Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Günlük Adam Olmak Nedir Bilirmisiniz?

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslarla dün bostancida olan dumanin konserindeydik.Konse basladiginda cok güzel bi ortam vardi.Onümde duran bir kızla tanıstım konserde.O konseri birlikte inanilmaz bir sekilde gecirdik sanki yillardir iliskimiz varmiscasina rahat bir bicimde.Ertesi sabah gelen bir mesaj "seni hatirlamakta zorlaniyorum.Birgünlük isikilerimden birisin heralde..." benim durumum'u siz düsünün ne haldeyim..Ne yapmailiyim...[signature][hline]S.Wraith

[Bu mesaj stormeagle tarafından 30 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir günlük bi kızmış o zaman o da[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 30 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
storm sabah durduk yere o mu attı onu yoksa öncesınde msj attın veya cagrı?

Kapılmıştım bikere kiza gece ayrilirken yrn beraberiz dimi demisti?
Dogal olarak aradim nerdesin die cok ciddi bir ses tonuyla taniyamadigini söyledi.o an hissettiklerimi hic unutmiycam[signature][hline]S.Wraith
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada siz nasi "one night stand" takilirsiniz ya yani erkeklerden bir cogu böle takilir ya,kizlardan da bole takilanlar vardir.asik olmayi sevmezler.hoslandiklari erkeklerle takilir sonra canlari sikilinca birakirlar.sizin gibi yani.normal biseydir.yapanlari takdir ederim.kiz da bunlardan olabilir.ama tahminen taktik.arar o merak etme.aramazsa da bahsettigim tarzda bi kizdir.ayrica not:cinsimin bu tip üyeleri o.. dediginiz kizlardan degildir.[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

hehe uzun süren bir ilişkiden sonra ilişkinin 1 günlükten farkı olmadığını fark etmek, yada bir günlük bir ilişki gibi hiç önemsenmeden yada hiç sallamanmadan bir kenara koyulmaktan kötü olamaz herhalde :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe
=)
sana şöle söliim, sırf oralarda erkek arkadaşı olduğu için bile öyle davranmış olabilir.. 1 günlük adam diye sorun etme, ilişkiler kişilik yansıtmak zorunda değil hiç bi şekilde.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 30 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
duman denen berbat grubu diniyosan hatta konsere gidiyosan mubahtır

:lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...