Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hoca kavram ii gusel de simdi bize karsi iki sirinlik yap allah bitmistir o kiz o saniye. Ask,mesk,sevgi,bitanem,hayatim cart curt havalarda ucar. Erkek milletine yuz veriyorsan astarinida vereceksin yoksa kurtarmaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Riehn, 31 Ocak 2005 05:34 tarihinde demiş ki: Yok abi hatirlamamasi gibi bişinin imkani yok. Kizlarda kopek gibi hafiza var ya taa 4 sene once senin ne soyledigini dahi hatirlarlar. Yok öyle birşey. Sende hatırlamazsın, o da hatırlamaz. Sadece hatırlamamandan yararlanır bu şekilde. Basit birşey. Örneğin ben hayvan bi adamım.Eski kız arkadaşım gelip "O gün bana attığın tekmeyi nasıl unutursun !" diyor.Sende düşünüyorsun "Hmm, ben hayvan bi herifin atmışımdır tekme." diye.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ehuhehu ! Dogru diyorsun yahu. Oyle yapan cok bu sanirim bizim unutkanligimizdan kaynaklaniyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: stormeagle, 30 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Mave, 30 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: hatun tam benLikmiş , cebi var mı kardeş sende :) siz tam bir ayisiniz ya o kız arkım uLan hem geLip burda ağLıyosun " yok hatun bana seni hatırLamıyorum " dedi diye hemde geLmiş 1 gece önce tanıştığın kıza kız arkadaşım diyosun , hadi bunLarı da geçtim iki satır geyik yapıyoruz onu da iLLaki kaşıyıp Laf yemek istiyorsun.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ocak 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Hoca One Night Stand kavramanı anlayamıyorsunuz siz. Illede seviceksiniz. can alici kisim burasi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahua cidden olm kiz bi gece takilmak istemi$.sarho$ biriyle i$lem yaparken o siradaki sozlerini ciddiye alamazsin.sabah konu$tugunda söledikleri dikkate alinir.=oP bütün dönem bunlarla ugra$tim ben sinavda bile cikti be.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 $eker sınavda nasıl sordular soruyu lol ?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ocak 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Hoca One Night Stand kavramanı anlayamıyorsunuz siz. Illede seviceksiniz. Çok doğru. Konserde tanıştığın kızdan ne bekliyodun ki? One night stand olmaması cok iyi bisi olurdu, oyle sonuclanması husran olmamalı.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquimbo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kendisi aslında 1 günlüktürde farkında diildir bence... başka mantıklı açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 grim'ler napıyo lan? Bırak bu ezik duygusal erkek ayaklarını.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hayatının aşkıyla tanışcak değildin ya.. kendin diyorsun tanıştığın gece yıllarca birlikteymişsin gibi geçirmişsin.. kız birine bağlanan bir tip değilk zaten ki öyle olsa bile bu böyle bir gecede olmaz heralde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: fordcus, 31 Ocak 2005 16:22 tarihinde demiş ki: grim'ler napıyo lan? Bırak bu ezik duygusal erkek ayaklarını. ii ler de sen kimsin?[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşın biri demiş bi dahaki konsere..:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi durumun çok kotu..neyse bence bozuntuya ugratma ...ben birgunluk adam degilim dermişcesine..bi guzel de msg çek uzerine benim içinde çok guzel bir gun geçti.. İnş bi daha ki konsere de senin gibi bi kız karşıma çıkar bundan once de oldugu gibi de:):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayır deme.Ben olsam üstünde durmam bile çünki ikisininkide 1 gecelik HEVES.Kızı ararsan ezik durumuna düşersin heleki peşinden lütfen olmaz falan dersen dahada betersin cool takıl biraz s.kleme Ezeni severler seveni s.kerler bunu unutma...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar