benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ne alakaysa birini taklit ettiğim için hesabım dondurulmuş.geri açmak için kimlik fotoğrafı istiyor ama telefonda dosya seç'e tıklayınca açılmıyor.bu işlem sadece uygulamadan yapılıyormuş galiba, bilgisayardan yapamıyorum.nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Iyide dosya istemiyor kimlik fotonla kendini yanyana cekicen zaten yeni resim cekip yollaman fpgerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 dosya seç diye seçenek var sadece, ona basınca da birşey olmuyor.ordan yüklememi istiyor fotoğrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 başka browserla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bir arkadasina ver sifreni vatsaptan kimlik fotografini at o yapsin? Bi de ad blocker varsa kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 telefonda uygulamadan girmek gerekiyor. ipad'de deniyorum, onda da fotoğrafı seç ya da çek diyince sayfayı kapatıyor asfasd.ne lanet birşeymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 başka telefondan hesabına giriş yap ordan hallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 facebookla birleşti diye help departmanınıda facebookla birleştirmişler nekadar iğrenç olmuş ya... facebook tan report atman bile yetiyor diyo millet haha 15dk dir inceliyorum yok yani external link pcden açmak için. illa telefondan uygulamadan yapacaksın mecbur. Öbürtürlü mail atman gerek support team e onlarda facebook şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 arkadaşa iphone'dan denettim, onda da ipad'deki hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 biraz orijinal olsaydın hiç bunlar gelmeyecekti başına https://flavorwire.files.wordpress.com/2010/01/hipster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 5 farklı cihazdan denedim, yükleyemiyorum fotoğrafı.kafam girsin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Dalganın fotoyu çek gönder. Ben öyle açtırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 fotoğraf yüklenmiyor olsa atcam dalgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Adamlara derdini anlatan mail at. Dönerse senin dönmezse iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bana da oldu, mail üzerinden hallettim telefondan değil. telefondan bu bir hatadır falan de mail atıyolar ztaen. ordan devam edebilmen lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aynen halletim, mail gönderdiler.çözüldü sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 beyler bu instagram'da dm kısmına önerilenler diye bir kısım gelmiş. ne zaman gelmiş bu piç. yuva yıkar olm bu. dm'ye giriyorum abuk subuk karıları kızları önerilenlere koymuş, mesaj at diyor. hayatımda görmediğim insanlar dolmuş oraya. arayada kendi arkadaşlarımdan sıkıştırmış bi de ki inandırıcılık payı artsın. bi tane kızın profil fotosu direkt kocaman memesi. insan derdini anlatamaz sdfs. yanlışlıkla demek biriyle konuşsak sıçtık. kaldıramıyor muyuz bunu. hani konuşmasak da konuştun derler anlatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 AHAHAHAHAHAHA (tu) Red kardeşim durumunu çok iyi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 niye yuva yıkıyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 özel mesaj kısmına koca memeli kızlar koydukları için olabilir mi. tamam benimki işin geyiği de sosyal medyanın yuva yıkıcı özelliği zaten var. ben açıkcası rahatsız oldum. dm kısmına sağdan soldan insan doldurmak nedir. zaten ana menüde yeterince adam öneriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 mesaj kısmı senden bşaka kimi ilgilendiriyo meme görünce karını mı aldatmış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi kadınlar 101 geyiğini şurda açıklattırıyorsun insana. niye bu kadar düz yaklaştın. olay memeyi benim görmem değil zaten. ilk mesajda da yazdım. gören olsa kim bu der, yazmasan da yazdın derler. direk mesaj kutunda alakalı alkasız herifler kadınlar. hiç mi o kadın kimdi diyeniniz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 yani şimdi hayatını paylaştığın arkadaşın hem senin özel alanına dilediğince girebiliyor hem de mesela basic açıklamaları anlayamayacak kadar iq'su düşük öyle mi? zormuş kardeş kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Follow to follow arkadaslar var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 yav said: yani şimdi hayatını paylaştığın arkadaşın hem senin özel alanına dilediğince girebiliyor hem de mesela basic açıklamaları anlayamayacak kadar iq'su düşük öyle mi? zormuş kardeş kolay gelsinkadinlarin 99% unu tarif ettin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar