat said: Ben 14 level oldum valla , acelem yok beklerim bekleyin derseniz. edit : ben 2 tane çalışan aldım druid ve blacksmith ama 3.yü alabilmek için level 40 diyor , ben bunları alarak hata mı ettim? Yoo AYNİ anda 3üncü için. İstediğin akadar alabilirsin. Sadece bir kere para veriyorsun. Druidi daha sonra göreve çağırabilirsin. Heavy armour yapan abla çok çeşit yapıyor önerbilirim. Carpenter kalkan işinden güzel para kazanıyor. Aldığın worker'ı bara yollayıp sonra gene çağırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Onu diyorum işte , aynı anda 2 tane max olabiliyor , illa unassign edip sonra assign etmem gerekiyor her günün sonunda/başında eğer başka bişi istiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 tamam işe tailor carpenter da mecburen alacaksın, demirin bitince terziyi açğıracaksın o çalışırken demir birikecek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bingildak, kimse iplememis seni hehehehe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 O kadar çok bitmiyo ki , illa doluyo demir falan , zaten max 7-8 falan resource bende , 10-15 dakikada bir fulleniyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Bunun botuda var sanırım arkadaşlar , ben yorumlarda virus mirus gördüm tırsıp deneyemedim ama cesareti olan ve araştırıp düzgün bir bot bulabilen olursa haber salsın , cümbür cemaat hızla gelişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Saçmasapan bir quest geldi , elven flute , evokers robe , dolphin buckler yapmam gerekiyor , bunları kim yapar onu bile bilmiyorum , bende oyle şeyler yapabilme yeteneği yok daha , çalışanlarımda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 dolphin buckler yapıyorum Evokers için bir iki gün var yolluyorum bucklerı hemen edit: yolladım yunuslu kalkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 E iyide benim yapamadığım , senin zar zor yapabildiğin şeyi neden benden istiyor bu deli? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 seni grind'e motive etsin hırslandırsın oynatsın veya mahalle içinde iletişim artsın mecburen mehalleli kaynaşsın paylaşsın diye de olabilir. Benden de çok uçuk şeyler istiyor. ya küresel pazardan alıyorum ya da yakındaysa kasıp patentini alıp kendim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Sen yunuslu kalkanı kime yolladın? PatiLabs benim adım , bende bişi yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 aaaa sen bizim kasabada değilsin alamazsın ki.. dur seni hemen alalim bizim köye birini kickliyorum kusura bakmasın. Biraz sonra F5 yap invite gelecek mail olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 The player name was not found. Dikkatli yazar mısın kullanıcı adını büyük küçük harf duyarlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 PatiLabs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Oldu. F5 mektup gelecek. Komşular hırsızlarını köy kahvesine yollayın. Aranız kötü hırsızları memnun edin önce daha sık gelsinler sonra kahveye(inn) yollayın 250 hırsız sonra L12 ve thrown müşterisi hırsız gelecek köye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Hırsız dediğin müşteri olan thief ise onları nasıl kahveye yolluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 thief gelince quest butonuna(turuncu görünecek) basıp "city quest" kısmından inn'e yollayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Chat kanalı falan var mı? edit: varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 ingame chat çok sorunlu, bazen fail oluyor bazen açılmıyor. bazen yazdım gitti sanıyorsun gitmemiş oluyor vb.vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 hala yer açılmadı mı bize kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Abi hadi app yok anladık ama safariden bile açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Flam said: hala yer açılmadı mı bize kadar :D Kurucu muhtarı kikcledim sana invite attım. Ayıp etmemişizdir inşallah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Android için shop heroes'a bakın. Grafikleride hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Jeweler aldım ve sadece rings http://www.edgebee.com/wiki/index.php?title=Jeweler sütunundan yürüyorum. Mahalleye duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar