Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 32. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | 8 Mayıs Pazar - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

guernica said:

DarKRideR said:

Beşiktaş'ın oranı 1.50'ye gerilemiş iddaa da, FB-GS-BJK derbileri arasında şimdiye kadar bir tarafa verilen en düşük oranmış.

puan kaybı için her ortam oluştu resmen sadfsadfa

haginin 2. gelişindeki ilk maçı fener maçıydı, oran da 1.45 miydi neydi.

he sonra kendimi alıntılayıp düzeltmiştim 2 post sonrada görmedin sanırım sdfsad

deplasman takımına açılan en düşük oranmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ched zaten sakattı, Semih'in oynamaması ise bence size yaramaz. Denayer-Balta ikilisi şu aşamada en doğru ikili. Hem Balta milli takım için sıcak kalır, hem de Pep Denayer'i düşünmüyorsa bir değerlendirmek lazım son düzlükte

Mete kararını çok eleştirmemek lazım, şu aşamada hakeme ihtiyaç duyan taraf biziz çünkü sjfsjdf, Beşiktaş kıyım olmadığı sürece her türlü favori. Cüneyt'i daha hayati olan Antep-Eskişehir maçına vereceklerini düşünüyordum öyle olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

"aydinus fena ya ahah. 1 sene daha avrupaya gitmeyelim diye besiktasli federasyon baskani ve aziz yildirim neler cevirdi acaba. turkiye kupasi finaline mete kalkavan'i koyarlar illa ki. alinti yaparsiniz hakem aciklaninca" said:

turkiye kupasi maci icin demisim gerci ama 2 gun once bu maca mete'nin atanacagini da yazmistim. turkiye kupasina da atarlar mete'yi bunlar lol.

bunlari gormek zor degil, sadece fanatizm, popularizm icin degil de olaylari anlayarak takip ederseniz ligi; kimin nereye ne amacla atanacagini ongorebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

applev0dka said:

Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf
kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi

oo tetikçiyi kapmışlar yine..

aynen içimiz rahat, lan demediği halde lan dedi diye caneri atan fıratla çok rahatız :D. Ne içiyorsunuz kimbilir bu yorumları yaparken...
Sosyal ağlarda paylaş

o olaydan sonra adamin evine gidip kapicisi ile komsusu ile konuştu be gazeteciler. aidatı ödüyor mu falan gibi sacma islere girdiler.

sonra fırat ile kaç maçta kaç galibiyet aldı fener ac bak google elinin altında.

boş yere tuzlu tuzlu akitmayin gozyaslarinizi.

mete de cuneytten sonra açık ara rn yetenekli hakem. Cüneyt gibi eyyami da yok
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Mete kalkavan adil maç yönetiyor diye batmış birilerine sdsfsf
kendi maçlarına tetikçi fırat atandı içleri rahat tabi

hmm ok. aglama ama sonra, aziz agir basarsa alintilarim mesajini alirim bir dal.

"Aziz Yildirim: Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan gibi isimler derbiye verilebilirdi. Genç hakemlerin önü açılmalıdır." said:

olaylardan bihaber yazdiginiz nasil belli oluyor bazen sdfs.

ligin ilk yarisindaki macta da Mete vardi, bu seneki yetolugumuz ayri ama o macta hakemin ince ince dogradigi gercegini degistirmiyor.

kaptan'in o mactan sonraki aciklamalarini hatirlayalim

""Beni herkes iyi biliyor. Hayatımda hiç hakem hakkında konuşmadım. Yine hakemler hakkında konuşmayacağım ama hakem hakkında konuşacağım. Hayatımda kimseye kötü yaklaşımda bulunmadım. Bu sezon 3 cezamı da bu hakem yüzünden aldım. Kötü niyet hissettiğim için Mete Kalkavan hakkında konuşuyorum. Bu sezon gördüğüm kırmızı kart pozisyonunda da benimle iletişimi çok kötüydü. Biz hakemlerimizi seviyoruz, saygısızlık yapmıyoruz ama onlardan da saygı bekliyoruz. Benimle konuşurken haddini bilecek, söylediğini bilecek. Benimle ilgili problemi olabilir, gıcık olmuştur ama takım arkadaşlarımın ne günahı var. Bazen hakemler hatalarla maçın kaderini etkiler. Bazen de önemli takdir haklarıyla etkilerler, bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen sizi ince ince oynatmaz."" said:

miy macinda selcuk'u 4-5 saniye ceken Tita'nin pozisyonunu durdurmayip, ardindan Selcuk'a kirmizi kart gosteren hakem Mete.

herseyden ote ben sadece seyirci olarak mete'nin atanabilecegini 1 hafta onceden tahmin edebiliyorsam, cok da konusacak bir sey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şekilde Selçuk'a denk gelmiş o hakem, Selçuk da ona ağlamış. Ama Bjk-Gs maçında hiç ağlayacak bi bahanesi yok Gs'nin. Bilakis ilk yarı ceza sahası çevresinde Oğuzhan ve Sosa'ya defahatle yapılan kartlık faullerde kartları es geçti.

Fırat'a gelince, Caner'i attığı maçtan sonra adam direk Fenerin hakemi oldu. Öde öde bitmedi diyeti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...