Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 gs şu an oynadığı topu oynarsa 3 tane falan yer ilk yarı. Muslera insan üzeri oynarsa belki berabere biter onun dışında kolay maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 guernica said: DarKRideR said: Beşiktaş'ın oranı 1.50'ye gerilemiş iddaa da, FB-GS-BJK derbileri arasında şimdiye kadar bir tarafa verilen en düşük oranmış. puan kaybı için her ortam oluştu resmen sadfsadfa haginin 2. gelişindeki ilk maçı fener maçıydı, oran da 1.45 miydi neydi. he sonra kendimi alıntılayıp düzeltmiştim 2 post sonrada görmedin sanırım sdfsad deplasman takımına açılan en düşük oranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 zaten bu mac bizim sahada olsa handikaplı açılırdı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bjk ye yenersek fener de bize kupa da yatacak win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 hakem aciklandi mi ya? mete kalkavan demistim gecen haftadan tekrar yazayim. mete olursa bjk nin sampiyonluk hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ya mete ya cüneyit gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Dediğim gibi Mete Kalkavan olmuş derbi hakemi, geçmiş olsun gs, istesen de yenemezsin artık. http://www.fanatik.com.tr/2016/05/05/galatasaray-besiktas-derbisini-mete-kalkavan-yonetecek-1231528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 hakem olma sa da 4 5 tane atarız sıkıntı yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Galatatasaray'da Semih Kaya ile Chedjou Beşiktaş derbisinde yok. yatışlar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 semih oynasa daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Ched zaten sakattı, Semih'in oynamaması ise bence size yaramaz. Denayer-Balta ikilisi şu aşamada en doğru ikili. Hem Balta milli takım için sıcak kalır, hem de Pep Denayer'i düşünmüyorsa bir değerlendirmek lazım son düzlükte Mete kararını çok eleştirmemek lazım, şu aşamada hakeme ihtiyaç duyan taraf biziz çünkü sjfsjdf, Beşiktaş kıyım olmadığı sürece her türlü favori. Cüneyt'i daha hayati olan Antep-Eskişehir maçına vereceklerini düşünüyordum öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 denayerden stoper, 62den tavşan kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 applev0dka said: Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi oo tetikçiyi kapmışlar yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 :P GSmi BJKya yatacak hehe Llama said: Galatatasaray'da Semih Kaya ile Chedjou Beşiktaş derbisinde yok. yatışlar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bi saniye abi harbiden atandi mi mete? ahaha. ben 10 gun once mete atanirsa amac bellidir dedim. ama goremedim haber mete atandi diye. oha ahaha mete atanmis harbiden. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JLG5SBfDMXY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 "aydinus fena ya ahah. 1 sene daha avrupaya gitmeyelim diye besiktasli federasyon baskani ve aziz yildirim neler cevirdi acaba. turkiye kupasi finaline mete kalkavan'i koyarlar illa ki. alinti yaparsiniz hakem aciklaninca" said: turkiye kupasi maci icin demisim gerci ama 2 gun once bu maca mete'nin atanacagini da yazmistim. turkiye kupasina da atarlar mete'yi bunlar lol. bunlari gormek zor degil, sadece fanatizm, popularizm icin degil de olaylari anlayarak takip ederseniz ligi; kimin nereye ne amacla atanacagini ongorebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Absolut said: :P GSmi BJKya yatacak hehe he öyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 aktiftablet said: applev0dka said: Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi oo tetikçiyi kapmışlar yine.. aynen içimiz rahat, lan demediği halde lan dedi diye caneri atan fıratla çok rahatız :D. Ne içiyorsunuz kimbilir bu yorumları yaparken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 o olaydan sonra adamin evine gidip kapicisi ile komsusu ile konuştu be gazeteciler. aidatı ödüyor mu falan gibi sacma islere girdiler. sonra fırat ile kaç maçta kaç galibiyet aldı fener ac bak google elinin altında. boş yere tuzlu tuzlu akitmayin gozyaslarinizi. mete de cuneytten sonra açık ara rn yetenekli hakem. Cüneyt gibi eyyami da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 applev0dka said: Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi hmm ok. aglama ama sonra, aziz agir basarsa alintilarim mesajini alirim bir dal. "Aziz Yildirim: Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan gibi isimler derbiye verilebilirdi. Genç hakemlerin önü açılmalıdır." said: olaylardan bihaber yazdiginiz nasil belli oluyor bazen sdfs. ligin ilk yarisindaki macta da Mete vardi, bu seneki yetolugumuz ayri ama o macta hakemin ince ince dogradigi gercegini degistirmiyor. kaptan'in o mactan sonraki aciklamalarini hatirlayalim ""Beni herkes iyi biliyor. Hayatımda hiç hakem hakkında konuşmadım. Yine hakemler hakkında konuşmayacağım ama hakem hakkında konuşacağım. Hayatımda kimseye kötü yaklaşımda bulunmadım. Bu sezon 3 cezamı da bu hakem yüzünden aldım. Kötü niyet hissettiğim için Mete Kalkavan hakkında konuşuyorum. Bu sezon gördüğüm kırmızı kart pozisyonunda da benimle iletişimi çok kötüydü. Biz hakemlerimizi seviyoruz, saygısızlık yapmıyoruz ama onlardan da saygı bekliyoruz. Benimle konuşurken haddini bilecek, söylediğini bilecek. Benimle ilgili problemi olabilir, gıcık olmuştur ama takım arkadaşlarımın ne günahı var. Bazen hakemler hatalarla maçın kaderini etkiler. Bazen de önemli takdir haklarıyla etkilerler, bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen sizi ince ince oynatmaz."" said: miy macinda selcuk'u 4-5 saniye ceken Tita'nin pozisyonunu durdurmayip, ardindan Selcuk'a kirmizi kart gosteren hakem Mete. herseyden ote ben sadece seyirci olarak mete'nin atanabilecegini 1 hafta onceden tahmin edebiliyorsam, cok da konusacak bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kaleye gidemedikleri, en tehlikeli pozisyonu orta sahadan boş kaleye gol olan takımın hakem diye aglamasi ne tatlı ya. Bütün futbol kamuoyu linç etmişti denizliyi ilk mactan sonraki aglamalari için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bi şekilde Selçuk'a denk gelmiş o hakem, Selçuk da ona ağlamış. Ama Bjk-Gs maçında hiç ağlayacak bi bahanesi yok Gs'nin. Bilakis ilk yarı ceza sahası çevresinde Oğuzhan ve Sosa'ya defahatle yapılan kartlık faullerde kartları es geçti. Fırat'a gelince, Caner'i attığı maçtan sonra adam direk Fenerin hakemi oldu. Öde öde bitmedi diyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar