deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bingildak said: bana göre söylediğin şey çok saçma. ben evleniyor olsam, iyi bir dolap istiyorsam ve satın alamıyorsam ya gidip uydurup sıfır bir şey alıcam ya da sorunsuz ikinci el iyi bir şey alıcam yani. üçüncü bir yolu yok. herkes çıkartıp 3k veremiyor bir buzdolabına. s Abi eşin outlier olabilir tabii bilmiyorum da, standart bir türk kadını (evlenmekte olan türk kadınlarının %99.9'u) evine 2. el beyaz eşya sokmaz. Gider Vestel, Beko vs. alır yine sokmaz. Benim dayanağım o. Hayır o sokacak olsa çevresi gazlar, bir kere ev kuruyorsun git sıfırından al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 MDF olarak odanın ölçülerine göre istediğim renkte yapacak adam buldum. 350 tl dedi. sonra kenarı kıvrımlı olsun dediğimde iş kesime giriyor diye 100 TL fazladan istedi. 400 liraya halledicez gibi. beklediğimden çok ucuza geldi ya baya mutluyum. sineklik işi var şimdi. kediler için güvenli sineklik gerekiyor. var mı bu konuda araştırma yapıp uğraşmış olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 satıldı abi onlar. buzdolabını 10 kişi falan istedi, hepsi yeni evleniyordu. belirli bir çevreye göre genelleme yapıyorsun. durumun yoksa, a+ ankastre istiyorsan ikinci el alacaksın yani. beko-vestel evine alan salaktır zaten sıfır olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Abi tartışacak halim yok meseleyi de, cidden durum öyle. Sen aklı olan diyorsun da yani memlekette yapılan tercihler belli. Hangi akıldan, fikirden bahsediyorsun? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 arkadaşlar, abonelik iptali için başvuru yaptığımız gün hizmeti kesiyorlar mı yoksa bir ertesi gün mü kesiliyor, bilgisi olan var mı? cuma günü taşınıcaz, perşembeden abonelikleri kapattırayım diyorum. perşembe akşamı, cuma sabahı elektriksiz susuz kalıyor mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 abi pazartesi kapattır, ne farkeder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ankaradaysan 3 ü yaptırırım senın ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 pazartesi işe dönücem ya, perşembe - cuma izinliyim o sırada hallederim diye şey etmiştim. emre neyi yaptırcan anlamadım, istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 3. maddeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar