fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sağolsun annem ve babam dişçiye gidip dururlar. En son seferinde babam onca dişim yapılacak beraber gidelimde dönüşte arabayı sen kullanırsın ben kullanamayabilirim dedi, bizde tongaya düştük. Oraya gider itmez kurmuşlar tezgahı hemen aldılar beni de kontrole. Tamam dedim iki baktırır yırtarız paçayı. Adam bir baktım dişlerimin sağına soluna iğne yapıp her tarafı kazıyor bişiler yapıyor. Tabi ağzımın içinde bilmem kaç bin devir dakika dönen bir nane varken ses çıkartmak pek olmuyor. Neyse o gün bitti, sonra bir iki işlem daha var diye çağırdı, bizde madem kazıtmaya başladık bitirelim şu işi de bizimkilerin bik bikinden de kurtulurum bu arada dedim. Demez olaydım efendim, demez olaydım. Adam ağzımı içini inceledi inceledi, senin bu yirmi yaş dişlerini almak zorundayız dedi. Bende hadi ya ana güzel mi yi içimden söyledim. Neyse ben bakarız diyerek bir hafta oyaladım olayı ama sonunda adam beni ikna etti. Yok şurasını şöyle yapıyor yok burasını böyle yapıyor. Hatta ileride dişimi çürüteceğini ispatlamak için yanındaki dişi de azıcık oydu aa bak bunda çürüme var diye. Oha dedim bu herif bu dişi çekmeden rahatlamayacak bari diğer dişleri kurtaralım. Tamam dedim anasını satayım, iki diş eksik de yaşamayı başarırız alimallah. Neyse efendim, bugün gittim ve ilkini çekti. Adam bir baktım tepemde elinde kerpeten abandıkça abanıyor, abandıkça abanıyor neredeyse çenem kırılacak. En sonunda baktı olmayacak bu iş aldı eline matkabını başladı dişimi delmeye. Aha dedim şimdi zıçtık herif piskopat çıktı kesin karatlı o dişi almakta. Neyse bir kısmını deldi sonra bişilerle kanırttı filan dişimin bir kısmını kesip çıkarttı. Sonra başladı asılma seansına bir kez daha. Asıldıkça asıldı, asıldıkça asıldı ve sonunda esas büyük parça çıktı bende oh dedim bitti diye. Ama ne mümknü bitmemiş, dişin köklerinden birisi hala içerde. Sonra başladı onu kanırtmaya ve en sonunda 3 parça olarak güzelim yirmi yaş dişimi çıkarttı ağzımdan. Peki her şey burada bitti mi, tabii ki hayır. Aldı aline iğne iplik başladı dikmeye. Bunu neden yaptığını sonrasında itireaf etti "iki hafta sonra geldiğinide diğer dişini çekerken bunları da alırız" diyerek. Kenef kaçmamı garantiye alıyor aklınca. Şu anda bir dişi eksik ve o bölgesi sürekli ağrıyan ve kanayan bir adam olarak evde tek başıma ahlayıp ufluyorum. Ha birde iki dakkada bir tuvalete gidip kan tükürüyorum. Neyse birazdan gdip yine tampon filan yapayımda gece uyurken kan yutup bok yerine boğulup gitmeyelim. Uzun lafın kısası kim yarattı bu hiç bir işie yaramayan sittiğimin yirmi yaş dişini yav. Madem hiç bir işe yaramıyor bunca yıllık evrimde niye sittri olup gitmedi ağızımızın içinden. Şayet evrim yalan da yaradılış varsa ne akla hizmet konuldu bu diş buraya. Of anasını satayım of...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Evet, gereksiz bir insan uzvu daha.. Bakalım tanrısızlığın ispatlarını çoğaltacak daha neler çıkacak ? *!geri çekilir*[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 allah yardımcın olsun cebinde bol ağrı kesici olsun çünkü çok acı çekecen 20 yaş dişinden çıkarken bir dert çektirirken bir dert :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem Eşşeğe altın semer vursan da eşek yinde eşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: fedaykin, 21 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki:Uzun lafın kısası kim yarattı bu hiç bir işie yaramayan sittiğimin yirmi yaş dişini yav. Madem hiç bir işe yaramıyor bunca yıllık evrimde niye sittri olup gitmedi ağızımızın içinden. Şayet evrim yalan da yaradılış varsa ne akla hizmet konuldu bu diş buraya. Of anasını satayım of... in god we trust mıydı yksa :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 daha önce çektiren varsa ne kadar sürüyor bu kan tükürme dalgası, ne zaman tırsmaya başlamam gerekiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 cok buyuk gecmıs olsun ve dıger dısın ıcınde sımdıden gecmıs olsun[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Her iki durumda da yok olup gitmesi gerekiyordu bu dişin. İşe bak hangisi doğru olursa olsun yok etme işi kasap dişçilere kalıyor :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 dişçi dediğiniz evrimin darwinin köpeği işte. Böle zamanla kaybolacak :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: fedaykin, 21 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: daha önce çektiren varsa ne kadar sürüyor bu kan tükürme dalgası.... 30 yaş dişi çıkana kadar :horace:[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... [Bu mesaj nedanko tarafından 21 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Seninki de mi 3 köklüydü? Benim 20 yaş dişi değil ama onun yanındakini çekti içinden 3 net kök ve bir tane küçük kırık çıktı.. Kadının bana verdiği cevap. Tazı mısın sen? :) Yeah! I'm a wolfrider![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 21 Temmuz 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 cok gechmısh ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 En korktuğum şey dişçi ya.. Napıcam bilmiyorum kanal tedavisi olucakmış heralde.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eğer 20 yaş dişlerin çıkmadan arka dişlerinden birini kaybettiysen 20 yaş dişi çıkınca aradaki boşluk kapanıyo.kaybetmemiş gibi oluyosun.benim arkadaşa olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 dişçin kötüymüş yapcak bişi yok. ben iki tanesini tertemiz dikişsiz çektirdim. birini de daha çıkmadan dişetini kesip aldı. muhtemelen devam etçek o ağrı. geçmiş olsun.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 her seyin iyi onemli ama kesinlikle iyi bir disci herseyden onemli derim ben . gerci su da var adam gercekten iyi bir discide olabilir ama bazen oyle aksilik cikaran disler ya da bunyeler olabiliyor . bu arada allah in olmadigina ufacik bir disi delil gosteren arkadaslar . isiniz ufacik bir dise kaldiysa durumunuz zor . aradan lafi koyup kacmak yok oyle :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende gecen gun kontrol de aldim haberi; benim 20likler gayet mutlu bi sekilde geride duruyolardi ama amcam yinede "cekilmesi gerek ama operasyonla alinmak zorunda onlar" dedi ve beni renkten renge soktu saolsun sen en azindan kismen kurtulmusun...[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 geçmiş olsun valla her diş operasyonu geçirene.. benim de 2 dişime kanal tedavi yapıldı ve 4 dişim çekildi. dişlerim açısından çok problemli bi şahısım. (başka yönlerden de problemliyim ama...)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 [burada çok şey yazacaktı...Backspace sağolsun..Gereksiz yorumlara,no reply mantığını güttü...][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benımde 20 yas dısler cekılcek cenem kucuk oldugu ıcın ama benım dıscı sufer ondan korkumuyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Benimde 1 tanesi çekilecek sanırım.. 3 tanesi cuk diye oturmuş ama biri yamuk çıkıyor, dişçim ağrımıyorsa salla dedi ama dün ilk defa ağrıdı. Yaklaşık 5 dk boyunca "ahh" dedirtecek kadar. Bakalım nası olcak. Sana geçmiş olsun fedo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dişçi ile alakası yok bunun Daha çok sizin ağız yapınızla alakası var :=) yane gerçekten bazen çıkmaya biliyorlar. Benimkilerden mesela üst çeneler rahat alındı alttaki bir tane aynen fedaykinin ki gibi oldu ama tek farkla benimki zaten oyuktu içini oymakla kasmadı dişçim :=P köklerin yamukluğuna göre bile çekimin zorluğu değişiyor[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Qui, 21 Temmuz 2004 23:11 tarihinde demiş ki: dişçi dediğiniz evrimin darwinin köpeği işte. Böle zamanla kaybolacak :) lol geçmiş olsun fedo, gerçekten çok tatsız bir olay ama ön dişlerde çarpılma olduysa bundan sonra tel taktırıp düzeltebilirsin en azından.. yani diğeri de çekilince.. ;) benimkileri de çekmek istedi dişçi ama şimdilik erteledim, şu yazdıklarını okuduktan sonra rahatladım diyemiyorum ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hepiniz sağolun :-) Benim diş iki köklüydü ama sağolsun her bir kök parmağımın bir boğumundan uzundu. Birde adam kök içeride eğilmiş dedi. Benim dişler artık çıkmıştı ve diş yapısında bir deformasyon sorunu çekmiyordum. Sadece yapıyı çok sıkıştırdığı ve en geride o bölge fırçalanamadığından çektirmezsen ilerde diş eti hastalıkları ve diş çürümerleri yaşanır diyerek önleyici anlamda çekti yoksa zorunluluktan değil. Bu arada normalde vücuduma ağrı kesiciydi ilaçtı filan kimyasal mümkün olduğunca hiç zokmam. Bunun en büyük avantajını dün yaşadım, apronax'ı alır almaz ohhh mis ağrı sızı kalmadı. Apronax'ı en ufak bir aprıda alıp vücudu folloş yapan arkadaşlarda nasıl hiç bir etkisi olmuyorsa bende de tam tersine hemen hiç almadığımdan süper etkili :-) Şu an kanamada durmuş durumda, hatta biraz önce diğer tarafla hafiften kahvaltı bile yaptım :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geçmiş olsun benden yana da gümbür gümbür geliyo o dişler çıkınca direk aldıracam benim nalbanta.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geşmiş olsun fedo[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nedir Bu Yirmi Yaş Dişi Dalgası × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hepiniz sağolun :-) Benim diş iki köklüydü ama sağolsun her bir kök parmağımın bir boğumundan uzundu. Birde adam kök içeride eğilmiş dedi. Benim dişler artık çıkmıştı ve diş yapısında bir deformasyon sorunu çekmiyordum. Sadece yapıyı çok sıkıştırdığı ve en geride o bölge fırçalanamadığından çektirmezsen ilerde diş eti hastalıkları ve diş çürümerleri yaşanır diyerek önleyici anlamda çekti yoksa zorunluluktan değil. Bu arada normalde vücuduma ağrı kesiciydi ilaçtı filan kimyasal mümkün olduğunca hiç zokmam. Bunun en büyük avantajını dün yaşadım, apronax'ı alır almaz ohhh mis ağrı sızı kalmadı. Apronax'ı en ufak bir aprıda alıp vücudu folloş yapan arkadaşlarda nasıl hiç bir etkisi olmuyorsa bende de tam tersine hemen hiç almadığımdan süper etkili :-) Şu an kanamada durmuş durumda, hatta biraz önce diğer tarafla hafiften kahvaltı bile yaptım :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geçmiş olsun benden yana da gümbür gümbür geliyo o dişler çıkınca direk aldıracam benim nalbanta.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geşmiş olsun fedo[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar