Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

instagram yardım lazım


benjani

Öne çıkan mesajlar

bence en iyisi, eşinin yanına gidip, aşkım burada saçma sapan dm önerileri çıkıyor günün birinde saçma sapan bir şey olursa bil istedim, sen de dikkat et kaslı adamlara mesaj atma de.

çünkü koca memeli bir kadın başka bir kanaldan senin selam yazdığınının screenshot'ını atarsa yazık olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen olayı naptın ne ettin senin eşin gerizekalıymışa getirdin ya tebrik ediyorum sdf. şikayet bile etmiyorum yazık muhtemelen hayatına girmiş kadın sayısı annen dahil 3'ü geçmez. yoksa zaten bunun iq ile alakalı olmadığını bilirdin. olay telefonun elden ele gezmesi değil yani, ''ihtimaller'' üzerinden yaptığım geyikten dram çıkardın. umarım eşinin,varsa tabi, iq'su yüksektir de olaki sen telefonuna bakınırken bu tarz şeyler gördüğünde beline kuvvet aslanım der.

evli ya da bekar neyse instagram'ın özel mesaj kutusuna tanımadığın insanları yerleştirmesini sevmedim. kaldı ki atıyorum x kişisi ile az yukarda mesajlaşmam dururken aşağıda yine x'i bana öneriyor. 4-5 arkadaş 2-3 tane de random insan koymuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ahuas
olm ergenlikten çıkmadan evleniyo musunuz siz srsly


abi sen ciddi misin?
adamın karısına gerizekalı diyorsun, yine efendi gibi sakince cevap verip, tanıdığın kadın sayısı annen dahil 3 falandır diyince "anne dedi" diye şikayet ediyorsun. adam bi de geçiştirmiş yani senin ayıbını, üstüne şikayet edilen olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar yetersiz mesajlar bunlar ya. Iq nun düşük olması değiştirilebilecek bişey değil. Bunu bir silah olarak karşı tarafa çevirebileceğini düşünmek gerçek bir ahmaklık. Elbette kişi aşağılamaya alınır da komik olan senden zeki birilerinin sana gerizekalı diyemeyeceğini düşünmen. Yani insan hayret ediyor, o kadar normal tepkiler ki halbuki seni seven kişinin o resimleri görünce tepki vermesi. Hani bunun aksi zaten insanın uğraşısı sonucu edinilen bir sonuçken sanki doğal olmayanı oymuş gibi davranmak falan. Senin sevgilin seni kıskanmıyorsa o sizin ilişkiniz ama bir olur iki olur üç olur sonra ya o adam kimdi baya da kaslıydı ama yazıyorsun falan diye sormak istersin. Bunlar normal tepkiler, anormal bi durum yok ortada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...