deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bunlar blizzardla anlasmali mi simdi? Yoksa bot acmislar illegal kampanya mi yapiyorlar? Blizzarda sikayet edeyim ona gore 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Dur biz de alalim da sonra atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 benim cep app'e gelmiş, wow'a gelin bilet verelim diye hediye ikonu vardı sağ üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ENX59HK28 sinema bileti isteyen varsa benim kodu oyunda kullanabilir.Gelecek sms pnr kodunu bildiririm arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Enee tek hesapla birden fazla oluyorsa bende iletebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Smsler gelmedi daha sanirim ama Zaten cinemaximum bisiler yapiyor isbank maximum kartla alinca heralde 1-2 bilet cok koymaz adamlara tertemiz pr yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 orc_lord said: Enee tek hesapla birden fazla oluyorsa bende iletebilirim :) her hesap sahibine 3 ay gecerli 2 kisilik conemaximum bileti veriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ayın 17 sinde kotayı çökertmeyecek olsa ben de girip alacaktım da, meh. 7 gün gel beleşe gir şeyi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kodu baskası atabiliyor yerine adama whisp atıyosun kodu aktivasyon sinema kodu cep telefonuna geliyor zaten adama sana oyundan geridönüş yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 birisi benim kodu bu herife whisplesin lütfen VVH27DA26 simdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bi acc birden fazla kod yollayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yollanıyordur muhtemelen, oyundaki hesapla alakası yok çünkü hediye biletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 nir acc birden fazla yolluyor da wow yüklü kişi bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yollanıyor npc yok bankacı adam var Iscep diye whisperla kodu atıyosunuz lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 benim kodu gönderebilecek aktif hesabı olan var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 CHB22GF29 whisperlar mı biri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 miyaw33 said: orc_lord said: Enee tek hesapla birden fazla oluyorsa bende iletebilirim :) her hesap sahibine 3 ay gecerli 2 kisilik conemaximum bileti veriliyor Demek istediğim WoW'daki hesap yada karakter başına böyle bir kısıtlama var mıydı? Sanırım yok o halde bende paylaşayım :) Referans Kodu: WCQ67SA52 Birileri oyunda benim içinde whisper yaparsa çok makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kod lazımsa vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bingildak said: ayın 17 sinde kotayı çökertmeyecek olsa ben de girip alacaktım da, meh. 7 gün gel beleşe gir şeyi vardı. ver startı kurulum başlasın, 2-3gb da playable oluyo zaten, ordan gir oyuna, full install çekmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 level 90 boostmuş evet, üzerindeki neck ve ringler lvl 90 boostu ile verilenler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 sms falan geldi mi kimseye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 bilet kazananlar 30 mayısta belli olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 herkese vermiyor mu yollayan, çekiliş miymiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Çekilişmiş evet. Oh well.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar