Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir Bu Yirmi Yaş Dişi Dalgası


fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Sağolsun annem ve babam dişçiye gidip dururlar. En son seferinde babam onca dişim yapılacak beraber gidelimde dönüşte arabayı sen kullanırsın ben kullanamayabilirim dedi, bizde tongaya düştük. Oraya gider itmez kurmuşlar tezgahı hemen aldılar beni de kontrole. Tamam dedim iki baktırır yırtarız paçayı. Adam bir baktım dişlerimin sağına soluna iğne yapıp her tarafı kazıyor bişiler yapıyor. Tabi ağzımın içinde bilmem kaç bin devir dakika dönen bir nane varken ses çıkartmak pek olmuyor. Neyse o gün bitti, sonra bir iki işlem daha var diye çağırdı, bizde madem kazıtmaya başladık bitirelim şu işi de bizimkilerin bik bikinden de kurtulurum bu arada dedim.

Demez olaydım efendim, demez olaydım. Adam ağzımı içini inceledi inceledi, senin bu yirmi yaş dişlerini almak zorundayız dedi. Bende hadi ya ana güzel mi yi içimden söyledim. Neyse ben bakarız diyerek bir hafta oyaladım olayı ama sonunda adam beni ikna etti. Yok şurasını şöyle yapıyor yok burasını böyle yapıyor. Hatta ileride dişimi çürüteceğini ispatlamak için yanındaki dişi de azıcık oydu aa bak bunda çürüme var diye. Oha dedim bu herif bu dişi çekmeden rahatlamayacak bari diğer dişleri kurtaralım. Tamam dedim anasını satayım, iki diş eksik de yaşamayı başarırız alimallah.

Neyse efendim, bugün gittim ve ilkini çekti. Adam bir baktım tepemde elinde kerpeten abandıkça abanıyor, abandıkça abanıyor neredeyse çenem kırılacak. En sonunda baktı olmayacak bu iş aldı eline matkabını başladı dişimi delmeye. Aha dedim şimdi zıçtık herif piskopat çıktı kesin karatlı o dişi almakta. Neyse bir kısmını deldi sonra bişilerle kanırttı filan dişimin bir kısmını kesip çıkarttı. Sonra başladı asılma seansına bir kez daha. Asıldıkça asıldı, asıldıkça asıldı ve sonunda esas büyük parça çıktı bende oh dedim bitti diye. Ama ne mümknü bitmemiş, dişin köklerinden birisi hala içerde. Sonra başladı onu kanırtmaya ve en sonunda 3 parça olarak güzelim yirmi yaş dişimi çıkarttı ağzımdan.

Peki her şey burada bitti mi, tabii ki hayır. Aldı aline iğne iplik başladı dikmeye. Bunu neden yaptığını sonrasında itireaf etti "iki hafta sonra geldiğinide diğer dişini çekerken bunları da alırız" diyerek. Kenef kaçmamı garantiye alıyor aklınca.

Şu anda bir dişi eksik ve o bölgesi sürekli ağrıyan ve kanayan bir adam olarak evde tek başıma ahlayıp ufluyorum. Ha birde iki dakkada bir tuvalete gidip kan tükürüyorum. Neyse birazdan gdip yine tampon filan yapayımda gece uyurken kan yutup bok yerine boğulup gitmeyelim.

Uzun lafın kısası kim yarattı bu hiç bir işie yaramayan sittiğimin yirmi yaş dişini yav. Madem hiç bir işe yaramıyor bunca yıllık evrimde niye sittri olup gitmedi ağızımızın içinden. Şayet evrim yalan da yaradılış varsa ne akla hizmet konuldu bu diş buraya. Of anasını satayım of...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 21 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki:Uzun lafın kısası kim yarattı bu hiç bir işie yaramayan sittiğimin yirmi yaş dişini yav. Madem hiç bir işe yaramıyor bunca yıllık evrimde niye sittri olup gitmedi ağızımızın içinden. Şayet evrim yalan da yaradılış varsa ne akla hizmet konuldu bu diş buraya. Of anasını satayım of...


in god we trust mıydı yksa :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce çektiren varsa ne kadar sürüyor bu kan tükürme dalgası, ne zaman tırsmaya başlamam gerekiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her iki durumda da yok olup gitmesi gerekiyordu bu dişin. İşe bak hangisi doğru olursa olsun yok etme işi kasap dişçilere kalıyor :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 21 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
daha önce çektiren varsa ne kadar sürüyor bu kan tükürme dalgası....


30 yaş dişi çıkana kadar :horace:[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...

[Bu mesaj nedanko tarafından 21 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seninki de mi 3 köklüydü? Benim 20 yaş dişi değil ama onun yanındakini çekti içinden 3 net kök ve bir tane küçük kırık çıktı.. Kadının bana verdiği cevap. Tazı mısın sen? :)
Yeah! I'm a wolfrider![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae

[Bu mesaj Kalhiae tarafından 21 Temmuz 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dişçin kötüymüş yapcak bişi yok. ben iki tanesini tertemiz dikişsiz çektirdim. birini de daha çıkmadan dişetini kesip aldı. muhtemelen devam etçek o ağrı. geçmiş olsun.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her seyin iyi onemli ama kesinlikle iyi bir disci herseyden onemli derim ben . gerci su da var adam gercekten iyi bir discide olabilir ama bazen oyle aksilik cikaran disler ya da bunyeler olabiliyor .

bu arada allah in olmadigina ufacik bir disi delil gosteren arkadaslar . isiniz ufacik bir dise kaldiysa durumunuz zor . aradan lafi koyup kacmak yok oyle :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun valla her diş operasyonu geçirene.. benim de 2 dişime kanal tedavi yapıldı ve 4 dişim çekildi. dişlerim açısından çok problemli bi şahısım. (başka yönlerden de problemliyim ama...)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde 1 tanesi çekilecek sanırım.. 3 tanesi cuk diye oturmuş ama biri yamuk çıkıyor, dişçim ağrımıyorsa salla dedi ama dün ilk defa ağrıdı. Yaklaşık 5 dk boyunca "ahh" dedirtecek kadar. Bakalım nası olcak. Sana geçmiş olsun fedo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dişçi ile alakası yok bunun
Daha çok sizin ağız yapınızla alakası var :=)
yane gerçekten bazen çıkmaya biliyorlar.
Benimkilerden mesela üst çeneler rahat alındı
alttaki bir tane aynen fedaykinin ki gibi oldu ama tek farkla benimki zaten oyuktu içini oymakla kasmadı dişçim :=P
köklerin yamukluğuna göre bile çekimin zorluğu değişiyor[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 21 Temmuz 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
dişçi dediğiniz evrimin darwinin köpeği işte. Böle zamanla kaybolacak :)


lol

geçmiş olsun fedo, gerçekten çok tatsız bir olay ama ön dişlerde çarpılma olduysa bundan sonra tel taktırıp düzeltebilirsin en azından.. yani diğeri de çekilince.. ;)

benimkileri de çekmek istedi dişçi ama şimdilik erteledim, şu yazdıklarını okuduktan sonra rahatladım diyemiyorum ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepiniz sağolun :-) Benim diş iki köklüydü ama sağolsun her bir kök parmağımın bir boğumundan uzundu. Birde adam kök içeride eğilmiş dedi. Benim dişler artık çıkmıştı ve diş yapısında bir deformasyon sorunu çekmiyordum. Sadece yapıyı çok sıkıştırdığı ve en geride o bölge fırçalanamadığından çektirmezsen ilerde diş eti hastalıkları ve diş çürümerleri yaşanır diyerek önleyici anlamda çekti yoksa zorunluluktan değil. Bu arada normalde vücuduma ağrı kesiciydi ilaçtı filan kimyasal mümkün olduğunca hiç zokmam. Bunun en büyük avantajını dün yaşadım, apronax'ı alır almaz ohhh mis ağrı sızı kalmadı. Apronax'ı en ufak bir aprıda alıp vücudu folloş yapan arkadaşlarda nasıl hiç bir etkisi olmuyorsa bende de tam tersine hemen hiç almadığımdan süper etkili :-) Şu an kanamada durmuş durumda, hatta biraz önce diğer tarafla hafiften kahvaltı bile yaptım :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...