arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 solo queue 3v3 muhtemelen daha yuksek yaparsin.
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 melee ile 1v1de direk yatan jadeler var, hani anlıyorum açılış championu falan da abi taya oynayanların niye %90ı 150 scoreun üstünü göremiyor hahah
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Ekleyin atalım beraber http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 widescreen olayı yüzünden başlar başlamaz soğumuştum. bi de çok oldu bittiye geliyo maçlar. yoksa oyun sistemi güzeldi.
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 arcane said: solo queue 3v3 muhtemelen daha yuksek yaparsin. hah götüm çatladı ama yolo raigonları taşıyamadım silver verdi thorn blossom destiny best setup resmen
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 hocam gizli gizli oynamayın gelin beraber oynayalım
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 alysia go to beginner herosu olmus. yeni baslayanlar mutlaka baksin. ayrica epey OP gibi geldi bana1. .35'lik m1 15 dmg. eeeeh. bonussuz hali bile cok iyi. freeze de sacma sapan. bunlarin uzerine double tap escape ve shield. gercekten mi...
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 discorda 1 tane daha battlerite channelı açın abi herkes arkadaşıyla oynuyor bizde oynayacak adam bulamıyoruz. Açın bitane battlerite lfg channelı.
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 solo giriyom ben hep, partiyle girince ashkaların hepsi molten fury titlelı oluyor, beta tester dışında varesh gelmiyor resmen counter ve guard dışında damage yemiyor falan solo girince sanki tam tersi, karşıdaki herifler her skillshotu yiyor, veya ne hikmetse benim takıma gelen jade bütün snipeları vuruyor ya bana bir acayip denk geliyor böyle, ya da partiyle girince mmr'ı yükseltiyor ya da benim friend list sığırlardan oluşuyor :p bir de gambit stayla yeni hero geliyormuş lucienin abisi diye
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 moba acemisine yardım ederek oynayacak varas ben de katılırım discorda :p
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 alysia E si skillshot olmalıydı ya bence. aeo fest oldu iyice kermit taya alysia fln birlikteyse karşıda harita red circle doluyo
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ ekleyin atalım beraber
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 alysiayı çok beğendim skorundan kat kat fazla etkisi var, yeto jumonglar tayalar chill ve freze sayesinde 300 skorun üstünü görüyorlar ultda ve ex2de hayvan gibi playmaking potansiyeli var zaten, counterda donunca ragequit atanını gördüm huehue tek şikayetim Qdaki shield sadece 1.4 saniye herşeyi geçiriyor, ama işte yolo raigonun üzerine atıp etrafındakileri yavaşlatıyorsunuz havayı biçip durmuyorlar, daha ne olsun
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 1.4 saniye bu oyun icin kisa bir sure degil. ortalama m1 .35 bence oyunun genelinde shieldlar gereginden fazla ve cogu overtuned. (lucie, baako gibi zorunluluk ve trademark olanlari tenzih ediyorum)
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 meanwhile in casual https://i.hizliresim.com/Oy1AM0.jpg son roundda yanındakini öldürdükten sonra stealthla dibine girip durdum, WTF THIS LAG MY HERO IS RUBBERBANDING AS FUCK diyip çıktı ahahahah
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 pearl kasiyorum. onceden cok az oynamistim. bir ara 3v3 premade'de denemek lazim.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 zander'in portal oyundaki en iyi ability olabilir. dive, save, cleanse her isi yapiyor. support olarak verimsiz geldi bana. shield yok*. burst heal yok. m1 healerlardan pestilus'da burst saglam, shielding var. poloma invulnerability verebiliyor. ikisinin de CC'si bakkala yolluyor. *portal shield
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 reddit felaket tellallığına başlamış, steamde 20-30klardan 7-8klara kadar düşmüşler sezon ve oyuniçi turnuva sistemini bekliyor herkes SLS bizi boşta bekletiyor diyorlar, halbuki ladder yok mu zaten şu an ragdollar vuruş hissi falan benim diyen beat'em upda fighterda yok, cosmetici var ladderı var hedesi var, event pompalıyorlar zaten tam battle royalın patlayışına denk geldi de ondan mı yürüyemediler nooldu bilmiyorum
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 istenilen icerik gelse de ayni son kacinilmaz cunku oyun niche. hakiki pvp niche oldu. esports'un, pvp oyunlarinin aldigi hal bu. 10 senedir boyle. rng pompalanmis, pve doldurulmus, skill floor dusuk oyunlarin cahil saadetini delmek zor. bu aralar onlarla ayni kafa oyun yapanlar bile batabiliyor. bunlarin obur firmalar gibi maddi sikinti yasayacagini sanmiyorum. ufak bir firma ve ilk kez durgunluk yasamiyorlar. gidisati ongormuslerdir. bir sure de xbox parasi yerler. said: TOURNAMENT SYSTEM NEW HUD AND SCORE SYSTEM CLAN SYSTEM 3 X NEW CHAMPIONS IN Q1 2018 NEW MODES, MAPS AND BRAWLS LUNAR NEW YEAR EVENT XBOX LAUNCH roadmap bu. alti ay sonra tekrar bakariz son civiyi cakiyorlar mi, devam mi ediyorlar. bence en onemlisi clan gibi sosyal icerik. illaki chatli, masterli clan olmasina gerek yok. party finder kafasi her sey olabilir. team featurelar olabilir. grup bulmak icin 3rd party tool kullanmak gereksiz ve zayif yontem. devamlilik saglamak icin en efektif cozum sosyal icerik gelistirmek. oyunun friend listi bile yeterince efektif degil. altta kac kisi online sayisi cikiyor. bu kadar. XD
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 https://clips.twitch.tv/PrettyEnjoyableMarjoramPeteZarollTie tam olarak bu :) ben acayip baymisim ama onu farkettim bugun. cunku oynayacagim karaktere bir turlu karar veremiyorum. supermis tam bana gore diyip oynayabilecegim bir sey yok. eski oyunda 3 tane vardi. stalker/glutton/blood priest. bayildigim, oynayisimi gelistemediklerim vardi bir de ustune. bunda bir tane hero sayamiyorum su an. belki biraz lucie. BLC'deki champ tasarimlari bariz daha iyi. aslinda degisenlerden kimisi daha iyi tasarim mesela pestilus ama oynamasi keyifli gelmiyor. acayip bayiyor m1 supportlar. shuriken'i shifu yerine jamila'ya vermisler. reaver chain'i raigon yerine jamila'ya vermisler. jamila'da stalker'dan (EX'ler dahil) toplam 1 ability koymuslar (EX Space). bok gibi bir champ olmus. kuvvet meselesi de degil hani. tasarim kotu. eglenceli de degil. yoksa yarin bir bufflarlar top tier olur, o ayri.
Raylen Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3aBwWvLuvOM ulan dümdüz generic paladin ama animasyonlar çok hoşuma gitti ya hayak https://pbs.twimg.com/media/DYQIe7GWAAAN2Kv.jpg
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 bunun olayi 2H ile yardirmasiydi. chain heal gibi saglam prot muhabbeti de vardi. ama boyle sword&board degildi yani. ex ile saglam burst combosu vardi. simdi abilityleri gormeden sallamak istemiyorum ama HOLY BAAKO yapmis olabilirler.
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ulric geldi bugün. Update yapıyorum, sanırım bu çocikle oynicam ben ya artık. Alysia oynuyordum ama melee istiyorum artık. Şu oyunu neden daha çok insan oynamıyor çok üzülüyorum yea.
Öne çıkan mesajlar