applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gomez ne güzel konusuyor lan, yaşasın almanlık
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 dün olcayın şaklabanlıkları sorulara cevep veriş uslubundan sonra hakket bu gomez show yaptı şimdi hatta bir ara dedim çevirmen mi acaba yetenekli ama güntenin hareketlerinden baya iyi bir adam olduğu ortada. umarım kalır adam gibi hedef adam gibi takım kurulursa tekrar kalacaktır eminim ki
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 abi direk ''biz işimizi yaptık şampiyon olduk, şimdi sıra başkan'da, o da işini yapsın, seneye CL'de yarışacak bir takım kursun kalayım'' dedi. 2 bek 1 stoper 1 orta saha alın burdayım diyor
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 necip ve ismail ile oynayacaksam ben yokuma getiriyor.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 naber lan şampiyonlar eğleniyo muyuz keyifler yerinde di mi karrrrşşşlerim alaaaa alaaaa güzeeeel
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 2 bek stoper filan da hucum gucu de super iyi degil ki..kimsenin yedegi yok..biri sakatlansa ki hepsinin gecmisinde kronik sakatlik var..byebye..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Llama said: necip ve ismail ile oynayacaksam ben yokuma getiriyor. Adam da nasıl yarışmacı bi ruh, nası başarı hırsı var ya. Başka Türk kulübü teklif göndermişti ama eski maçları izledim Beşiiktaş daha iyi oynadığı için seçtim diyor. Fio pişmanlığının sebebi de adamların şampiyon olucaz diyip, o seviyede bi kadro kurmamaları. Para pul falan belli ki mühim değil adama, kadro güçlensin diyor. Bizim için şans bile olabilir, belki Fiko cimrilik yapmaz .
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 adam akşam almanlığın dibine vurdu ya. dün akşam ''para mühim değil önemli olan yarışmacı kadro'' dedi resmen.. kariyerinde CL kupası olan adam bunu söylüyor. bizim ülkemizde hala 16 yıl önceki kupanın yıl dönümünü kutlanıyor. gomez sakın bırakma bizi nolur!..(tu)
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 İŞTE O FOTONUN TAM YERİ ŞİMDİ. https://pbs.twimg.com/media/CiqedzsXAAANYdA.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CirQCErU4AAQlvH.jpg:large
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Bak şimdi yine UEFA kupası :))) Abi bu kadar mı küçük büyük kompleksi sardı sizi ya? Elin Almanının sizinle alakası olmayan Bayern kariyerindeki CL kupası ile ezeli rakibinizin ülkeye getirdiği tek Avrupa kupasını her yıl anması nasıl bir kriter karşılaştırması? Şarkı, türkü dizdiğiniz Demba Ba da gitti, Gomez de gidecek, ha Fiko gider iyi pazarlık yapar daha yararlısını bulur vs vs. Ama artık kadroya katılan yabancıların geçmiş dönem başarıları ile sidik yarıştırıyorsak, Drogba, R.Carlos falan ne yapsın. Bir şampiyonluk kutlamayı, sevinmeyi beceremediniz yıllardır üstünüze sirayet eden camia kompleksleriniz yüzünden. Keşke Fener olsaydı, 4. yıldızı biz de taktık zaaaa diye dolansaydı şurda
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Lafı neresinden anladın? Adam bir vizyondan bahsediyor. Herif yıllar önce kazandığı kupaya ramen burada oynamak için şart olarak yarışmacı, daha güçlü bi kadro istiyor, ve "kulüp lig şampiyonluğundan fazlasını düşünmeli" diyor. Örnek gösterilen şey adamın vizyonu, bayernde aldığı kupa değil. Edik: sevinmeyi de gayet becerdik, görgüsüzlük yapmadık.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Adamı överken, Galatasaray'ın UEFA kupasını kutlaması ile karşılaştırmasını soruyorum vizyon karşılaştırması olarak. Gayet sen de anladın o mesajı. Diğer topic'te de dedim, ne sanıyorsunuz siz kendi takımlarınızı (GS'liler dahil) ve ülke futbolunuzu da, UEFA kupasının her sene anılmasını küçümsüyorsunuz? Her sene gidiyoruz Amsterdam'a, Basel'e, oraya buraya kortejler fakat elde var sıfır. Bir Avrupa Kupası daha gelene kadar kutlanır bu, gider biz alırsak haftaları birleştirir kutlu kupa haftası yaparız.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UHcng9VyCrM bu da efsane olmuş
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Allah aşkına 16 yılda Avrupa'da üstüne ne koydunuz şu başarının?? zaten benim demek istediğim kariyeri ne kadar başarılı olursa olsun adamlar sürekli başarı istiyor. ''bir tane aldık kupayı tamamdır artık'' demiyorlar. adamlar her yeni sezona aynı derecede başarıya aç şekilde başlıyorlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 abi dalgamı geçiyorsun? daha 3 yıl önce gs çeyrek final oynamadı mı şampiyonlar liginde? görende uefa yı aldık 20 yıldır yatıyoruz sanıcak. iyi ki bir şampiyon oldunuz abi hemen havalara girmişsiniz.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 daha dun ligin 3 kupasini da aldik =(.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 la gidin kendinize topik acin orda aglayin dursun sarkutericiler sizi
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ne ağlıycam abi ben bu sene bjk nin şampiyon olmasına sevindim bile :) fb 4. yıldız olayından dolayı değilde bjk bu sene şampiyonluğu haketmişti.bu bir anda gelen bir şampiyonluk değil 3-4 yılın meyvesi.sanmıyorum ama umarım diğer takımlarda bu şampiyonluktan bir ders çıkarır
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 trabzonun başkanı ligtv de söyledi geçen.. beşiktaşı örnek alıp tüm trabzon camiyası irdelemeli diye
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 trabzonun yeni baskani iyi bi adama benziyo, en azindan relatif olarak super.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yeni kuşak başkanlar hepsi iyi anlaşıyor kendi aralarında da iyi bir akım yakalandı orada bir aziz kaldı işte ondan kurtuldu mu futbol düzlüğe çıkar..
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 gomez programa çıkmadan.. programın önceki kayıtlarını istemiş karşısında kimlerin var olduğunu görmek için adam bu kadar prof.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 totemic said: Allah aşkına 16 yılda Avrupa'da üstüne ne koydunuz şu başarının?? zaten benim demek istediğim kariyeri ne kadar başarılı olursa olsun adamlar sürekli başarı istiyor. ''bir tane aldık kupayı tamamdır artık'' demiyorlar. adamlar her yeni sezona aynı derecede başarıya aç şekilde başlıyorlar. Dostum çift soru işareti ile girmişsin ancak, kupa alınamasa da, takip eden 16 yılda CL'de 4 kez gruptan çıktı Galatasaray; bu 4 sezonun 2'sinde de çeyrek finale yükseldi. Söylenince az gibi dursa da, yerel karşılaştırmada bunların benzerini başaran başka takım da yok.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 tamam işte benim de demek istediğim bununla övünmeyelim, Sevilla her iki senede bir finale çıkıyor bu kadar üstünde durduklarını sanmıyorum. her yeni sezon onlar için yeni bir başlangıç. biz de öyle değil çeyrek final tamam güzel ee sonraki sezon?? yok. bizim takımlarımızın bu bütçelerle bu futbolcularla en az her üç sezonda bir avrupa ligi'ni kazanması lazım. aynı hataya bizimkilerle düşebilir. geçen sezon şampiyon olduk. cl için yeterli falan derlerse halimiz duman. gomez'in dedikleri bunun için de önemli işte. adam uyarıyor söylüyor.
Öne çıkan mesajlar