Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

instagram yardım lazım

benjani

Öne çıkan mesajlar

facebookla birleşti diye help departmanınıda facebookla birleştirmişler nekadar iğrenç olmuş ya...

facebook tan report atman bile yetiyor diyo millet haha

15dk dir inceliyorum yok yani external link pcden açmak için.

illa telefondan uygulamadan yapacaksın mecbur. Öbürtürlü mail atman gerek support team e onlarda facebook şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
beyler bu instagram'da dm kısmına önerilenler diye bir kısım gelmiş. ne zaman gelmiş bu piç. yuva yıkar olm bu.

dm'ye giriyorum abuk subuk karıları kızları önerilenlere koymuş, mesaj at diyor. hayatımda görmediğim insanlar dolmuş oraya. arayada kendi arkadaşlarımdan sıkıştırmış bi de ki inandırıcılık payı artsın.

bi tane kızın profil fotosu direkt kocaman memesi. insan derdini anlatamaz sdfs. yanlışlıkla demek biriyle konuşsak sıçtık.

kaldıramıyor muyuz bunu. hani konuşmasak da konuştun derler anlatamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesaj kısmına koca memeli kızlar koydukları için olabilir mi. tamam benimki işin geyiği de sosyal medyanın yuva yıkıcı özelliği zaten var.

ben açıkcası rahatsız oldum. dm kısmına sağdan soldan insan doldurmak nedir. zaten ana menüde yeterince adam öneriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kadınlar 101 geyiğini şurda açıklattırıyorsun insana. niye bu kadar düz yaklaştın.

olay memeyi benim görmem değil zaten. ilk mesajda da yazdım. gören olsa kim bu der, yazmasan da yazdın derler. direk mesaj kutunda alakalı alkasız herifler kadınlar.

hiç mi o kadın kimdi diyeniniz olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...