Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ben 3+ aydır işsizim. Gayet zevkli . Keşke param olsa da hep işsiz olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 issiz esi ile ilgisiz abi cok kotu durumlar bunlar yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Lan normalde ilgiliyim :D Bi o an s*çtım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Olm işsizlik paran varsa güzeldir. yoksa kim sevmez yatmayı ? valla benim hayalimdir. şöyle 4 tane falan evim olcak kira yicem falan :D lan hiç acımam bu yaşta oturur bütün gün mmo takılırım. ahahha bir yandan çocuga bakarım falan yada yok yok dandik bir ofis tutarım orada takılırım anası baksın çocuğa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Abi kim gidecek ofise . Hazır zenginsin alırsın kocaman ev , bir odasını 'çalışma odası' vs gibi bişi yaparsın , bütün gün orda oyun oynarsın , sorsan işte para nerden geldiyse onlarla ilgileniyorum sorunlar var vs vs dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Abi sevdigin bi isin mesgalen olcak, yok oyle oturayim oyun oynayayim hep. Kafa gidiyor yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Epey geçmiş üstünden postu yazalı ama hala bir yerde başlamış değilim zira aramayı da bıraktım, başvuracak özgüvenim de kalmadı. Mezun olduğum bölüm uzay mühendisliği, şehir İstanbul, Temmuz'da son paramla Çek cumhuriyeti'ne konferansa gidiyorum, geriye dönmem herhalde. Aeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 çok yanlış ülkede, çok yanlış bölüm tercihi yapmışsın. allah kolaylık versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 related bi bölümle biraz para kazan illa direk kendi bölümün değil o sırada kendini geliştir yazı mazı yaz araştırmalar üzerine sonra yurtdışı gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 itü uzay mühendisliği mezunu üst devre abim vardı askerde, adam ya roketsan ya aselsan'da çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 adam yazdıktan sonra iş buldu sanırım uğramamış bir daha topiğe edit: görmemişim adam gemileri yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Nazca said: Epey geçmiş üstünden postu yazalı ama hala bir yerde başlamış değilim zira aramayı da bıraktım, başvuracak özgüvenim de kalmadı. Mezun olduğum bölüm uzay mühendisliği, şehir İstanbul, Temmuz'da son paramla Çek cumhuriyeti'ne konferansa gidiyorum, geriye dönmem herhalde. Aeo. godspeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 aeo ne ya uzay mühendisisin sen az karizman olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 gitmeyin lan adamın üzerine. canı sıkkın işte. godspeed you gözü bozuk uzay möhendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Nazca said: Epey geçmiş üstünden postu yazalı ama hala bir yerde başlamış değilim zira aramayı da bıraktım, başvuracak özgüvenim de kalmadı. Mezun olduğum bölüm uzay mühendisliği, şehir İstanbul, Temmuz'da son paramla Çek cumhuriyeti'ne konferansa gidiyorum, geriye dönmem herhalde. Aeo. Benim arkadaş da seninle aynı üni ve bölümden mezun. İlk başta Jaxa'da doktora yaptı şimdi orada araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Doktora falan yapmadıysan yabancı ülkelerde doktara dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar