Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 32. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | 8 Mayıs Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hahaha galatasaray hesabı atmış arena is ready diye :D :D

gerçekten baya ready. 45 dakka önce koymuş resmi ama olsun yani. 10bini falan bile bulamaz. haftasonu ntv'deki galatasaray muhaberi "10-15bin arası garanti gibi, benim beklentim 20binin üzerine çıkması" demişti :D :D

Mesaj tarihi:
oldun said:

ilk 11ler
Galatasaray: Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Carole, Emre, Selçuk, Sabri, Sneijder, Yasin, Podolski
Beşiktaş: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez.

Su gs orta sahasını domine edemiceksek zaten olmayalım sampiyon falan.

Sabriyi ik 11 oynatan ve futbol bilmeyen teknik direktörler bu sezon 4 TD birden arttı. İyi cahil TD yaptı bu sene.
Mesaj tarihi:
ben izlemicem maçı, rastgele bir isteyene dilediğinyerde şifremi verebilirim, şimdiden söylim yeni üye ya da tanımadık, güvenilir olmayan kimseye vermicem şifreyi.

birazdan gelip kontrol ederim mesaj atan olursa
Mesaj tarihi:
madcow said:

Metecim erken basladı.

senin kadar hakemden ağlayan birini daha görmedim şu forumda ya. hep belliydi zaten boşa ağladığın da, bu sefer ben de canlı izliyorum. hiç ama hiç bir pozisyon olmadı ya hakemlik daha. şaka mısın?
Mesaj tarihi:
madcow said:

Sabonis, sostizm den sonra toptan en az anlayan adamsın. O yuzden yazdıklarının anlamı yok. Yasini itiyor beck kolunu acarak. gayet net faul.

kendini ne güzel tarif etmişsin öyle madcow. hayatımda bu kadar boş ağlayanını görmedim. bu kadar fazla izleyip bu kadar anlamamak çok zor iş. büyük başarı yani.
Mesaj tarihi:
benjani said:

podolski beşiktaş şampiyon olacaktı demişti, dediğini yapmak için uğraşıyor.

Oğuzhan yine olaydaki mini çakal. Muhtemelen yine bi pislik yaptı hakem bakmazken. Standart Oğuzhan hareketi.
  • Yeni Oluştur...