Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swords and Potions 2 - Paticik kenti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar merhaba, bugün oyuna başladım ve rakip bir mahalle kurmaya karar verdim. patiden olanları kabul ediyorum muhtar olarak, öyle her isteyeni almıyoruz - kimseyi de iki gün girmedi diye kicklemiyoruz. gereksinimler, kabul edilme süreci var. daha nizami ve profesyonel bir muhtarlıkla yönetiliyor mahallemiz. başvurularınızı buradan yapabilirsiniz. diğer mahallede olan arkadaşlar, daha iyi mahallemizin kurallarını kabul etmeyi göze alırsa başvuruları kabul edilebilir. sostizm için bu teklif geçerli değildir. meslek gruplarına göre öncelik verilmektedir.

saygılar
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ben 14 level oldum valla , acelem yok beklerim bekleyin derseniz.

edit : ben 2 tane çalışan aldım druid ve blacksmith ama 3.yü alabilmek için level 40 diyor , ben bunları alarak hata mı ettim?

Yoo AYNİ anda 3üncü için. İstediğin akadar alabilirsin. Sadece bir kere para veriyorsun. Druidi daha sonra göreve çağırabilirsin. Heavy armour yapan abla çok çeşit yapıyor önerbilirim. Carpenter kalkan işinden güzel para kazanıyor. Aldığın worker'ı bara yollayıp sonra gene çağırıyorsun.
Mesaj tarihi:
Bunun botuda var sanırım arkadaşlar , ben yorumlarda virus mirus gördüm tırsıp deneyemedim ama cesareti olan ve araştırıp düzgün bir bot bulabilen olursa haber salsın , cümbür cemaat hızla gelişiriz.
Mesaj tarihi:
Saçmasapan bir quest geldi , elven flute , evokers robe , dolphin buckler yapmam gerekiyor , bunları kim yapar onu bile bilmiyorum , bende oyle şeyler yapabilme yeteneği yok daha , çalışanlarımda da.
Mesaj tarihi:
seni grind'e motive etsin hırslandırsın oynatsın veya mahalle içinde iletişim artsın mecburen mehalleli kaynaşsın paylaşsın diye de olabilir.

Benden de çok uçuk şeyler istiyor. ya küresel pazardan alıyorum ya da yakındaysa kasıp patentini alıp kendim yapıyorum.
Mesaj tarihi:
aaaa sen bizim kasabada değilsin alamazsın ki.. dur seni hemen alalim bizim köye birini kickliyorum kusura bakmasın. Biraz sonra F5 yap invite gelecek mail olarak
Mesaj tarihi:
Oldu. F5 mektup gelecek.

Komşular hırsızlarını köy kahvesine yollayın. Aranız kötü hırsızları memnun edin önce daha sık gelsinler sonra kahveye(inn) yollayın 250 hırsız sonra L12 ve thrown müşterisi hırsız gelecek köye.
  • Yeni Oluştur...